GO ZUID-AFRIKA

Map OptiesOnze accommodaties

Charme Exclusief Natuurparken Privaat Wildparken Mobiele Kampen
Strandverblijven Dorphuisjes Wijndomeinen Apartementen Riviercruise

Google Maps wordt geladen...

terug naar de lijst

Little Ongava

5 3kamers/units
Namibie | Oshana | Okaukuejo Namibische eigenaar/uitbater(s): Ongava Game Reserve
1183.36 m | Lat:S 19° 20' 1" Long: E 15° 52' 20" check-in: 14:00 tot / check-out: 10:00
Reserveer
Little Ongava is gesitueerd in het 30.000 hectare Ongava prive reservaat, naast de zuidelijke grens van het beroemde Etosha Nationaal Park. Deze lodge werd gebouwd langs de kam van een heuvel met prachtige vergezichten over de vlaktes. De accommodatie omvat drie luxe suites, deze zijn zeer ruim en schitterend ingericht, met eigen binnen- en buitendouche, eigen prive zwembad en zicht over de laagvlakte. De suites beschikken tevens over airconditioning, een minibar, haardroger en een kluisje. Ze werden op een verhoog gebouwd en hebben een houten voetpad. Ongava Little beschrijven is, ontspannen, stijlvol dineren onder een Afrikaanse sterrenhemel of onder de boma met rieten dak. Leeuw, olifant, cheetah, gemsbok, springbok en hartebeest kunnen bij veel van de waterputten in het park worden gezien. Het reservaat beschikt ook over de breed- en puntlipneushoorns. De gasten worden op safari genomen door een zeer ervaren privé gids in open 4x4 jeeps in het Okaukuejo gebied van Etosha. Er is ook de mogelijkheid tot het ondernemen van een voetsafari, onder begeleiding van bewapende gids (voor veiligheidsredenen, zullen de kinderen onder de leeftijd van 12 jaar niet toegestaan worden, kinderen tussen 12 jaar en 16 jaar bij de discretie van de gids).

TARIEVEN VOOR DE MAAND maart 2024

Prijzen in Zuid-Afrikaanse rand, per nacht, op basis van alles inclusief (FI), tenzij anders vermeld. Geldig tussen . Euro prijs louter indicatief (*)

Opmerking: In de prijs van de overnachting is inbegrepen, alle maaltijden, twee activiteiten per dag, park fees, wasserette en lokale drankjes, uitgezonderd geïmporteerde drankjes en champagne.

Kinderen:
- Kinderen + 6 jaar welkom.
- Kindertarief van toepassing van 6 tot 16 jaar, wanneer de kamer gedeeld wordt met 2 volwassenen
- Minimum leeftijd voor walking safaris: 13 jaar
- Minimum leeftijd voor de neushoorn benadering: 16 jaar
- Families met kinderen -12 jaar moeten privé activiteiten reserveren en is steeds onder voorbehoud van beschikbaarheid!
- trippel kamer: op aanvraag, maar niet mogelijk voor 3 volwassenen

Maaltijden 2024:

- Lunch: 500 N$/pp
- Lunchpakket: 625 N$/pp

Activiteiten 2024:
- Gamedrive 's ochtends: 2750 N$/pp
- Gamedrive namiddag: 1625 N$/pp
- Nature walk: 625 N$/pp
- Night drive: 1375 N$/pp

* Euro prijs is indicatief en schommelt volgens de koersverhouding Rand/Euro per dag. Hoteliers behouden het recht hun prijzen aan te passen zonder voorafgaande kennisgeving. Ondanks alles in het werk is gesteld om de prijzen zo correct mogelijk weer te geven, is Go Zuid-Afrika niet aansprakelijk voor eventuele fouten of aanpassingen.

Reserveer

Maaltijden:

OntbijtLunchDiner

Faciliteiten:

Luchthaven transfersBar gelegenheid Open haardWasserijFaxCopyGamedrive(s)Parkeerplaats

In de kamers:

VentilatorWasserijRookverbodThee en koffieHaardroger

In de badkamers:

DoucheDouche in bad

In de omgeving:

PlattelandWildBerg(en) Nationaal Park
map

Maatwerk is de specialiteit van Go Zuid-Afrika. Er komt heel wat bij kijken om een reis naar Namibie te organiseren en onze grondige kennis van zaken zal u zeker weten te waarderen. Niet te min laten we u de vrijheid om ook zelf aan de slag te gaan. Op basis van uw persoonlijke voorkeur en onze kennis kunnen we een mooie reis samenstellen, waarin uw accommodatie, eventuele activiteiten en autohuur door Go Zuid-Afrika geregeld worden, of u kan al eens een kijkje nemen in ons aanbod van selfdrive programma's. Neem gerust met ons contact op voor een vrijblijvende offerte.

contacteer ons

Afrika door de lens

onze fotogalerij

16781 foto's

kies voor de

GO Zuid-Afrika

digital reisgids

lees meer exclusief voor onze klanten

tevreden klanten is top prioriteit !

lees wat ze zeggen

de beste prijzen voor huurwagens

Huur een auto in