GO ZUID-AFRIKA

Map OptiesOnze accommodaties

Charme Exclusief Natuurparken Privaat Wildparken Mobiele Kampen
Strandverblijven Dorphuisjes Wijndomeinen Apartementen Riviercruise

Google Maps wordt geladen...

terug naar de lijst

Desert Breeze

12kamers/units
Namibie | Erongo | Swakopmund Namibische eigenaar/uitbater(s): Maragret
27.51 m | Lat:S 22° 40' 48" Long: E 14° 33' 7" check-in: 14:00 / check-out: 10:00
Reserveer
Terwijl de meeste bezoekers aan Swakopmund kiezen voor het strand of de het stadscentrum, is er toch ook een plekje waarbij je helemaal kan wegdromen, en dat is Desert Breeze. Gelegen aan de rand van Swakopmund en letterlijk aan het begin van een duinenzee. Desert Breeze telt 12 luxe bungalows, welke allemaal voorzien zijn van een eigen badkamer met douche. Iedere bungalow is stijlvol ingericht en beschikken tevens over draadloos internet, minibar, koffie en thee en een kluisje. Waar Desert Breeze ook voor bekend staat, is haar enorme gastvrijheid en zeer vriendelijke en gedienstige bediening. Hun ontbijt is legendarisch en wordt beschouwd als het beste ontbijt dat je kan vinden in Swakopmund en ver daar rond. Voor families en vrienden zijn er The Villa's, deze kunnen tot 6 personen maximum ontvangen. Vanuit de logde ben je in geen tijd bij het centrum of het strand, en in de nabijheid van tal van organisaties die zich bezig houden met onder andere 4x4 tochten, quadbike, sandboarden, boottochten en noem maar op.

TARIEVEN VOOR DE MAAND juni 2019

Prijzen in Zuid-Afrikaanse rand, per nacht, op basis van overnachting, ontbijt (BB), tenzij anders vermeld. Geldig tussen . Euro prijs louter indicatief (*)

Kinderen: -12 jaar niet aanbevolen wegens veiligheidsredenen, maar wel welkom op verantwoordelijkheid van de ouders.
0-3 jaar: gratis indien ze de kamer delen met 2 volw.
4-12jaar= kindertarief, indien ze de kamer delen met 2 volw
1 volw+1 kind ( -12j) = 1 x volwassenentarief + 1 x kindertarief

* Euro prijs is indicatief en schommelt volgens de koersverhouding Rand/Euro per dag. Hoteliers behouden het recht hun prijzen aan te passen zonder voorafgaande kennisgeving. Ondanks alles in het werk is gesteld om de prijzen zo correct mogelijk weer te geven, is Go Zuid-Afrika niet aansprakelijk voor eventuele fouten of aanpassingen.

Reserveer

Maaltijden:

Ontbijt

Faciliteiten:

Internet toegangDraadloos netwerkParkeerplaats

In de kamers:

AirconditioningVentilatorRookverbodKluisjeHaardrogerKoelkast/minibar

In de badkamers:

Douche

In de omgeving:

StrandPlattelandStadNatuurreservaat Rivier of meerTownship
map

Maatwerk is de specialiteit van Go Zuid-Afrika. Er komt heel wat bij kijken om een reis naar Namibie te organiseren en onze grondige kennis van zaken zal u zeker weten te waarderen. Niet te min laten we u de vrijheid om ook zelf aan de slag te gaan. Op basis van uw persoonlijke voorkeur en onze kennis kunnen we een mooie reis samenstellen, waarin uw accommodatie, eventuele activiteiten en autohuur door Go Zuid-Afrika geregeld worden, of u kan al eens een kijkje nemen in ons aanbod van selfdrive programma's. Neem gerust met ons contact op voor een vrijblijvende offerte.

contacteer ons

Afrika door de lens

onze fotogalerij

16781 foto's

kies voor de

GO Zuid-Afrika

digital reisgids

lees meer exclusief voor onze klanten

tevreden klanten is top prioriteit !

lees wat ze zeggen

de beste prijzen voor huurwagens

Huur een auto in