GO ZUID-AFRIKA

Map OptiesOnze accommodaties

Charme Exclusief Natuurparken Privaat Wildparken Mobiele Kampen
Strandverblijven Dorphuisjes Wijndomeinen Apartementen Riviercruise

Google Maps wordt geladen...

terug naar de lijst

Shametu River Lodge

15kamers/units
Namibie | Cavango | Divundu Namibische eigenaar/uitbater(s): Louis & Amori Gerber
1012,60 m | Lat:S 18° 6' 58" Long: E 21° 35' 15" check-in: 14:00 tot 17:00 / check-out: 10:00
Reserveer
Louis en Amori Gerber begonnen een paar jaar geleden aan een geweldige reis waarbij ze op zoek waren naar een huis in de prachtige omgeving van de Caprivi om hun pensoen in door te brengen. Bij aankomst in de Caprivi kwamen ze deze geweldige plek tegen waar besloten werd om Shametu River Lodge te starten. Met veel hard werk en toewijding werd de lodge opgebouwd en gevormd tot wat ze nu is ... een droom die werkelijkheid werd. In de afgelopen jaren helpen Deon en Fritht Gerber nu Louis en Amori met het runnen van een de meest verbazingwekkende lodges in het Caprivi-gebied.

De Shametu River Lodge is gelegen aan de oevers van de Kavango Rivier, net voor de Popa Falls en op enkel 6 km van Divundu. De lodge is dan ook ideaal gelegen om de omgeving te verkennen waaronder het Mahango en Bwabwata nationaal park. Het is de enige lodge welke het uizicht heeft op de Popa waterversnellingen (vooral zichtbaar in het droge seizoen).

De lodge telt 15 ruime chalets, elk ingericht met elegante meubels, een eigen badkamer, koffiestation en zithoek.
De luxe chalets en luxe tenten, liggen langs de oever van de Okavango rivier en hebben spectaculair zicht op de Popa Falls. De tenten zijn bovendien op 'palen' gebouwd.
De standaard chalets liggen niet vlak aan het water, maar bieden toch een mooi uitzicht op de rivier.

Overdag kan u deelnemen aan tal van activiteiten zoals game drives naar Mahango of Bwabwata Nationaal park, mokoro trips, een fishingtrip, een bezoek brengen aan aan lokaal dorp of in de late namiddag een sunset cruise op de rivier. Of wat dacht u van gewoon genieten van een lekker kopje koffie met heerlijk huisgemaakt gebak.
De dag afsluiten kan op uw eigen terras, met een glas wijn in de hand en genietend van de zonsondergang terwijl u omgeven wordt door de geluiden van de natuur.

Divundu is gevuld met de rijke cultuur van de Kavango-bevolking - vrouwen zijn gedrapeerd met kleurrijke stoffen, Nguni-vee kruist de weg om de paar meter. Kinderen spelen in de rivier terwijl de mannen het diner vangen met niets minder dan een regenworm aan hun vislijn.

Bij Shametu River Lodge ervaart u de rust van de Kavango-rivier voor de deur. In de dichte nabijheid zijn twee parken die deel uitmaken van het Bwabwata National Park - Mahango Game Park en Buffalo Core Area, waar je gegarandeerd minstens 2 van de Big Five en nog veel meer antilopen ziet die je niet echt in de rest van Namibië tegenkomt. Voor de liefhebbers van vogels spot je de Wattled Crane, Pel's Fishing Owl en African Skimmer om er maar een paar te noemen.
De lodge ligt tevens dicht genoeg bij Tsodilo Hills in Botswana om deze prachtige site met rotsschilderingen als daguitstap te bezoeken - of gewoon te ontspannen in het zwembad met een paar van de kalmerende rivier.

Word wakker met het zingen van de vogels en het bulderende geluid van de Popa-watervallen of laat jezelf eens verwennen met een welverdiende massage of manicure in de mini-spa.

TARIEVEN VOOR DE MAAND maart 2024

Prijzen in Zuid-Afrikaanse rand, per nacht, op basis van kamer, ontbijt, diner (DBB), tenzij anders vermeld. Geldig tussen . Euro prijs louter indicatief (*)

Kinderen
0 - 3 jaar: gratis bij de ouders op de kamer
4 - 12 jaar: kindertarief indien ze de kamer delen met 2 volw.

Maaltijden 2023

-Ontbijt: 240 N$/pp
-Ontbijtpakket: 165 N$/pp
-Lunch of lunchpakket: 165 N$/pp
-2-gangenlunch: 265 N$/pp
-Diner: 420 N$/pp

Activiteiten 2023
-Sundowner boat cruise: 494 N$/pp (2 uur, incl frisdranken en water)
- Boatcruise naar Popa Falls: 281 N$/pp
-Fishing trip: 481 N$/pp per uur incl. gids en water
-Game drive Mahangu: 963 N$/pp, min. 2 pers. (incl. inkom, water en frisdrank)
-Game drive Bwabwata: 963 N$/pp, min. 2 pers.(incl. inkom, water en frisdrank)
-Village walk: 388 N$/pp, min. 2 pers. 

Maaltijden 2024:

-Ontbijt: 265 N$/pp
-Ontbijtpakket: 180 N$/pp
-Lunch of lunchpakket: 180 N$/pp
-2-gangenlunch: 290 N$/pp
-Dinner: 460 N$/pp

Activiteiten 2024
-Sundowner boat cruise: 545 N$/pp (2 uur, incl frisdranken en water)
- Boatcruise naar Popa Falls: 315 N$/pp
-Fishing trip: 531 N$/pp per uur incl. gids en water
-Game drive Mahangu: 1065 N$/pp, min. 2 pers. (incl. inkom, water en frisdrank)
-Game drive Bwabwata: 1065 N$/pp, min. 2 pers.(incl. inkom, water en frisdrank)
-Village walk: 550 N$/pp, min. 2 pers. 

* Euro prijs is indicatief en schommelt volgens de koersverhouding Rand/Euro per dag. Hoteliers behouden het recht hun prijzen aan te passen zonder voorafgaande kennisgeving. Ondanks alles in het werk is gesteld om de prijzen zo correct mogelijk weer te geven, is Go Zuid-Afrika niet aansprakelijk voor eventuele fouten of aanpassingen.

Reserveer

Maaltijden:

OntbijtDiner

Faciliteiten:

Bar gelegenheid ZwembadInternet toegangDraadloos netwerkParkeerplaats

In de kamers:

Ventilator

In de badkamers:

Douche

In de omgeving:

WildNationaal ParkRivier of meer
map

Maatwerk is de specialiteit van Go Zuid-Afrika. Er komt heel wat bij kijken om een reis naar Namibie te organiseren en onze grondige kennis van zaken zal u zeker weten te waarderen. Niet te min laten we u de vrijheid om ook zelf aan de slag te gaan. Op basis van uw persoonlijke voorkeur en onze kennis kunnen we een mooie reis samenstellen, waarin uw accommodatie, eventuele activiteiten en autohuur door Go Zuid-Afrika geregeld worden, of u kan al eens een kijkje nemen in ons aanbod van selfdrive programma's. Neem gerust met ons contact op voor een vrijblijvende offerte.

contacteer ons

Afrika door de lens

onze fotogalerij

16781 foto's

kies voor de

GO Zuid-Afrika

digital reisgids

lees meer exclusief voor onze klanten

Onze klanten zeggen

prachtige plek om zeker een xta dag te vertoeven, ze hebben geregeld dat we nog op een verkorte trip naar de poppa falls konden voor de sunset, gezien we laat arriveeden door de erbarmelijk slecht staat van de A35. hier geven we 5 mileys het eten was trouwens subliem

Kristel Rubens & Raoul Laeveren (10-10-2022)

tevreden klanten is top prioriteit !

lees wat ze zeggen

de beste prijzen voor huurwagens

Huur een auto in