GO ZUID-AFRIKA

Map OptiesOnze accommodaties

Charme Exclusief Natuurparken Privaat Wildparken Mobiele Kampen
Strandverblijven Dorphuisjes Wijndomeinen Apartementen Riviercruise

Google Maps wordt geladen...

terug naar de lijst

Kalahari Farmhouse

11kamers/units
Namibie | Hardap | Mariental Namibische eigenaar/uitbater(s): Gondwana Collection
1160.7 m | Lat:S 24° 20' 14" Long: E 18° 24' 4" check-in: 14:00 tot / check-out: 10:00
Reserveer
Kalahari Farmhouse is zonder enige twijfel een van de mooiste logementen uit de Gondwana Collectie. Gelegen op een steenworp van Stampriet en aan de rand met de Kalahari woestijn, en op 60 km van Mariental. Deze lodge telt 11 individuele cottages die heel gezellig zijn ingericht met een hemelbed, een open haard (voor de koude winternachten) en met eigen badkamer. Tevens beschikken ze over een kleine stoep, waar je kan relaxen en genieten van de omgeving, dit onder wuivende palmbomen Het hoofdhuis telt een grote bar, een restaurant, souvenirshop en heeft een buitenterras dat aan het zwembad is gelegen. In het restaurant worden de heerlijkste gerechten geproduceerd en dat met streekgebonden producten. Kalahari Farmhouse is meer dan alleen een lodge, het is tevens een werkende boerderij, en wat voor eentje! Alle producten die maar zelf kunnen worden gekweekt worden hier verbouwd. Verse groenten en fruit, melk, kaas en vooral heel veel vlees (zowel wild als gewoon vlees) wordt hier geproduceerd. Een groot deel van de producten wordt dagvers geleverd aan al de andere lodges binnen de Gondwana Collectie en dat over heel Namibie!

Excursies in de Kalahari woestijn en Sundowners worden aangeboden in de nabij gelegen Kalahari Anib Lodge (35 km). Op het domein kan je een zogenaamde naturedrive meemaken in open 4x4 voertuig en onder begeleiding van een ervaren gids. Dieren die je zal aantreffen zijn onder andere gemsbok, springbok, koedoe, blauwe wildebeest, jackhals en nog heel wat andere wildsoorten. De dag afsluiten gebeurt bij zonsondergang over de rode duinen van de Kalahari, onder het genot van een drankje en versnapering. Wie niet uit is op het gezelschap van grotere groepen (zoals dat het geval is in Kalahari Anib Lodge), maar meer van privacy en rust wil genieten, dit gecombineerd met een uitstekende gastvrijheid en heerlijke keuken, is bij Kalahari Farmhouse aan het juiste adres, zeg dat Go Zuid-Afrika het gezegd heeft!

TARIEVEN VOOR DE MAAND maart 2024

Prijzen in Zuid-Afrikaanse rand, per nacht, op basis van overnachting, ontbijt (BB), tenzij anders vermeld. Geldig tussen . Euro prijs louter indicatief (*)

Opmerking:
- Kinderen onder de 5 jaar verblijven gratis bij twee volwassenen op de kamer.
- Kindertarief is geldig van 6 tot 13 jaar.
- Tarieven van maaltijden en activiteiten zijn geldig van 1 november tot 31 oktober.

Maaltijden 2023/2024:
- Ontbijt: 245 N$/pp (voor Camping2Go)
- Standaard lunch: 197 N$/pp
- 3-gangenlunch: 295 N$/pp
- Lunchpakket: 195 N$/pp
- Avondmaal: 495 N$/pp

Activiteiten 2023/2024:
- Rondrit per open jeep (ochtend of bij zonsondergang 3u): 1013 N$/pp
- huur e-bike (max.3u): 406 N$/pp 
- gebruik van aangeduide wandelpaden: gratis
- Dune Walk - begeleide wandeling in de ochtend - ong. 2u: 900 N$/pp
- Desert Night Walk - begeleide wandeling na het diner - ong. 45 min. - 313 N$/pp (enkel ter plaatse te boeken)
- Morning drive for families - ong. 2u: 944 N$/pp

* Euro prijs is indicatief en schommelt volgens de koersverhouding Rand/Euro per dag. Hoteliers behouden het recht hun prijzen aan te passen zonder voorafgaande kennisgeving. Ondanks alles in het werk is gesteld om de prijzen zo correct mogelijk weer te geven, is Go Zuid-Afrika niet aansprakelijk voor eventuele fouten of aanpassingen.

Reserveer

Maaltijden:

OntbijtLunchDiner

Faciliteiten:

Bar gelegenheid Open haardWasserijZwembadInternet toegangFaxCopyParkeerplaats

In de kamers:

AirconditioningVentilatorVerwarmingWasserijRookverbodThee en koffieKluisjeHaardroger

In de badkamers:

Douche

In de omgeving:

PlattelandWildNatuurreservaat Township
map

Maatwerk is de specialiteit van Go Zuid-Afrika. Er komt heel wat bij kijken om een reis naar Namibie te organiseren en onze grondige kennis van zaken zal u zeker weten te waarderen. Niet te min laten we u de vrijheid om ook zelf aan de slag te gaan. Op basis van uw persoonlijke voorkeur en onze kennis kunnen we een mooie reis samenstellen, waarin uw accommodatie, eventuele activiteiten en autohuur door Go Zuid-Afrika geregeld worden, of u kan al eens een kijkje nemen in ons aanbod van selfdrive programma's. Neem gerust met ons contact op voor een vrijblijvende offerte.

contacteer ons

Afrika door de lens

onze fotogalerij

16781 foto's

kies voor de

GO Zuid-Afrika

digital reisgids

lees meer exclusief voor onze klanten

Onze klanten geven

tevreden klanten is top prioriteit !

lees wat ze zeggen

de beste prijzen voor huurwagens

Huur een auto in