GO ZUID-AFRIKA

Map OptiesOnze accommodaties

Charme Exclusief Natuurparken Privaat Wildparken Mobiele Kampen
Strandverblijven Dorphuisjes Wijndomeinen Apartementen Riviercruise

Google Maps wordt geladen...

terug naar de lijst

Rostock Ritz Desert Lodge

20kamers/units
Namibie | Khomas | Solitaire Namibische eigenaar/uitbater(s): Barbara
950.78 m | Lat:S 23° 33' 33" Long: E 15° 50' 33" check-in: 14:00 tot 18:00 / check-out: 10:00
Reserveer
Er zijn zo van die plekjes waarvan je zegt 'hier moet ik ooit geweest zijn' en zonder te overdrijven, Rostock Ritz is zo een van die plekjes, gelegen in de Namib woestijn met een uitgestrekt uitzicht om u tegen te zeggen. De lodge ligt op een helling en kijkt, zoals de naam van de eigendom reeds verklapt, uit op de Rostok bergen. Het heeft een eigen landingsstrip maar je kan er ook met eigen wagen geraken. Het ligt 240 km ten noorden van Windhoek en op een 120 km van Sesriem en op weg naar Swakopmund.

In totaal telt Rostock Ritz 20 kamers, waarvan er 18 standaard kamers zijn en 2 Suites, welke dubbel zo groot zijn als de standaard kamers. Het woord 'standaard of suite' is eigenlijk niet op zijn plaats, want de woningen zijn op z'n minst bijzonder te noemen. De rondavel-achtige stenen hutten lijken eerder op een bal van klein die in de grond werd gestoken. Die unieke vorm maakt de kamers heel bijzonder maar tegelijkertijd zorgen ze ook voor ruimte en niet onbelangrijk, de nodige koelte in dit woestijngebied.

De lodge heeft ook haar eigen zuiveringsstation dat water vanop een diepte van 30 meter onder de grond gaat halen. Alle kamers hebben een eigen ruime badkamer met douche en twee van de standaard kamers zijn zelfs rolstoelvriendelijk. De kamers hebben ook een eigen terrasje waarvan je het prachtig uitzicht over de uitgestrekte natuur kan bewonderen. Energie wordt opgewekt met zonnepanelen.

De lodge heeft ook haar eigen a la carte restaurant met bar en een overdekt terras waarvan zowel bezoekers als residenten gebruik kunnen maken. Met wat geluk zie je hier ook dieren zoals zebra en antilopen die hun dorst komen lessen bij de waterput.

Wie hier wil kamperen, kan dit ook want op zowat 7 kilometer van de lodge ligt Rostock Campsite. Gasten moeten wel eerst zich registreren bij de receptie. Er is een toilet en een barbecue per unit (4 in totaal). Tevens is er een kleine keuken en faciliteiten om je te wassen, alsook warm water in de late namiddag. Een open haard met boma is de ideale plek om 's avonds met de andere gasten de avond onder een geweldige sterrenhemel te spenderen.

Vanuit Rostock Ritz kunnen 10 wandelingen ondernomen worden via zeer goed aangeduidde wandelpaden doorheen het Rostock landschap met bergen, canyons, vlaktes en duinen. De lodge heeft kleine boekjes in engels en duits over de omgeving ter beschikking met tevens GPS coordinaten en het gebruik van een gps toestel. Volgende wandelingen kunnen op eigen houtje ondernomen worden: Lion King (2.8 km, 1u), Plain walk (6.5 km, 2.5u), Panorama Trail (9.5 km, 5u), Bushman's Painting (14.4 km, 7u), Sundowner walk (2.6 km, 1u), Ramblers trail (8.5 km, 3u), Gaub Spring Trail (4.1 km, 3.5u), Sunrise walk (3.4 km, 1.5u), Ubib Trail (8.5 km, 5u) en River Trail (7 km, 5u).  Verder kunnen ook begeleide activiteiten zoals een rit per 4x4 bij zonsondergang welke 2 uur in beslag neemt en inclusief een drankje is of een 4x4 rit naar de bushman psintings welke 4 uur duurt en waar je tevens op het einde kan genieten van een drankje bij zonsondergang.

Opmerkingen: Kinderen 0-2 jaar verblijven gratis bij twee volwassenen. Van 3 tot en met 11 jaar aan kindertarief

Maaltijden:
- Ontbijt: 155 N$/pp
- Lunch pakket: 145 N$/pp
- 1 Course Lunch: 175 N$/pp
- Dinner (set menu): 368 N$/pp

Activiteiten:
- Sundowner drive (winter 16u, zomer 17u30, duurt 2u): 565 N$ pp, inclusief sundowner drink
- 4x4 Bushman painting drive (winter 13u30, zomer 15u30, duurt 4u): 900 N$ pp, inclusief sundowner drink

* Euro prijs is indicatief en schommelt volgens de koersverhouding Rand/Euro per dag. Hoteliers behouden het recht hun prijzen aan te passen zonder voorafgaande kennisgeving. Ondanks alles in het werk is gesteld om de prijzen zo correct mogelijk weer te geven, is Go Zuid-Afrika niet aansprakelijk voor eventuele fouten of aanpassingen.

Reserveer

Maaltijden:

OntbijtLunchDiner

Faciliteiten:

Bar gelegenheid Open haardWasserijZwembadFaxCopyParkeerplaats

In de kamers:

VentilatorWasserijRookverbodThee en koffieKluisje

In de badkamers:

Douche

In de omgeving:

PlattelandWildBerg(en) Natuurreservaat Township
map

Maatwerk is de specialiteit van Go Zuid-Afrika. Er komt heel wat bij kijken om een reis naar Namibie te organiseren en onze grondige kennis van zaken zal u zeker weten te waarderen. Niet te min laten we u de vrijheid om ook zelf aan de slag te gaan. Op basis van uw persoonlijke voorkeur en onze kennis kunnen we een mooie reis samenstellen, waarin uw accommodatie, eventuele activiteiten en autohuur door Go Zuid-Afrika geregeld worden, of u kan al eens een kijkje nemen in ons aanbod van selfdrive programma's. Neem gerust met ons contact op voor een vrijblijvende offerte.

contacteer ons

Afrika door de lens

onze fotogalerij

16781 foto's

kies voor de

GO Zuid-Afrika

digital reisgids

lees meer exclusief voor onze klanten

onze accommodatiesin Solitaire (3)

tevreden klanten is top prioriteit !

lees wat ze zeggen

de beste prijzen voor huurwagens

Huur een auto in