GO ZUID-AFRIKA

Map OptiesOnze accommodaties

Charme Exclusief Natuurparken Privaat Wildparken Mobiele Kampen
Strandverblijven Dorphuisjes Wijndomeinen Apartementen Riviercruise

Google Maps wordt geladen...

terug naar de lijst

The Windhoek Country Club Resort

4 151kamers/units
Namibie | Khomas | Windhoek Namibische eigenaar/uitbater(s): Legacy Hotels
1707.03 m | Lat:S 22° 37' 6" Long: E 17° 4' 24" check-in: 14:00 tot 18:00 / check-out: 10:00
Reserveer
Zij die op zoek zijn naar ontspanning en entertainment zijn hier aan het goede adres, buitensporten zoals golf en tennis behoren tot de standaard ingredienten van het hotel. Tevens heeft het hotel een eigen casino met licentie. Dit hotel is best groot te noemen, maar daar merk je eigenlijk niet veel van, met liefst 154 kamers die allemaal zeer eigentijds en comfortabel werden ingericht en voorzien werden van alle moderne comfort. Voor de kinderen is er een klein waterthemapark waar ze zeker heel wat plezier zullen beleven, terwijl de ouders een gokje wagen of een balletje zijn gaan kloppen op het 18 holse golfterrein.
Opmerking: The Windhoek Country Club Resort werkt met BAR rates (Best Available Rates). Gelieve ons te contacteren voor de beste/laatste tarieven met betrekking tot uw datums.

* Euro prijs is indicatief en schommelt volgens de koersverhouding Rand/Euro per dag. Hoteliers behouden het recht hun prijzen aan te passen zonder voorafgaande kennisgeving. Ondanks alles in het werk is gesteld om de prijzen zo correct mogelijk weer te geven, is Go Zuid-Afrika niet aansprakelijk voor eventuele fouten of aanpassingen.

Reserveer

Maaltijden:

OntbijtLunchDiner

Faciliteiten:

Luchthaven transfersBar gelegenheid Satelliet TVWasserijZwembadRolstoel vriendelijkFaxCopyParkeerplaats

In de kamers:

AirconditioningVerwarmingTelefoonWasserijRookverbodThee en koffieKluisjeHaardrogerKoelkast/minibarSateliet TV

In de omgeving:

StadDouche
map

Maatwerk is de specialiteit van Go Zuid-Afrika. Er komt heel wat bij kijken om een reis naar Namibie te organiseren en onze grondige kennis van zaken zal u zeker weten te waarderen. Niet te min laten we u de vrijheid om ook zelf aan de slag te gaan. Op basis van uw persoonlijke voorkeur en onze kennis kunnen we een mooie reis samenstellen, waarin uw accommodatie, eventuele activiteiten en autohuur door Go Zuid-Afrika geregeld worden, of u kan al eens een kijkje nemen in ons aanbod van selfdrive programma's. Neem gerust met ons contact op voor een vrijblijvende offerte.

contacteer ons

Afrika door de lens

onze fotogalerij

16781 foto's

kies voor de

GO Zuid-Afrika

digital reisgids

lees meer exclusief voor onze klanten

tevreden klanten is top prioriteit !

lees wat ze zeggen

de beste prijzen voor huurwagens

Huur een auto in