GO ZUID-AFRIKA

Map OptiesOnze accommodaties

Charme Exclusief Natuurparken Privaat Wildparken Mobiele Kampen
Strandverblijven Dorphuisjes Wijndomeinen Apartementen Riviercruise

Google Maps wordt geladen...

terug naar de lijst

River Dance Lodge

7kamers/units
Namibie | Cavango | Divundu Namibische eigenaar/uitbater(s): Chris
1042.84 m | Lat:S 17° 59' 8" Long: E 21° 21' 36" check-in: 14:00 tot 18:00 / check-out: 11:00
Reserveer
River Dance Lodge is gelegen aan de oevers van de machtige Okavango rivier in het noordoosten van Namibië. Direct aan de overkant van de rivier en op slechts 100 m afstand ligt Angola en in het oosten de Caprivi regio. River Dance wordt uitgebaat door de eigenaars zelf en is gelukkig niet beïnvloed door seizoensgebonden overstromingen. Exclusiviteit en privacy worden gegarandeerd daar dit de enige lodge is in in een straal van 25 km. De lodge bestaat uit prachtig architectonisch ontworpen ruime chalets bestaande uit glas en hout. Inspiratie werd geput uit vogelnesten en elke unit ligt verscholen tussen bomen en is volledig privé en afgelegen. Drie van de chalets hebben een eigen op zich staande badkamer met een bad en douche, privé-terras en luxe voorzieningen. Twee chalets zijn voorzien van een tussendeur, een eigen badkamer en een prachtig terras aan het water. Elke eenheid bestaat uit 2, 3/4 bedden, welke kunnen omgevormd worden tot een groot dubbel bed, een bureau, het mooiste handgemaakte linnen en een eigen terras. Elke badkamer is ruim, met een Mokoro (traditionele boot) geïnspireerd bad, zachte handdoeken en badjassen. De lodge beschikt over een eigen restaurant met prachtig dek, wat uitkomt aan het water. Activiteiten welke begeleid vanuit de lodge kunnen genomen worden, zijn mokoro trips, sunset of sunrise boottochten op de rivier, bezoek aan een lokaal dorp of vissen op de rivier. De lodge is tevens ideaal gelegen voor een bezoek aan Popa Falls en het Mahango wildreservaat.

TARIEVEN VOOR DE MAAND juli 2024

Prijzen in Zuid-Afrikaanse rand, per nacht, op basis van kamer, ontbijt, diner (DBB), tenzij anders vermeld. Geldig tussen . Euro prijs louter indicatief (*)

Opmerking: 
- Kindertarief is geldig tussen 3 en 12 jaar (onder 2 jaar gratis)

Maaltijden 2025
- Ontbijt (7u-9u): 180 N$/pp
- Lunch/lunchpakket (12u30-14u30): 180 N$/pp
- Avondmaal - 3 gangen (19u-21u): 390 N$/pp

Activiteiten 2025
- Sunset/sunrise boat cruise: 615 N$/pp
- Fishing trip- prijs per uur per boot: 615 N$/pp
- Game Drive half day: 1090 N$pp
- Bezoek aan lokaal dorp: 400 N$/pp
- Island Nature Walk: 400 N$/pp
- Mountain bike trip: 525 N$/pp
- Yoga sessie (1u): 400 N$/pp
- Massage Therapy (45 min): 600 N$/pp

* Euro prijs is indicatief en schommelt volgens de koersverhouding Rand/Euro per dag. Hoteliers behouden het recht hun prijzen aan te passen zonder voorafgaande kennisgeving. Ondanks alles in het werk is gesteld om de prijzen zo correct mogelijk weer te geven, is Go Zuid-Afrika niet aansprakelijk voor eventuele fouten of aanpassingen.

Reserveer

Maaltijden:

Ontbijt

Faciliteiten:

Open haardWasserijZwembadInternet toegangBraai

In de kamers:

WasserijRookverbodThee en koffie

In de badkamers:

DoucheDouche in bad

In de omgeving:

PlattelandWildNationaal ParkNatuurreservaat Rivier of meer
map

Maatwerk is de specialiteit van Go Zuid-Afrika. Er komt heel wat bij kijken om een reis naar Namibie te organiseren en onze grondige kennis van zaken zal u zeker weten te waarderen. Niet te min laten we u de vrijheid om ook zelf aan de slag te gaan. Op basis van uw persoonlijke voorkeur en onze kennis kunnen we een mooie reis samenstellen, waarin uw accommodatie, eventuele activiteiten en autohuur door Go Zuid-Afrika geregeld worden, of u kan al eens een kijkje nemen in ons aanbod van selfdrive programma's. Neem gerust met ons contact op voor een vrijblijvende offerte.

contacteer ons

Afrika door de lens

onze fotogalerij

16781 foto's

kies voor de

GO Zuid-Afrika

digital reisgids

lees meer exclusief voor onze klanten

Onze klanten zeggen

zeer mooie lodge, met mooi zicht over de rivier, ook vanuit de badkamer, veel ruimte, vriendelijk personeel en eigenaars, zeer lekker eten, goede massage gekregen hier.

Inge Vercruyssen & Luc De Cauwer (16-11-2023)

tevreden klanten is top prioriteit !

lees wat ze zeggen

de beste prijzen voor huurwagens

Huur een auto in