GO ZUID-AFRIKA

Map OptiesOnze accommodaties

Charme Exclusief Natuurparken Privaat Wildparken Mobiele Kampen
Strandverblijven Dorphuisjes Wijndomeinen Apartementen Riviercruise

Google Maps wordt geladen...

terug naar de lijst

Madisa Camp

3 9kamers/units
Namibie | Kunene | Twyfelfontein Namibische eigenaar/uitbater(s): Manager
800 m | Lat:S 20° 43' 34" Long: E 14° 40' 56" check-in: 14:00 tot 18:00 / check-out: 10:00
Reserveer
Madisa Camp ligt aan de weg D2612 naar Twyfelfontein, een zeer populaire route. Het kamp ligt verborgen tussen verbazingwekkende rotsformaties die zijn bezaaid met Bushman-tekeningen en heeft toegang tot een oude woestijn-olifantroute die vaak wordt bezocht door deze prachtige reuzen.

Ideaal voor de reiziger die wil kamperen zonder afbreuk te doen aan de ervaring van exclusiviteit in dit uitgestrekte en prachtige gebied van Damaraland, Namibië. Madisa is een goed basiskamp om de regio te verkennen, want er zijn zeer interessante plekken in de omgeving, zoals Twyfelfontein, Brandberg, het Versteende Woud en nog veel meer. Deze zijn allemaal gemakkelijk te bereiken en na een dag verkennen is er niets beter dan een duik in het zwembad en te genieten van je kampeerplek onder een deken van sterren.
Elke ruime kampeerplek heeft een prachtig uitzicht op de Gauntegab-rivierbedding en rotsformaties. De staanplaatsen hebben individuele was faciliteiten. De braai-faciliteiten dienen ook als verwarming voor warm stromend water bij elke buitendouche. De plekken zijn overschaduwd door grote Mopane-bomen en hebben rondom elke locatie een lage muur.
Het zwembad en de bar zijn zeer gastvrij na een lange dag en geven u de kans om te ontspannen en te genieten van uw omgeving. Het is ook leuk om medereizigers te ontmoeten en verhalen rond een gemeenschappelijk kampvuur te delen terwijl de lucht een adembenemende show van sterren oproept.

Madisa biedt 9 kampeerplekken met allemaal hun eigen was faciliteiten. Elke site heeft lampen die worden aangedreven door een generator. De generator loopt 's avonds tot 21.00 uur.

Madisa Safari Tenten zijn self-catering tenten, zo milieuvriendelijk mogelijk gebouwd rond de schilderachtige kei formaties elk met hun eigen open-air badkamer bestaande uit een wastafel, douche en toilet. De tenten bieden slaapplaats aan maximaal twee personen en hebben twee aparte bedden of een tweepersoonsbed. Dit moet worden bevestigd in uw boeking. Alle linnengoed wordt geleverd. Breng uw eigen uitrusting mee voor de braai. Warm water is 's nachts beschikbaar (zonnestelsel) en er is paraffine/solar-verlichting in de tent en de badkamer. Maaltijden kunnen voor u geregeld worden (vooraf bij reservering). Het zijn eenvoudige huisgemaakte maaltijden rond het vuur, verwacht geen culinaire hoogstandjes.

TARIEVEN VOOR DE MAAND juli 2024

Prijzen in Zuid-Afrikaanse rand, per nacht, op basis van overnachting zonder ontbijt (RO), tenzij anders vermeld. Geldig tussen . Euro prijs louter indicatief (*)

Opmerking:
Kindertarief is geldig tussen 4 en 11 jaar (onder 3 jaar gratis). Vanaf 12 jaar geldt het volwassentarief.

Let op:
Madisa camp aanvaardt alleen contant geld (N$, U$, euro, ZAR, pula en Britse pond) en heeft dus geen kredietkaartfaciliteiten. De bar heeft een beperkte keuze aan drank, dus drink je liever iets anders dan bier, breng dan zelf drank mee (inclusief water). Ze verkopen geen ijs!
Madisa camp is gericht op self-catering, en je moet al je eigen spullen meebrengen. Hout kan je in het kamp kopen en barbecuegrill is beschikbaar (na het betalen van een waarborg).
Het dichtstbijzijnde benzinestation is op 71 km (Khorixas) of 80 km (Uis).
Denk er aan dat je hier te midden van de natuur zit en er af en toe olifanten en andere wilde dieren in het kamp rondlopen.

Maaltijden 2024: enkel op aanvraag, kinderen halve prijs
- ontbijt: 200 N$/pp
- diner: 350 N$/pp

Activiteiten 2024:
- Olifanten tracking @7h-13h (min 4, max. 9 pers.) incl. lichte lunch en drankjes: 2063 N$/pp en 1031 N$ per kind (van 5 t/m 11 jaar)
- Sunset drive (3u incl.drink and snacks): 731 N$ pp, kinderen 295 N$ pp

Maaltijden 2025: enkel op aanvraag, kinderen halve prijs
- ontbijt: 240 N$/pp
- diner: 420 N$/pp

Activiteiten 2025:
- Olifanten tracking @7h-13h (min 4, max. 9 pers.) incl. lichte lunch en drankjes: 2275 N$/pp en 1138 N$ per kind (van 5 t/m 11 jaar)
- Sunset drive (3u incl.drink and snacks): 813 N$ pp, kinderen 413 N$ pp

* Euro prijs is indicatief en schommelt volgens de koersverhouding Rand/Euro per dag. Hoteliers behouden het recht hun prijzen aan te passen zonder voorafgaande kennisgeving. Ondanks alles in het werk is gesteld om de prijzen zo correct mogelijk weer te geven, is Go Zuid-Afrika niet aansprakelijk voor eventuele fouten of aanpassingen.

Reserveer
map

Maatwerk is de specialiteit van Go Zuid-Afrika. Er komt heel wat bij kijken om een reis naar Namibie te organiseren en onze grondige kennis van zaken zal u zeker weten te waarderen. Niet te min laten we u de vrijheid om ook zelf aan de slag te gaan. Op basis van uw persoonlijke voorkeur en onze kennis kunnen we een mooie reis samenstellen, waarin uw accommodatie, eventuele activiteiten en autohuur door Go Zuid-Afrika geregeld worden, of u kan al eens een kijkje nemen in ons aanbod van selfdrive programma's. Neem gerust met ons contact op voor een vrijblijvende offerte.

contacteer ons

Afrika door de lens

onze fotogalerij

16781 foto's

kies voor de

GO Zuid-Afrika

digital reisgids

lees meer exclusief voor onze klanten

Onze klanten geven

tevreden klanten is top prioriteit !

lees wat ze zeggen

de beste prijzen voor huurwagens

Huur een auto in