GO ZUID-AFRIKA

Map OptiesOnze accommodaties

Charme Exclusief Natuurparken Privaat Wildparken Mobiele Kampen
Strandverblijven Dorphuisjes Wijndomeinen Apartementen Riviercruise

Google Maps wordt geladen...

terug naar de lijst

The Weinberg

5 41kamers/units
Namibie | Khomas | Windhoek Namibische eigenaar/uitbater(s): Gondwana Collection
1706 m | Lat:S 22° 34' 35" Long: E 17° 6' 31" check-in: 14:00 tot / check-out: 10:00
Reserveer
De Klein Windhoek vallei was in 1901 niet veel meer dan gras en struiken met tussenin enkele huizen die verbonden waren door wandelpaden. De flanken van Am Weinberg Estate waren echter begroeid met wijnranken. Hoewel deze heuvels blootgesteld waren aan extreme weersomstandigheden, was dit geen enkel probleem voor de wijnranken met hun wortels diep in de grond vol mineralen. Het wijndomein bleef ook midden jaren 50 van vorige eeuw voortbestaan en wisselde verschillende keren van eigenaar. Later werden de tuinen van het domein, dat ook een eigen warmwaterbron heeft, omgevormd tot groente- en bloementuin met ganzen en parelhoenen. In 2004 opende het Am Weinberg restaurant na een zorgvuldige restauratie van het huis. Het restaurant groeide al snel uit tot een van de meest populaire restaurants van Windhoek.

Het intieme boetiekhotel maakt deel uit van het Am Weinberg Estate en heeft 41 kamers waar gasten kunnen genieten van een heerlijk verblijf. Het iconische domein is een perfect voorbeeld waar een hedendaagse stijl met alle nodige moderne voorzieningen naadloos wordt gecombineerd met de grandeur van vervlogen tijden.
Gasten kunnen kiezen uit vier typen kamers, waaronder de kamers bij de binnenplaats of de zogenaamde Courtyard kamers die een gezellige huiselijke sfeer hebben. Er werd aandacht besteed aan alle kleine details en de kamers hebben alle nodige luxueuze voorzieningen. Op de bovenverdieping zijn er prachtige kamers met zicht op de bergen of de stad. De Oasis lofts met dubbele verdieping zijn perfect voor families of vrienden die samen reizen. De ruime suites hebben een aparte badkamers, grote ramen, een aparte zitkamer en bureau. De familie lofts kunnen twee volwassenen en twee kinderen (jonger dan twaalf jaar) accommoderen.

Daarnaast zijn er drie verschillende comfortabele zitruimten in het hotel van waaruit gasten een prachtig panoramisch uitzicht hebben over de omliggende vallei. Gasten kunnen op het domein verder ook kiezen uit een waaier aan behandelingen in de vijfsterrenspa met water van de natuurlijke warmwaterbron van het domein. Tot slot zijn er ook twee restaurants van topklasse met binnen- en buitenzitplaatsen, en een heerlijke delicatessenzaak. Hier kan je allerlei producten kopen, zoals lokale en geimporteerde kazen, vlees, taartjes en sandwiches, perfect voor een lekkere lunch.

TARIEVEN VOOR DE MAAND maart 2024

Prijzen in Zuid-Afrikaanse rand, per nacht, op basis van overnachting, ontbijt (BB), tenzij anders vermeld. Geldig tussen . Euro prijs louter indicatief (*)

Inbegrepen :
- continentaal ontbijt + 1 keuze uit warm ontbijt
- wifi
- parking

Kinderen:
- 2-12 jaar gratis indien ze de kamer delen met minumim 1 volwassene
- vanaf 13 jaar geldt volwassen tarief

* Euro prijs is indicatief en schommelt volgens de koersverhouding Rand/Euro per dag. Hoteliers behouden het recht hun prijzen aan te passen zonder voorafgaande kennisgeving. Ondanks alles in het werk is gesteld om de prijzen zo correct mogelijk weer te geven, is Go Zuid-Afrika niet aansprakelijk voor eventuele fouten of aanpassingen.

Reserveer

Maaltijden:

Ontbijt

Faciliteiten:

Satelliet TVOpen haardWasserijBibliotheekZwembadDraadloos netwerkSpaKeuken

In de kamers:

AirconditioningVerwarmingWasserijRookverbodThee en koffieKoelkast/minibarInternetSateliet TV

In de badkamers:

DoucheDouche in bad

In de omgeving:

StadNatuurreservaat
map

Maatwerk is de specialiteit van Go Zuid-Afrika. Er komt heel wat bij kijken om een reis naar Namibie te organiseren en onze grondige kennis van zaken zal u zeker weten te waarderen. Niet te min laten we u de vrijheid om ook zelf aan de slag te gaan. Op basis van uw persoonlijke voorkeur en onze kennis kunnen we een mooie reis samenstellen, waarin uw accommodatie, eventuele activiteiten en autohuur door Go Zuid-Afrika geregeld worden, of u kan al eens een kijkje nemen in ons aanbod van selfdrive programma's. Neem gerust met ons contact op voor een vrijblijvende offerte.

contacteer ons

Afrika door de lens

onze fotogalerij

16781 foto's

kies voor de

GO Zuid-Afrika

digital reisgids

lees meer exclusief voor onze klanten

Onze klanten zeggen

Heel mooi hotel niet té ver van centrum Windhoek - 4 restaurants - heel mooie kamers - aanrader

Mr/s De Rop & Mr/s Bogaerts (25-10-2022)

tevreden klanten is top prioriteit !

lees wat ze zeggen

de beste prijzen voor huurwagens

Huur een auto in