GO ZUID-AFRIKA

Map OptiesOnze accommodaties

Charme Exclusief Natuurparken Privaat Wildparken Mobiele Kampen
Strandverblijven Dorphuisjes Wijndomeinen Apartementen Riviercruise

Google Maps wordt geladen...

terug naar de lijst

Quiver Tree Forest Rest Camp

11kamers/units
Namibie | Karas | Keetmanshoop Namibische eigenaar/uitbater(s): Coenie and Ingrid Nolte
1087.14 m | Lat:S 26° 29' 9" Long: E 18° 14' 18" check-in: 14:00 tot 18:00 / check-out: 10:00
Reserveer
Het Kokerboom Woud met zijn nieuwsgierige en schilderachtige bomen, bevindt zich ongeveer 13 km ten noordoosten van Keetmanshoop, op de boerderij Gariganus. Op de boerderij kunnen bezoekers het oude en beroemde Quivertree Forest en Giants Playground gaan verkennen. De kokerbomen worden zo genoemd omdat de oude Bosjesmannen een koker vervaardigen uit de bast van de bomen, waar zij hun pijlen in staken. Deze bomen produceren een helder gele bloem typisch voor de zuidelijke Namib woestijn en de Noord-Kaap van Zuid-Afrika. De bomen in het bos zijn helemaal geen bomen, ze zien er enkel zo uit, maar zijn in feite behoren ze tot de Aloe soort. De tweede plaats van belang in het gebied is Giants Playground. Hier kunt u een enorme collectie van verbluffende balancerende dolerite rotsformaties zien, welke opgestapeld liggen, voornamelijk door miljoenen jaren van winderosie. Giants Playground is zo genoemd, omdat de bezoekers zich hier kunnen inbeelden hoe reuzen zouden spelen met deze enorme rotsformaties.

Accommodatie bestaat uit 2 Guest Houses, bungalows of een Family room. Guest House A omvat 2 kamers, elk met 2 enkele bedden, en 1 kamer met een dubbel bed. Elke kamer heeft een eigen douche en toilet plus airconditioning. Er is ook een lounge met een minibar en een volledig uitgeruste keuken. Guest House B omvat 2 kamers, elk met 2 enkele bedden. Elke kamer heeft een eigen douche en toilet plus airconditioning. Er is ook een lounge met een minibar en een volledig uitgeruste keuken. Iglo Bungalows: 3 van de Igloo bungalows hebben een tweepersoonsbed en een eenpersoonsbed. De overige 4 hebben 3 eenpersoonsbedden. Elke Igloo heeft een volledig uitgeruste keuken, minibar, een eigen douche, toilet, en airconditioning. De Familiekamer is uitgerust met een tweepersoonsbed, 3 eenpersoonsbedden, een eigen douche, toilet, minibar en airconditioning.

Er is een restaurant met bar in het hoofdgebouw. Ontbijt en diner worden geserveerd als een vast menu , maar de lunch kan alleen worden georganiseerd als het van tevoren geboekt wordt. Gasten van het Quiver Tree Rest Camp hebben de mogelijkheid om zich bezig te houden met de huisdieren alsook de getemde wilde dieren, met inbegrip van wrattenzwijnen en meerkat . Het hoogtepunt en meest populaire van deze activiteiten, is het voeden van de cheeta, wat gebeurt om 16.00 uur in de winter en 17.00 uur in de zomer. Andere hoogtepunten in de regio zijn self-drive bezoeken aan de Naute Dam, en de Spitskop Ost boerderij met zijn mesoaurus fossielen .

* Euro prijs is indicatief en schommelt volgens de koersverhouding Rand/Euro per dag. Hoteliers behouden het recht hun prijzen aan te passen zonder voorafgaande kennisgeving. Ondanks alles in het werk is gesteld om de prijzen zo correct mogelijk weer te geven, is Go Zuid-Afrika niet aansprakelijk voor eventuele fouten of aanpassingen.

Reserveer

Maaltijden:

Ontbijt

Faciliteiten:

Bar gelegenheid Zwembad

In de kamers:

AirconditioningVerwarmingRookverbodThee en koffieKoelkast/minibar

In de badkamers:

Douche

In de omgeving:

PlattelandStadWild
map

Maatwerk is de specialiteit van Go Zuid-Afrika. Er komt heel wat bij kijken om een reis naar Namibie te organiseren en onze grondige kennis van zaken zal u zeker weten te waarderen. Niet te min laten we u de vrijheid om ook zelf aan de slag te gaan. Op basis van uw persoonlijke voorkeur en onze kennis kunnen we een mooie reis samenstellen, waarin uw accommodatie, eventuele activiteiten en autohuur door Go Zuid-Afrika geregeld worden, of u kan al eens een kijkje nemen in ons aanbod van selfdrive programma's. Neem gerust met ons contact op voor een vrijblijvende offerte.

contacteer ons

Afrika door de lens

onze fotogalerij

16781 foto's

kies voor de

GO Zuid-Afrika

digital reisgids

lees meer exclusief voor onze klanten

tevreden klanten is top prioriteit !

lees wat ze zeggen

de beste prijzen voor huurwagens

Huur een auto in