GO ZUID-AFRIKA

Map OptiesOnze accommodaties

Charme Exclusief Natuurparken Privaat Wildparken Mobiele Kampen
Strandverblijven Dorphuisjes Wijndomeinen Apartementen Riviercruise

Google Maps wordt geladen...

terug naar de lijst

The Stiltz

4 9kamers/units
Namibie | Erongo | Swakopmund Namibische eigenaar/uitbater(s): Danie Holloway en Catharina Hofmeister
7.29 m | Lat:S 22° 41' 14" Long: E 14° 31' 32" check-in: 14:00 / check-out: 10:00
Reserveer
The Stiltz is uniek in elk aspect. Het biedt de meest spectaculaire zichten op Swakopmund en de Atlantische Oceaan, de rivier, de duinen en de vogelrijke lagune aan de riviermonding. Deze accommodatie bestaat uit op palen gebouwde houten bungalows, verzorgd tot in het kleinste detail en met elkaar en het hoofdgebouw verbonden door houten loopbruggen. In totaal telt dit verblijf negen bungalows, waarvan er ook eentje een Honeymoon Suite betreft, verder ook een familie bungalow voor vier personen, en twee Luxury Suites die een maximum van zes personen kunnen ontvangen, ideaal voor grote families of vrienden die de ruimte willen delen. Alle kamers beschikken over een minibar en een eigen badkamer met douche. In het hoofdgebouw kunnen gasten gebruik maken van draadloos internet. Het leuke aan de lodge is ook dat ze zeer milieu bewust te werk gaan, daarvoor kregen ze in 2016 zelfs twee prestigieuze prijzen. Teven is The Stiltz gelegen op een steenworp van het centrum van Swakopmund en kan je van hieruit tal van activiteiten ondernemen in en rond Swakopmund en/of Walvisbaai.

TARIEVEN VOOR DE MAAND juni 2019

Prijzen in Zuid-Afrikaanse rand, per nacht, op basis van overnachting, ontbijt (BB), tenzij anders vermeld. Geldig tussen . Euro prijs louter indicatief (*)

Kinderen:
- 1 kind + 1 volw: 1 x aan volwassenentarief en 1 x aan kindertarief
- 2 kinderen in een eigen kamer: aan volwassenentarief voor beide kinderen
- omwille van veiligheidsredenen wordt aan de ouders gevraagd om hun kinderen -12 jaar steeds te begeleiden.

* Euro prijs is indicatief en schommelt volgens de koersverhouding Rand/Euro per dag. Hoteliers behouden het recht hun prijzen aan te passen zonder voorafgaande kennisgeving. Ondanks alles in het werk is gesteld om de prijzen zo correct mogelijk weer te geven, is Go Zuid-Afrika niet aansprakelijk voor eventuele fouten of aanpassingen.

Reserveer

Maaltijden:

Ontbijt

Faciliteiten:

Parkeerplaats

In de kamers:

RookverbodKoelkast/minibar

In de badkamers:

Douche

In de omgeving:

StrandRivier of meer
map

Maatwerk is de specialiteit van Go Zuid-Afrika. Er komt heel wat bij kijken om een reis naar Namibie te organiseren en onze grondige kennis van zaken zal u zeker weten te waarderen. Niet te min laten we u de vrijheid om ook zelf aan de slag te gaan. Op basis van uw persoonlijke voorkeur en onze kennis kunnen we een mooie reis samenstellen, waarin uw accommodatie, eventuele activiteiten en autohuur door Go Zuid-Afrika geregeld worden, of u kan al eens een kijkje nemen in ons aanbod van selfdrive programma's. Neem gerust met ons contact op voor een vrijblijvende offerte.

contacteer ons

Afrika door de lens

onze fotogalerij

16781 foto's

kies voor de

GO Zuid-Afrika

digital reisgids

lees meer exclusief voor onze klanten

Onze klanten geven

tevreden klanten is top prioriteit !

lees wat ze zeggen

de beste prijzen voor huurwagens

Huur een auto in