GO ZUID-AFRIKA

Map OptiesOnze accommodaties

Charme Exclusief Natuurparken Privaat Wildparken Mobiele Kampen
Strandverblijven Dorphuisjes Wijndomeinen Apartementen Riviercruise

Google Maps wordt geladen...

terug naar de lijst

Waterberg Guest Farm

9kamers/units
Namibie | Otjozondjupa | Otjiwarongo Namibische eigenaar/uitbater(s): Natasha van der Walt
1477.44 m | Lat:S 20° 38' 46" Long: E 17° 5' 59" check-in: 12:00 tot 18:00 / check-out: 10:00
Reserveer
Waterberg Guest Farm is een kleine, luxe pension in het midden van een paradijs voor dieren met persoonlijke aandacht, spectaculaire omgeving en uitzonderlijke keuken. Een substantieel deel van de beroemde Waterbergen is gelegen op de boerderij, met accommodatie gebouwd op de helling van de Kleine Waterberg. Waterberg Guest Farm is een klein boerderij gelegen op een domein van 43.000 hectare. De keuken biedt een breed scala aan heerlijke traditionele Afrikaanse gerechten en heerlijke barbecues, geserveerd naast een indrukwekkende selectie van uitstekende Zuid-Afrikaanse wijnen. Waterberg Guest Farm biedt vier comfortabel ingerichte kamers en vier zogenaamde bush bungalows, allemaal voorzien van een eigen badkamer. Een lounge met open haard en een selectie van boeken zijn ideaal voor de wat kille winteravonden.

Er bestaat de mogelijkheid om deel te nemen aan een begeleide gamedrive door de ruige omgeving in 4x4 aangedreven voertuigen, maar gasten kunnen ook een kijkje gaan nemen bij de verlichte drinkplaats. In de zomer is het heerlijk vertoeven bij het zwembad, zeker als de ondergaande zon het Waterberg Plateau bloedrood kleurt. Er is een breed scala aan activiteiten, zoals spectaculaire wandelingen door de natuur of een bezoek aan het naburige Cheeta opvangcentrum. Door haar kleinschaligheid kan Waterberg Guest Farm perfect inspelen op de noden van haar gasten en vooral er zeker voor zorgen dat een verblijf op de farm een blijvende herinnering wordt.

TARIEVEN VOOR DE MAAND juli 2024

Prijzen in Zuid-Afrikaanse rand, per nacht, op basis van overnachting, ontbijt (BB), tenzij anders vermeld. Geldig tussen . Euro prijs louter indicatief (*)

Kinderen: Kinderen tussen 0 en 2 jaar verblijven gratis bij twee volwassenen op de kamer. 3 tot 11 jaar is het kindertarief van toepassing.

Maaltijden 2023:

- Ontbijt: 180 N$/pp
- Lichte lunch: 145 N$/pp
- Lunch of lunchpakket: 175 N$/pp
- Diner: 335 N$/pp en 168 N$/kind (4 - 11 jaar)

Activiteiten 2023: 
- Halve dag bezoek aan het Cheetah Conservation Fund: 938 N$/pp (vertrek zomer weekdagen om 13u/weekend om 12u, in de winter 1 uur vroeger)
- Forest walk*: 88 N$/uur
- Farm drive* ('s morgens): 238 N$ per persoon
* te reserveren bij aankomst

Maaltijden 2024:

- Ontbijt: 200 N$/pp
- Lichte lunch: 160 N$/pp
- Lunch of lunchpakket: 190 N$/pp
- Diner: 365 N$/pp en 183 N$/kind (4 - 11 jaar)

Activiteiten 2024: 
- Halve dag bezoek aan het Cheetah Conservation Fund: 1065 N$/pp (vertrek zomer weekdagen om 13u/weekend om 12u, in de winter 1 uur vroeger)
- Forest walk*: 100 N$/uur
- Farm drive* ('s morgens): 270 N$ per persoon
* te reserveren bij aankomst


* Euro prijs is indicatief en schommelt volgens de koersverhouding Rand/Euro per dag. Hoteliers behouden het recht hun prijzen aan te passen zonder voorafgaande kennisgeving. Ondanks alles in het werk is gesteld om de prijzen zo correct mogelijk weer te geven, is Go Zuid-Afrika niet aansprakelijk voor eventuele fouten of aanpassingen.

Reserveer

Maaltijden:

OntbijtLunchDiner

Faciliteiten:

Bar gelegenheid Open haardWasserijBibliotheekZwembadFaxCopyBraaiParkeerplaats

In de kamers:

VentilatorVerwarmingWasserijRookverbodHaardroger

In de badkamers:

Douche

In de omgeving:

PlattelandWildBerg(en) Nationaal ParkRivier of meer
map

Maatwerk is de specialiteit van Go Zuid-Afrika. Er komt heel wat bij kijken om een reis naar Namibie te organiseren en onze grondige kennis van zaken zal u zeker weten te waarderen. Niet te min laten we u de vrijheid om ook zelf aan de slag te gaan. Op basis van uw persoonlijke voorkeur en onze kennis kunnen we een mooie reis samenstellen, waarin uw accommodatie, eventuele activiteiten en autohuur door Go Zuid-Afrika geregeld worden, of u kan al eens een kijkje nemen in ons aanbod van selfdrive programma's. Neem gerust met ons contact op voor een vrijblijvende offerte.

contacteer ons

Afrika door de lens

onze fotogalerij

16781 foto's

kies voor de

GO Zuid-Afrika

digital reisgids

lees meer exclusief voor onze klanten

Onze klanten zeggen

Zeer vriendelijke ontvangst. Lekker eten. Men wenst er een familiale sfeer te creeren door alle gasten eerst uit te nodigen (opdringen) om aan het open vuur de aperitief te nemen alvorens gezamenlijk aan tafel te gaan. Er zijn 2 tafels voor in totaal voor 20-tal gasten. Jammer dat de baas van de lodge zijn principe zelf niet toepast door bij het avondmaal aanwezig te zijn. Bij het ontbijt , wij waren eerste ontbijters, gaat hij zelfs aan een andere tafel zitten samen met een medewerker waardoor ook andere bezoekers (Duitstaligen) die tafel verkozen waardoor dit ongepast overkwam : pas toe wat je zelf verwacht van anderen lijkt in deze wel een passende bemerking. Maar zeer vriendelijk personeel en ontvangst. EN WAT EEN PRACHTIG UITZICHT bij het ontwaken : vanuit je bed heb je een machtig zicht over Waterberg. Personeel poetst tegen zeer billijke vergoeding je wagen (binnen en buiten) wat absoluut een pluspunt is als je kort nadien je voertuig moet binnenleveren.

Jochen Willems en Rosina Beirnaert (28-08-2022)

tevreden klanten is top prioriteit !

lees wat ze zeggen

de beste prijzen voor huurwagens

Huur een auto in