GO ZUID-AFRIKA

Map OptiesOnze accommodaties

Charme Exclusief Natuurparken Privaat Wildparken Mobiele Kampen
Strandverblijven Dorphuisjes Wijndomeinen Apartementen Riviercruise

Google Maps wordt geladen...

terug naar de lijst

Noordoewer Guesthouse

14kamers/units
Namibie | Karas | Noordoewer Namibische eigenaar/uitbater(s): M. Van der Merwe
167.15 m | Lat:S 28° 43' 49" Long: E 17° 36' 56" check-in: 15:00 / check-out: 10:00
Reserveer
Ervaar echte Namibische gastvrijheid in Noordoewer Guesthouse, de ideale stopplaats tussen Kaapstad (670km) en Windhoek (800 km)

De 14 kamers zijn allemaal voorzien van een eigen badkamer, hebben een eigen ingang, een koelkast / mini-bar, airconditioning en koffie- / theefaciliteiten.

Je kan ontspannen in onze lounge met een boek, kijken naar de satteliet TV, genieten van het uitzicht op de Noordoewer boerderijen en de Oranje Rivier vanaf het houten dek of genieten van een wandeling door de pas geplante wijngaarden naar de Oranje rivier.

Noordoewer Guesthouse biedt u echte Namibische gerechten met een twist. Let wel dat deze vooraf dienen aangevraagd te worden. Er zijn "Boma" stijl BBQ plaatsen met BBQ paketten en hout op aanvraag. Er is een veilige parking om een ontspannen verblijf in Noordoewer Guesthouse garanderen.

Maaltijden dienen vooraf besteld te worden

* Euro prijs is indicatief en schommelt volgens de koersverhouding Rand/Euro per dag. Hoteliers behouden het recht hun prijzen aan te passen zonder voorafgaande kennisgeving. Ondanks alles in het werk is gesteld om de prijzen zo correct mogelijk weer te geven, is Go Zuid-Afrika niet aansprakelijk voor eventuele fouten of aanpassingen.

Reserveer

Maaltijden:

Ontbijt

Faciliteiten:

Bar gelegenheid Satelliet TVOpen haardZwembadBraaiParkeerplaats

In de kamers:

AirconditioningRookverbodThee en koffieKoelkast/minibar

In de badkamers:

Douche

In de omgeving:

PlattelandBerg(en) Rivier of meer
map

Maatwerk is de specialiteit van Go Zuid-Afrika. Er komt heel wat bij kijken om een reis naar Namibie te organiseren en onze grondige kennis van zaken zal u zeker weten te waarderen. Niet te min laten we u de vrijheid om ook zelf aan de slag te gaan. Op basis van uw persoonlijke voorkeur en onze kennis kunnen we een mooie reis samenstellen, waarin uw accommodatie, eventuele activiteiten en autohuur door Go Zuid-Afrika geregeld worden, of u kan al eens een kijkje nemen in ons aanbod van selfdrive programma's. Neem gerust met ons contact op voor een vrijblijvende offerte.

contacteer ons

Afrika door de lens

onze fotogalerij

16781 foto's

kies voor de

GO Zuid-Afrika

digital reisgids

lees meer exclusief voor onze klanten

onze accommodatiesin Noordoewer (2)

tevreden klanten is top prioriteit !

lees wat ze zeggen

de beste prijzen voor huurwagens

Huur een auto in