GO ZUID-AFRIKA

Map OptiesOnze accommodaties

Charme Exclusief Natuurparken Privaat Wildparken Mobiele Kampen
Strandverblijven Dorphuisjes Wijndomeinen Apartementen Riviercruise

Google Maps wordt geladen...

terug naar de lijst

Camp Kipwe

10kamers/units
Namibie | Kunene | Twyfelfontein Namibische eigenaar/uitbater(s): Chiwani Safari Camps
590.05 m | Lat:S 20° 32' 15" Long: E 14° 25' 46" check-in: 13:00 tot 18:00 / check-out: 10:00
Reserveer
Camp Kipwe, 'Where the rocks share their secrets', het lijkt op het eerste zicht een sprookje, en geloof ons nu maar, dat is het ook. Dit zeer unieke kamp is omringd door prachtige rotsformaties en verder alleen de wijde, onmetelijk mooie natuur. Twijfelfontein en Khorixas zijn niet eens gek ver weg, maar hier ben je terecht gekomen in een waar paradijs. Intimiteit, tijd en ruimte krijgen hier van bij je aankomst een andere dimensie. Dit ecovriendelijk kamp beschikt over 10 stijlvolle bungalows. De kamers zijn als het ware omgevormd, gelijkaardig naar de ronde reuze keien die rondom terug te vinden zijn. De afwerking is zeer mooi en er is oog voor veel detail. De bungalows hebben een groot terras en ze beschikken tevens over een open badkamer met buitendouche. De natuurlijke tinten, en het grasdak maken dat elke bungalow mooi geïntegreerd in haar omgeving. Er zijn 9 bungalows, waarvan twee met kiddies tenten zijn uitgerust, ideaal voor families. Tevens is er ook een Mini Suite, die een eigen leefruimte heeft met airconditioning, satelliettelevisie, en een minibar. Ook de gezamenlijke leef- en eetruimte, samen met de receptie, zijn zeer mooi afgewerkt en hier is het gezellig vertoeven bij het kampvuur onder een schitterende sterrenhemel. Voor de sundowner is er een uitzichtpunt op de heuvel achter het hoofdgebouw. Verder is er een klein zwembad dat tussen de rotsen ligt alsook een souvenirwinkel. Van bij het restaurant en de bar heb je een prachtig uitzicht over de Aba Huab rivierbedding. De boma is dan weer de ideale plek voor gegrilde maaltijden. Onder de activiteiten zijn onder andere een natuurrit door het dramatische landschap van Damaraland, op zoek naar de woestijnolifanten gaan, of onder begeleiding een natuurwandeling maken. Verder zijn er ook excursies naar de rotsschilderingen van Twijfelfontein.

TARIEVEN VOOR DE MAAND april 2024

Prijzen in Zuid-Afrikaanse rand, per nacht, op basis van kamer, ontbijt, diner (DBB), tenzij anders vermeld. Geldig tussen . Euro prijs louter indicatief (*)

Opmerking: Activiteiten kunnen bijgeboekt worden als men kiest voor de DBB basis. In het 2 nachten pakket zitten reeds twee activiteiten inbegrepen, alsook ontbijt en avondmaal. 3-nachten pakket op aanvraag. Conservation Fee is niet inbegrepen en is 205 N$/pp in laagseizoen, 275 N$/pp in tussenseizoen en 300 N$/pp per nacht in het hoogseizoen.

Kinderen:
- 0 tot 3 jaar: gratis als ze de kamer delen met twee volwassenen
- 3 tot 12 jaar: in een kindertent of op veldbedden bij de kamer van twee volwassenen (DBB basis = geen lunch of activiteit inbegrepen)

Maaltijden 2024 (DBB):
- Lunch: 340 N$/pp
- Lunchpakket: 230 N$/pp
- Diner (3-gangen): 735 N$/pp

Activiteiten 2024 (DBB):
- Olifant/Nature Drive (4 - 6 uur, 's ochtends), incl. drankjes: 1425 N$/pp
- Twyfelfontein, Burnt Mountain en Organ Pipes (2 uur in de middag), incl. drankjes: 1050 N$/pp

* Euro prijs is indicatief en schommelt volgens de koersverhouding Rand/Euro per dag. Hoteliers behouden het recht hun prijzen aan te passen zonder voorafgaande kennisgeving. Ondanks alles in het werk is gesteld om de prijzen zo correct mogelijk weer te geven, is Go Zuid-Afrika niet aansprakelijk voor eventuele fouten of aanpassingen.

Reserveer

Maaltijden:

OntbijtLunchDiner

Faciliteiten:

Bar gelegenheid Open haardZwembadFaxCopyParkeerplaats

In de kamers:

RookverbodKluisje

In de badkamers:

Douche

In de omgeving:

PlattelandStadWildBerg(en) Nationaal ParkNatuurreservaat Township
map

Maatwerk is de specialiteit van Go Zuid-Afrika. Er komt heel wat bij kijken om een reis naar Namibie te organiseren en onze grondige kennis van zaken zal u zeker weten te waarderen. Niet te min laten we u de vrijheid om ook zelf aan de slag te gaan. Op basis van uw persoonlijke voorkeur en onze kennis kunnen we een mooie reis samenstellen, waarin uw accommodatie, eventuele activiteiten en autohuur door Go Zuid-Afrika geregeld worden, of u kan al eens een kijkje nemen in ons aanbod van selfdrive programma's. Neem gerust met ons contact op voor een vrijblijvende offerte.

contacteer ons

Afrika door de lens

onze fotogalerij

16781 foto's

kies voor de

GO Zuid-Afrika

digital reisgids

lees meer exclusief voor onze klanten

Onze klanten zeggen

Top verblijf! Zeer mooie omgeving.

Jeroen Wagemans & An Cavens (08-11-2018)

tevreden klanten is top prioriteit !

lees wat ze zeggen

de beste prijzen voor huurwagens

Huur een auto in