GO ZUID-AFRIKA

Map OptiesOnze accommodaties

Charme Exclusief Natuurparken Privaat Wildparken Mobiele Kampen
Strandverblijven Dorphuisjes Wijndomeinen Apartementen Riviercruise

Google Maps wordt geladen...

terug naar de lijst

The Elegant Desert Lodge

3 29kamers/units
Namibie | Hardap | Sossusvlei Namibische eigenaar/uitbater(s): The Elegant Collection
930 m | Lat:S 24° 37' 11" Long: E 15° 59' 33" check-in: 14:00 tot 18:00 / check-out: 10:00
Reserveer
Elegant Desert Lodge ligt op 38 kilometer van de ingang Namib Naukluft Park. Alle reizigers worden goed ondergebracht, zelfs de kleintjes - dus neem jezelf, familie of vrienden mee en verwacht een warm welkom van het vriendelijke personeel.
Meerdere activiteiten worden aangeboden om u tijdens uw verblijf bezig en vermaakt te houden, variërend van gamedrives tot begeleide en niet-begeleide wandelsafari's, quadtochten en halve dag Sossusvlei-excursies. Bekijk een verscheidenheid aan dieren in het wild bij de waterpoel vanuit het comfort van uw suite of terwijl u geniet van een maaltijd in het restaurant.
Voor de gasten zijn in totaal 25 kamers beschikbaar. Elegant Desert Lodge biedt een breed scala aan accommodaties. Een moderne en elegante inrichting zorgt voor een luxe ruimte waar u kunt ontspannen in een van deze prachtig ingerichte kamers. Er zijn 19 x tweepersoonskamers met en-suite badkamers, koffie- & theestation, 4 familiekamers met 4 bedden en en-suite badkamers, koffie- & thee-station, 2 eenpersoonskamers met eigen badkamer, koffie- & thee-station.
Op slechts 7 km van The Elegant Desert Lodge en op 45 km van Sesriem is een Eco Camp met 10 kamers en tenten genaamd The Elegant Desert Eco Camp. Dit afgelegen kleine Eco Camp biedt de gasten een wereld van uitgestrekte ruimtes, eindeloze horizonten en ruige berghoogtes, de ultieme rust en buitengewone helderheid van licht maken dit gebied een van Afrika's meest fascinerende landschappen.
Op maat gemaakte 85 m² canvastenten omhullen gasten in pure verwennerij, compleet met een buitendouche, minibar, rotszwembad op de top van de berg en een zonwerend dek met de meest prachtige landschappen. Slaap buiten op het dek om te genieten van sterrenkijken in de late nacht. Pure stilte, totale rust en ongerepte landschappen maken dit Eco Camp vooral uniek. De bedden zijn van kingsize formaat; er is een en-suite badkamer met buitendouche, warm en koud water, minibar en een centraal zwembad met deck.

TARIEVEN VOOR DE MAAND juli 2024

Prijzen in Zuid-Afrikaanse rand, per nacht, op basis van overnachting, ontbijt (BB), tenzij anders vermeld. Geldig tussen . Euro prijs louter indicatief (*)

Opmerkingen
- een 4x4 is volgens opgave van de lodge nodig om uw verblijf te bereiken
- kindertarief geldig voor kinderen tussen 3 en 12 jaar die de kamer delen met de ouders

Maaltijden 2023
- Lichte lunch of lunchpakket: 160 N$/pp
- 4-gangen diner: 360 N$/pp
- Special braai under the stars: 500 N$/pp

Alle maaltijden voor het Eco Camp zijn alleen beschikbaar in de Main Lodge (The Elegant Desert Lodge)

Activiteiten 2023
- 2 uur Scenic Drive inclusief Sundowner, drankjes en snacks: 380 N$/pp
- Halve dag Sossusvlei-excursie met ontbijt: 1500 N$/pp

Maaltijden 2024:
- Lichte lunch of lunchpakket: 175 N$/pp
- 4-gangen diner: 390 N$/pp
- Special braai under the stars: 550 N$/pp

Alle maaltijden voor het Eco Camp zijn alleen beschikbaar in de Main Lodge (The Elegant Desert Lodge)

Activiteiten 2024:
- 2 uur Scenic Drive inclusief Sundowner, drankjes en snacks: 420 N$/pp
- Halve dag Sossusvlei-excursie met ontbijt: 1650 N$/pp

* Euro prijs is indicatief en schommelt volgens de koersverhouding Rand/Euro per dag. Hoteliers behouden het recht hun prijzen aan te passen zonder voorafgaande kennisgeving. Ondanks alles in het werk is gesteld om de prijzen zo correct mogelijk weer te geven, is Go Zuid-Afrika niet aansprakelijk voor eventuele fouten of aanpassingen.

Reserveer
map

Maatwerk is de specialiteit van Go Zuid-Afrika. Er komt heel wat bij kijken om een reis naar Namibie te organiseren en onze grondige kennis van zaken zal u zeker weten te waarderen. Niet te min laten we u de vrijheid om ook zelf aan de slag te gaan. Op basis van uw persoonlijke voorkeur en onze kennis kunnen we een mooie reis samenstellen, waarin uw accommodatie, eventuele activiteiten en autohuur door Go Zuid-Afrika geregeld worden, of u kan al eens een kijkje nemen in ons aanbod van selfdrive programma's. Neem gerust met ons contact op voor een vrijblijvende offerte.

contacteer ons

Afrika door de lens

onze fotogalerij

16781 foto's

kies voor de

GO Zuid-Afrika

digital reisgids

lees meer exclusief voor onze klanten

tevreden klanten is top prioriteit !

lees wat ze zeggen

de beste prijzen voor huurwagens

Huur een auto in