GO ZUID-AFRIKA

Map OptiesOnze accommodaties

Charme Exclusief Natuurparken Privaat Wildparken Mobiele Kampen
Strandverblijven Dorphuisjes Wijndomeinen Apartementen Riviercruise

Google Maps wordt geladen...

terug naar de lijst

Opuwo Country Hotel

40kamers/units
Namibie | Kunene | Opuwo Namibische eigenaar/uitbater(s): Wouter en Lientjie Smith
1238.61 m | Lat:S 18° 2' 40" Long: E 13° 50' 0" check-in: 12:00 tot 18:00 / check-out: 10:00
Reserveer
Opuwo Country Hotel is gelegen op een heuveltop en dit op een steenworp ten noordwesten van de bruisende stad Opuwo. Vanuit de lodge kijk je uit over de omliggende vallei en bergen op de achtergrond. Zonder twijfel mag gesteld worden dat Opuwo Country Lodge een ideale uitvalsbasis is om Kaokoland te verkennen. Het hotel werd officieel geopend door Zijne Excellentie, Hifikipunyu Pohamba op 25 augustus 2005. Dit afgelegen gebied, ten zuiden van de Kunene rivier, is de thuisbasis van heel wat lokale Himba, die hier nog leven met behoud van hun eeuwenoude etnische eigenheid en cultuur, terwijl ze overleven in de beslotenheid van Kaokoland.

Het hotel heeft een restaurant met zeer groot buitenterras en een eetruimte binnen, een bar, lounge, wijnkelder, souvenirshop en een zwembad om u tegen te zeggen, niet alleen qua oppervlakte maar ook vanwege het adembenemende uitzicht dat u heeft vanop deze locatie. Ontbijt, lunch en diner worden doorgaans geserveerd in buffetstijl. Het mag gezegd worden dat hier, 'in the middle of nowhere' een uitstekend, uitgebreid buffet geserveerd wordt, zowel voor het ontbijt als voor het avondmaal. Gasten zijn van harte welkom om te bestellen van de a la carte menu mochten ze dat willen. Snacks kunnen worden besteld gedurende de dag.

De accommodatie komt in vorm van 28 luxe en/of 12 standaard kamers. Ze hebben allemaal een eigen badkamer en airconditioning. Het moet gezegd worden dat u best een beetje meer spendeert en opteert voor een luxe kamer, deze zijn heel wat ruimer en hebben een beter zicht over de vallei dan wel de standaard kamers. Draadloos internet beschikbaar in het hoofdgebouw.

Vanuit de lodge kunnen verschillende activiteiten ondernomen worden, zo zijn er halve dag, of hele dag uitstappen naar onder andere een authentieke Himba stam of de Epupa Falls. Zonder enige twijfel kunnen we stellen dat Opuwo Country Lodge een absolute aanrader is, zeg dat Go Zuid-Afrika het gezegd heeft!

TARIEVEN VOOR DE MAAND mei 2022

Prijzen in Zuid-Afrikaanse rand, per nacht, op basis van overnachting, ontbijt (BB), tenzij anders vermeld. Geldig tussen . Euro prijs louter indicatief (*)

Kinderen:
- Kinderen tot 4 jaar verblijven gratis bij de ouders.
- Kindertarief geldig van 5 tot en met 11 jaar.

Opmerking:
- Visa en Mastercard welkom.
- 2% Tourism Levy inbegrepen in de prijs van de overnachting.
- Ontbijt vindt plaats tussen 6.30 en 9 uur. Lunch tussen 11.30 en 14 uur, avondmaal tussen 17.30 en 21 uur. Gelieve minimum 48 uur vooraf te reserveren voor het avondmaal. 30 minuten te laat aan tafel wordt beschouwd als 'no show'.

Maaltijden 2022:

- Ontbijt: 205 N$/pp
- Lunch (3-gangen): 320 N$/pp
- Lunchpakket: 220 N$/pp
- Diner (3-gangen): 390 N$/pp

Activiteiten 2022:
- Himba excursie (3 uur): 888 N$/pp
- Epupa Falls excursie (volle dag): 2588 N$/pp (min.4 pax) incl. lunch
- Ruacana Falls (volle dag): 2588 N$/pp (min.4 pax) incl. lunch
- Fly-in Excursion (incl. transfer en lunch bij de Himba) 1575 N$/pp
- Transfer van en naar de airstrip: 288 N$/ pp/traject

* Euro prijs is indicatief en schommelt volgens de koersverhouding Rand/Euro per dag. Hoteliers behouden het recht hun prijzen aan te passen zonder voorafgaande kennisgeving. Ondanks alles in het werk is gesteld om de prijzen zo correct mogelijk weer te geven, is Go Zuid-Afrika niet aansprakelijk voor eventuele fouten of aanpassingen.

Reserveer

Maaltijden:

Ontbijt

Faciliteiten:

Bar gelegenheid WasserijZwembadBaby vriendelijk

In de kamers:

AirconditioningWasserijRookverbod

In de badkamers:

Douche

In de omgeving:

PlattelandStadBerg(en)
map

Maatwerk is de specialiteit van Go Zuid-Afrika. Er komt heel wat bij kijken om een reis naar Namibie te organiseren en onze grondige kennis van zaken zal u zeker weten te waarderen. Niet te min laten we u de vrijheid om ook zelf aan de slag te gaan. Op basis van uw persoonlijke voorkeur en onze kennis kunnen we een mooie reis samenstellen, waarin uw accommodatie, eventuele activiteiten en autohuur door Go Zuid-Afrika geregeld worden, of u kan al eens een kijkje nemen in ons aanbod van selfdrive programma's. Neem gerust met ons contact op voor een vrijblijvende offerte.

contacteer ons

Afrika door de lens

onze fotogalerij

16781 foto's

kies voor de

GO Zuid-Afrika

digital reisgids

lees meer exclusief voor onze klanten

Onze klanten zeggen

Zeer gevarieerde keuken. Alles in buffetvorm.

Mr/s De Maere & Mr/s Baumann (14-09-2017)

Goed om weten: Gamedrives en andere activiteiten zijn van nature niet privé. Deze worden in gezelschap van anderen uitgevoerd. Sommige privaat wildparken hebben de optie om een privaat voertuig te regelen, mits bijbetaling. Gelieve dit best even vooraf te controleren. Een standaard open terreinwagen biedt plaats aan negen passagiers achterin (3 rijen van drie personen). Zorg ervoor dat u tijdig aanwezig bent zodat u geen activiteiten mist. Als u niet tijdig opdaagt worden gemiste activiteiten niet gecompenseerd.

tevreden klanten is top prioriteit !

lees wat ze zeggen

de beste prijzen voor huurwagens

Huur een auto in