GO ZUID-AFRIKA

Map OptiesOnze accommodaties

Charme Exclusief Natuurparken Privaat Wildparken Mobiele Kampen
Strandverblijven Dorphuisjes Wijndomeinen Apartementen Riviercruise

Google Maps wordt geladen...

terug naar de lijst

Abba Guesthouse

15kamers/units
Namibie | Kunene | Opuwo Namibische eigenaar/uitbater(s): Ursula en Pieter de Villiers
1153.75 m | Lat:S 18° 3' 15" Long: E 13° 50' 36" check-in: 14:00 / check-out: 10:00
Reserveer
Wie op budget wil reizen in de Kunene regio en daarbij een bezoek wil brengen aan Opuwo, kan best kiezen voor Abba Guesthouse. Dit kleine, maar charmante gastenverblijf is in het centrum van Opuwo gelegen en dus de perfecte locatie voor wie meer noordelijk wil trekken en/of het westelijke deel van Etosha Nationaal Park wil gaan ontdekken. In totaal telt het gastenverblijf 15 kamers. Hiervan zijn er 4 budget kamers die een eigen badkamer hebben en twee enkele bedden, maar geen televisie op de kamer. Wel zijn er koffie- en theevoorzieningen op de kamer, satelliet televisie (BVN) en gratis draadloos internet. Dan zijn er ook 6 standard kamers met een eigen badkamer, twee enkele bedden, alsook een kleine koelkast en magnetron en televisie op de kamer. De 5 luxury kamers hebben dezelfde faciliteiten, maar zijn wel heel wat groter en beschikken over airconditioning. Leuk om horen is dat een deel van de opbrengst van het gastenhuis naar weeskinderen en/of kinderen die verwaarloosd werden gaat. Zij werden in het DreamCentre ondergebracht, wat gelegen is op hetzelfde domein. Verder levert het gastenhuis ook een bijdrage aan jonge mannen die met regelmaat de Herero en Himba dorpjes bezoeken en ze daar de kinderen eeuwenoude gebruiken en gewoontes aanleren. Ze helpen tevens bij het maken van boorputten voor drinkwater en het opbouwen van kerken voor de gemeenschap. Verwacht geen super deluxe verblijf, maar een verzorgde accommodatie aan zeer democratische prijs.
Opmerking: Ontbijt aan 65 N$/pp. Enkel een voorschot van 50% garandeert een reservatie.
Check in is tussen 14u en 17u. Indien u later dan 17u zou aankomen, moet u het gastenhuis hiervan op de hoogte brengen, anders wordt de kamer aan de volgende op de wachtlijst gegeven!
Gratis draadloos internet beschikbaar indien u beschikt over een eigen laptop, anders is het 10 N$ per half uur voor het gerbuik van de lokale computer. 2% toerismetaks inbegrepen in het tarief

* Euro prijs is indicatief en schommelt volgens de koersverhouding Rand/Euro per dag. Hoteliers behouden het recht hun prijzen aan te passen zonder voorafgaande kennisgeving. Ondanks alles in het werk is gesteld om de prijzen zo correct mogelijk weer te geven, is Go Zuid-Afrika niet aansprakelijk voor eventuele fouten of aanpassingen.

Reserveer

Maaltijden:

OntbijtLunchDiner

Faciliteiten:

Luchthaven transfersBar gelegenheid Satelliet TVOpen haardWasserijZwembadFaxCopyBraaiParkeerplaatsKeuken

In de kamers:

VentilatorWasserijRookverbodThee en koffieKluisjeKoelkast/minibarTelevisie

In de badkamers:

Douche

In de omgeving:

PlattelandStadBerg(en) Natuurreservaat Township
map

Maatwerk is de specialiteit van Go Zuid-Afrika. Er komt heel wat bij kijken om een reis naar Namibie te organiseren en onze grondige kennis van zaken zal u zeker weten te waarderen. Niet te min laten we u de vrijheid om ook zelf aan de slag te gaan. Op basis van uw persoonlijke voorkeur en onze kennis kunnen we een mooie reis samenstellen, waarin uw accommodatie, eventuele activiteiten en autohuur door Go Zuid-Afrika geregeld worden, of u kan al eens een kijkje nemen in ons aanbod van selfdrive programma's. Neem gerust met ons contact op voor een vrijblijvende offerte.

contacteer ons

Afrika door de lens

onze fotogalerij

16781 foto's

kies voor de

GO Zuid-Afrika

digital reisgids

lees meer exclusief voor onze klanten

Onze klanten geven

Goed om weten: Gamedrives en andere activiteiten zijn van nature niet privé. Deze worden in gezelschap van anderen uitgevoerd. Sommige privaat wildparken hebben de optie om een privaat voertuig te regelen, mits bijbetaling. Gelieve dit best even vooraf te controleren. Een standaard open terreinwagen biedt plaats aan negen passagiers achterin (3 rijen van drie personen). Zorg ervoor dat u tijdig aanwezig bent zodat u geen activiteiten mist. Als u niet tijdig opdaagt worden gemiste activiteiten niet gecompenseerd.

tevreden klanten is top prioriteit !

lees wat ze zeggen

de beste prijzen voor huurwagens

Huur een auto in