GO ZUID-AFRIKA

Map OptiesOnze accommodaties

Charme Exclusief Natuurparken Privaat Wildparken Mobiele Kampen
Strandverblijven Dorphuisjes Wijndomeinen Apartementen Riviercruise

Google Maps wordt geladen...

terug naar de lijst

Trans Kalahari Inn

15kamers/units
Namibie | Khomas | Windhoek Namibische eigenaar/uitbater(s): Wil Bouwers
1903.98 m | Lat:S 22° 32' 53" Long: E 17° 16' 39" check-in: 14:00 tot 18:00 / check-out: 10:00
Reserveer
Trans Kalahari Inn ligt ten oosten van de hoofdstad Windhoek en is een gezellige lodge met bar en restaurant. Deze lodge heeft tevens een eigen kampeerruimte met alle nodige voorzieningen. Trans Kalahari Inn ligt ook heel gunstig ten opzichte van Windhoek en de internationale luchthaven, namelijk vrijwel precies in het midden. Hier heb je een mooi zicht op de Auas en de Kapps bergen en kijk je ook nog eens uit op de Seeis rivier. Er is gedacht aan alle hedendaags comfort, waaronder gratis draadloos internet. Er zijn zes standaard kamers met een eigen badkamer en de zes luxe kamers hebben ook nog eens airconditioning. Er is geen televisie voorzien in de kamers, maar dat hebben de eigenaars bewust gekozen om de gasten meer met de natuur te laten verenigingen. Wel is er op elke kamer een gevulde minibar aanwezig. Het restaurant is zeer populair, zo populair zelfs dat men vanuit Windhoek komt afgezakt naar deze locatie. Het is een mix van lokale en de internationale keuken. Bij het restaurant bevindt zich tevens een bar en een televisieruimte, mocht je toch graag bij blijven met het laatste nieuws.
Opmerking:
- Transfers van en naar de luchthaven of Windhoek centrum kunnen geregeld worden @ 225 N$ per persoon
- ontbijt buffet: 150 N$ pp (2022/23)

* Euro prijs is indicatief en schommelt volgens de koersverhouding Rand/Euro per dag. Hoteliers behouden het recht hun prijzen aan te passen zonder voorafgaande kennisgeving. Ondanks alles in het werk is gesteld om de prijzen zo correct mogelijk weer te geven, is Go Zuid-Afrika niet aansprakelijk voor eventuele fouten of aanpassingen.

Reserveer

Maaltijden:

OntbijtLunchDiner

Faciliteiten:

Luchthaven transfersBar gelegenheid Satelliet TVWasserijBibliotheekZwembadInternet toegangDraadloos netwerkFaxCopyParkeerplaats

In de kamers:

AirconditioningVentilatorVerwarmingWasserijRookverbodThee en koffieKluisjeHaardrogerKoelkast/minibar

In de badkamers:

Douche

In de omgeving:

PlattelandStadBerg(en) Township
map

Maatwerk is de specialiteit van Go Zuid-Afrika. Er komt heel wat bij kijken om een reis naar Namibie te organiseren en onze grondige kennis van zaken zal u zeker weten te waarderen. Niet te min laten we u de vrijheid om ook zelf aan de slag te gaan. Op basis van uw persoonlijke voorkeur en onze kennis kunnen we een mooie reis samenstellen, waarin uw accommodatie, eventuele activiteiten en autohuur door Go Zuid-Afrika geregeld worden, of u kan al eens een kijkje nemen in ons aanbod van selfdrive programma's. Neem gerust met ons contact op voor een vrijblijvende offerte.

contacteer ons

Afrika door de lens

onze fotogalerij

16781 foto's

kies voor de

GO Zuid-Afrika

digital reisgids

lees meer exclusief voor onze klanten

Onze klanten zeggen

Niet echt handig, omdat je eerst naar Windhoek moet en daarna weer terug, terwijl je de volgende dag opnieuw die kant(Windhoek) op moet. Verder was de accommodatie prima.

Cor Rotte - Wil Hehewerth (24-02-2017)

tevreden klanten is top prioriteit !

lees wat ze zeggen

de beste prijzen voor huurwagens

Huur een auto in