GO ZUID-AFRIKA

Map OptiesOnze accommodaties

Charme Exclusief Natuurparken Privaat Wildparken Mobiele Kampen
Strandverblijven Dorphuisjes Wijndomeinen Apartementen Riviercruise

Google Maps wordt geladen...

terug naar de lijst

Omaanda Zannier Hotel

10kamers/units
Namibie | Khomas | Windhoek Namibische eigenaar/uitbater(s): reservations
1814 m | Lat:S 22° 25' 7" Long: E 17° 23' 27" check-in: 15:00 tot 22:00 / check-out: 11:00
Reserveer

Omaanda ligt in de Namibische savanne in een prachtig privé-dierenreservaat, het Zannier-reservaat bij N/a'anku sê, op het voormalige Ondekaremba-land ten oosten van Windhoek. De internationale Hosea Kutako Airport ligt op slechts 20 minuten rijden.

De hutten zijn gebouwd in traditionele Namibische stijl, met afgeronde hoeken en met de hand afgewerkt rieten dak. Het ontwerp is eenvoudig en ingetogen; de diepe, warme kleuren doen denken aan de aarde, het zand en de natuurlijke omgeving. Het interieur is samengesteld uit zeldzame voorwerpen en kostbaar antiek uit de Afrikaanse cultuur. Alle hutten zijn ruim en hebben een eigen terras met prachtig uitzicht op de nabijgelegen 'dam' (meertje) en de heuvels in de verte van het Khomas Hochland-plateau.

De slaapkamer is uitgerust met een kingsize tweepersoonsbed dat kan worden omgebouwd tot twee enkele bedden, een bureau, een fauteuil en een grote inloopkleedkamer. Er is een open haard die wordt gedeeld door de slaapkamer en de badkamer. De slaapkamers zijn uitgerust met een flatscreen-tv, Sound Bar met Bluetooth-connectiviteit en Wi-Fi. De hutten hebben ook een minibar, een kluisje voor een laptop, een Nespresso-apparaat en een waterkoker. Alle kamers zijn volledig voorzien van airconditioning. De badkamers zijn ruim en comfortabel met een inloopregendouche, apart toilet, dubbele wastafel en een groot ligbad met prachtig uitzicht. Gasten zullen zich helemaal thuis voelen op deze prachtige locatie midden in de savanne.

De hutten met 2 slaapkamers zijn ontworpen met gezinnen of kleine groepen in gedachten. Ze beloven ultramodern comfort met behoud van de authentieke Namibische stijl van design en architectuur. Elke slaapkamer heeft een eigen badkamer en deelt een gezellige woonkamer met een grote open haard.

Van ontbijt tot diner wordt gebruik gemaakt van lokale en duurzame producten, welke worden aangekocht bij gepassioneerde producenten. Het team van gepassioneerde koks regelt graag alles wat u maar wilt en kan natuurlijk rekening houden met bepaalde diëten of voedingsbehoeften.

In de ochtend serveert men een à la carte ontbijt. Van verse sappen en fruit, warmgebakken brood met jam, granola en health bowls, pannenkoeken en wafels tot hartige gerechten als eieren, bacon, worstjes, groenten en charcuterie, er is een ruime keuze. Op verzoek is er ook een licht ontbijtbuffet voor vroege vogels.

De lunch bestaat uit borden in mezze-stijl, samengesteld uit verse groenten, vlees, vis, huisgemaakt brood en nog veel meer. De poolbar vind je aan de rand van het verwarmde zwembad met uitzicht over de savanne. Hier kunnen gasten zich ontspannen op het dek terwijl ze genieten van een van de brede selectie drankjes, cocktails en snacks.

De loungebar serveert verfrissende huisgemaakte sappen, een breed scala aan cocktails, heerlijke wijnen, exclusieve gins en vintage likeuren in een ontspannen sfeer. Als het tijd is voor een aperitief, neemt de barman je mee op een cocktailreis met fijne lokale sterke dranken. Kom na het diner terug en geniet van een magische en stijlvol romantische cocon aan het einde van de avond bij de 'boma', een traditionele Afrikaanse buitenhaard.

Elke avond wordt er een verfijnd 4-gangenmenu aangeboden met onder meer een amuse, vlees-, vis- en vegetarische gerechten. Een culinaire ontdekking van Namibië, de keuken wordt bereid met seizoensgebonden en - waar mogelijk - biologische ingrediënten. Een speciale focus wordt gelegd op lokaal vlees, dat uitzonderlijk mals en mager is.

U kunt er ook voor kiezen om op elk moment van de dag te genieten van snacks en maaltijden. Of u nu vanuit de privacy en het comfort van uw kamer of op een ligstoel bij het zwembad ligt, er wordt een breed scala aan maaltijden en drankjes aangeboden.

De lodge beschikt tevens over een Spa waar ervaren therapeuten, met gedegen vaardigheden in de moderne interpretatie van behandelingen die door de eeuwen heen zijn doorgegeven, een natuurlijke, ontspannende en oprechte spa-ontmoeting creëren. Bij aankomst in The Spa wordt u verwelkomd met een selectie verfrissende kruidendranken en fruit, voordat u begint aan een gepersonaliseerde behandeling die alleen de beste biologische, inheemse ingrediënten gebruikt en uitstekende en langdurige resultaten oplevert.

Talrijke excursies en rondleidingen, zorgen voor een afwisseling tussen avontuur en rust. Programma's zijn ontworpen volgens de individuele wensen van de gasten en hun honger naar avontuur. Indien u in DBB boekt kan u de activiteiten apart bijboeken. Ook luchthaven transfer kan geregeld worden en is inbegrepen in de prijs van het Fully inclusive pakket

Opmerking:
- DBB omvat overnachting, diner en ontbijt alsook de drankjes tussen 17u en 21u (dustijdens het eten), maar geen sterke drank en champagne
- FI omvat overnachting, lunch, diner en ontbijt, alle dranken (maar geen sterke drank enchampagne), airport transfer en een niet private sunrise/sunset drive

* Euro prijs is indicatief en schommelt volgens de koersverhouding Rand/Euro per dag. Hoteliers behouden het recht hun prijzen aan te passen zonder voorafgaande kennisgeving. Ondanks alles in het werk is gesteld om de prijzen zo correct mogelijk weer te geven, is Go Zuid-Afrika niet aansprakelijk voor eventuele fouten of aanpassingen.

Reserveer

Maaltijden:

OntbijtBuffetLunchDiner

Faciliteiten:

Luchthaven transfersBar gelegenheid Open haardWasserijBibliotheekZwembadInternet toegangDraadloos netwerkGamedrive(s)Creditcard faciliteitenParkeerplaatsBuffet

In de kamers:

AirconditioningVerwarmingWasserijRookverbodThee en koffieKluisjeHaardrogerKoelkast/minibarInternetSateliet TV

In de badkamers:

DoucheDouche in bad

In de omgeving:

PlattelandStadWildNatuurreservaat Rivier of meer
map

Maatwerk is de specialiteit van Go Zuid-Afrika. Er komt heel wat bij kijken om een reis naar Namibie te organiseren en onze grondige kennis van zaken zal u zeker weten te waarderen. Niet te min laten we u de vrijheid om ook zelf aan de slag te gaan. Op basis van uw persoonlijke voorkeur en onze kennis kunnen we een mooie reis samenstellen, waarin uw accommodatie, eventuele activiteiten en autohuur door Go Zuid-Afrika geregeld worden, of u kan al eens een kijkje nemen in ons aanbod van selfdrive programma's. Neem gerust met ons contact op voor een vrijblijvende offerte.

contacteer ons

Afrika door de lens

onze fotogalerij

16781 foto's

kies voor de

GO Zuid-Afrika

digital reisgids

lees meer exclusief voor onze klanten

tevreden klanten is top prioriteit !

lees wat ze zeggen

de beste prijzen voor huurwagens

Huur een auto in