GO ZUID-AFRIKA

Map OptiesOnze accommodaties

Charme Exclusief Natuurparken Privaat Wildparken Mobiele Kampen
Strandverblijven Dorphuisjes Wijndomeinen Apartementen Riviercruise

Google Maps wordt geladen...

terug naar de lijst

Desert Rhino Camp

8kamers/units
Namibie | Kunene | Palmwag Namibische eigenaar/uitbater(s): Wilderness Camps
1300 m | Lat:S 20° 1' 28" Long: E 13° 50' 44" check-in: 14:00 tot / check-out: 10:00
Reserveer
Desert Rhino Camp is een zeer uniek kamp, op een al even unieke locatie. Meer bepaald daar waar de grootste concentratie aan vrij rondlopende zwarte neushoorns zich bevinden. Het kamp ligt op een met rotsen bezaaide heuvel in de 450.000 hectare grote Palmwag concessie. Deze regio is zeer uniek en bijzonder, straalt rust uit, maar tegelijkertijd is dit woestijngebied een van de moeilijkste locaties om als mens en/of dier te overleven. Desert Rhino Camp omvat 8 Meru tenten, die op een verhoog werden geplaatst, om niet alleen te genieten van het prachtige uitzicht, maar ook om voor de nodige koelte te zorgen overdag wanneer de temperaturen flink stijgen. Ook het zwembad biedt hier de nodige afkoeling en gasten worden uitgenodigd om te genieten van de rust in het hoofdgebouw met een panoramisch uitzicht, bar en restaurants. Heldere avonden worden alleen nog maar authentieker wanneer de maaltijd onder een open sterrenhemel bij het kampvuur wordt geserveerd.

TARIEVEN VOOR DE MAAND juni 2024

Prijzen in Zuid-Afrikaanse rand, per nacht, op basis van kamer, ontbijt, diner (DBB), tenzij anders vermeld. Geldig tussen . Euro prijs louter indicatief (*)

Opmerking: 
- Fully inclusive is overnachting, alle maaltijden, alle lokale drankjes, wasdienst, park fees, 2 activiteiten per dag.

Kinderen:

Indien ze de kamer delen met 2 volwassenen:
- 06/01-31/05 en 01/11-19/12: 3-16 jaar: 65% korting op volwassenentarief
- 01/06-31/10 en 20/12-5/01: 3-16 jaar: 35% korting op volwassenentarief

Maaltijden 2024:

- lunch bij de lodge: 490 N$/pp
- lunchpakket: 310 N$/pp

* Euro prijs is indicatief en schommelt volgens de koersverhouding Rand/Euro per dag. Hoteliers behouden het recht hun prijzen aan te passen zonder voorafgaande kennisgeving. Ondanks alles in het werk is gesteld om de prijzen zo correct mogelijk weer te geven, is Go Zuid-Afrika niet aansprakelijk voor eventuele fouten of aanpassingen.

Reserveer

Maaltijden:

OntbijtLunchDiner

Faciliteiten:

Bar gelegenheid Open haardParkeerplaats

In de kamers:

VentilatorRookverbodThee en koffieKluisje

In de badkamers:

Douche

In de omgeving:

PlattelandBerg(en) Nationaal ParkNatuurreservaat
map

Maatwerk is de specialiteit van Go Zuid-Afrika. Er komt heel wat bij kijken om een reis naar Namibie te organiseren en onze grondige kennis van zaken zal u zeker weten te waarderen. Niet te min laten we u de vrijheid om ook zelf aan de slag te gaan. Op basis van uw persoonlijke voorkeur en onze kennis kunnen we een mooie reis samenstellen, waarin uw accommodatie, eventuele activiteiten en autohuur door Go Zuid-Afrika geregeld worden, of u kan al eens een kijkje nemen in ons aanbod van selfdrive programma's. Neem gerust met ons contact op voor een vrijblijvende offerte.

contacteer ons

Afrika door de lens

onze fotogalerij

16781 foto's

kies voor de

GO Zuid-Afrika

digital reisgids

lees meer exclusief voor onze klanten

Goed om weten: Gamedrives en andere activiteiten zijn van nature niet privé. Deze worden in gezelschap van anderen uitgevoerd. Sommige privaat wildparken hebben de optie om een privaat voertuig te regelen, mits bijbetaling. Gelieve dit best even vooraf te controleren. Een standaard open terreinwagen biedt plaats aan negen passagiers achterin (3 rijen van drie personen). Zorg ervoor dat u tijdig aanwezig bent zodat u geen activiteiten mist. Als u niet tijdig opdaagt worden gemiste activiteiten niet gecompenseerd.

tevreden klanten is top prioriteit !

lees wat ze zeggen

de beste prijzen voor huurwagens

Huur een auto in