GO ZUID-AFRIKA

Map OptiesOnze accommodaties

Charme Exclusief Natuurparken Privaat Wildparken Mobiele Kampen
Strandverblijven Dorphuisjes Wijndomeinen Apartementen Riviercruise

Google Maps wordt geladen...

terug naar de lijst

Etendeka Mountain Camp

10kamers/units
Namibie | Kunene | Palmwag Namibische eigenaar/uitbater(s): Big Sky Lodges
1112 m | Lat:S 19° 45' 42" Long: E 13° 57' 38" check-in: 16:00 tot / check-out: 10:00
Reserveer
Dramatisch gelegen aan de voet van het Grootbergmassief, doet Etendeka Mountain Camp een beroep op de reiziger die bereid is buiten zijn comfortzone te stappen en deze afgelegen wildernis met zijn harde schoonheid op een authentieke manier te ervaren. Hier word je eraan herinnerd dat we allemaal gasten zijn van Moeder Natuur. Paden leiden naar tien private schaduwrijke Meru-tenten met eigen badkamer en hun prachtige, milieuvriendelijke openluchtdouches met emmer, maar wel voorzien van warm en koud water. Het is eenvoudig comfort in een ruig landschap. De tenten zijn verbonden via paden naar de hoofdtent. Eenvoudige, verse, gezonde maaltijden worden bereid, hetzij op zonne-energie of op open vuur, en genoten onder de Afrikaanse hemel.
Het is een rijke en gevarieerde omgeving om te voet of met een mooie autorit te verkennen. De Etendeka basalt lavastromen en vlakke topbergen zijn ronduit spectaculair en hoewel schijnbaar onherbergzaam zijn ze vol met verborgen leven.
Alle operaties op deze concessie komen rechtstreeks ten goede aan de mensen van deze twee natuurgebieden die wonen in afgelegen en afgelegen gebieden grenzend aan de concessie in het noorden.
De Etendeka Overnight Walking Trail Experience in de uitlopers van het Grootberg Massief is een uniek nieuw aanbod van de Etendeka Lodge Company en de Etendeka Community Trust (bestaande uit de Anabeb en Omatendeka Community Conservancies). De ervaring belooft een authentieke en opwindende betrokkenheid bij de natuur te zijn. Trek door een van de meest afgelegen en ongerepte landschappen van Namibië te voet, geniet van sundowners terwijl je uitkijkt over eindeloze vergezichten van oude rotsformaties en slaap onder een deken van sterren. Dit is een once in a lifetime gelegenheid om verbinding te maken met de natuur.

TARIEVEN VOOR DE MAAND juni 2024

Prijzen in Zuid-Afrikaanse rand, per nacht, op basis van alles inclusief (FI), tenzij anders vermeld. Minimum 2 nachten.Geldig tussen . Euro prijs louter indicatief (*)

Opmerkingen
- Full Board betekent accommodatie, alle maaltijden, alsook koffie/thee (namiddag), natuurwandelingen, natuur drives en transfer van en naar de Etendeka parking (bij Palmwag Lodge) inbegrepen.
- Kinderen onder 12 jaar aan kindertarief indien vergezeld door twee volwassenen. 
- Het kamp is niet geschikt voor kinderen onder 8 jaar. 
- De Walking Trail is niet geschikt voor kinderen jonger dan 12 jaar.
- Voertuigen staan geparkeerd bij het ophaalpunt bij Palmwag Lodge in overdekte parkeerplaats. Je wordt per 4x4 overgebracht naar het afgelegen Etendeka-bergkamp in open safarivoertuigen door onze ervaren gidsen. De ophaaltijd is 16 uur. 
(Palmwag Lodge Namibia GPS: Latitude: -19.886314 | Longitude: 13.936533)

Activiteiten
Etendeka Overnight Walking Trail Experience is alleen mogelijk bij een minimumverblijf van 2 nachten.

* Euro prijs is indicatief en schommelt volgens de koersverhouding Rand/Euro per dag. Hoteliers behouden het recht hun prijzen aan te passen zonder voorafgaande kennisgeving. Ondanks alles in het werk is gesteld om de prijzen zo correct mogelijk weer te geven, is Go Zuid-Afrika niet aansprakelijk voor eventuele fouten of aanpassingen.

Reserveer
map

Maatwerk is de specialiteit van Go Zuid-Afrika. Er komt heel wat bij kijken om een reis naar Namibie te organiseren en onze grondige kennis van zaken zal u zeker weten te waarderen. Niet te min laten we u de vrijheid om ook zelf aan de slag te gaan. Op basis van uw persoonlijke voorkeur en onze kennis kunnen we een mooie reis samenstellen, waarin uw accommodatie, eventuele activiteiten en autohuur door Go Zuid-Afrika geregeld worden, of u kan al eens een kijkje nemen in ons aanbod van selfdrive programma's. Neem gerust met ons contact op voor een vrijblijvende offerte.

contacteer ons

Afrika door de lens

onze fotogalerij

16781 foto's

kies voor de

GO Zuid-Afrika

digital reisgids

lees meer exclusief voor onze klanten

Goed om weten: Gamedrives en andere activiteiten zijn van nature niet privé. Deze worden in gezelschap van anderen uitgevoerd. Sommige privaat wildparken hebben de optie om een privaat voertuig te regelen, mits bijbetaling. Gelieve dit best even vooraf te controleren. Een standaard open terreinwagen biedt plaats aan negen passagiers achterin (3 rijen van drie personen). Zorg ervoor dat u tijdig aanwezig bent zodat u geen activiteiten mist. Als u niet tijdig opdaagt worden gemiste activiteiten niet gecompenseerd.

tevreden klanten is top prioriteit !

lees wat ze zeggen

de beste prijzen voor huurwagens

Huur een auto in