GO ZUID-AFRIKA

Map OptiesOnze accommodaties

Charme Exclusief Natuurparken Privaat Wildparken Mobiele Kampen
Strandverblijven Dorphuisjes Wijndomeinen Apartementen Riviercruise

Google Maps wordt geladen...

terug naar de lijst

Naankuse

10kamers/units
Namibie | Khomas | Windhoek Namibische eigenaar/uitbater(s): Martha Kaulinge
1771.65 m | Lat:S 22° 21' 51" Long: E 17° 22' 44" check-in: 14:00 tot / check-out: 10:00
Reserveer
N/a'an ku se Lodge and Wildlife Santuary is een unieke eco-lodge welke op amper 42 kilometer ten oosten van Windhoek gelegen is. Met andere woorden een locatie die ideaal gelegen is voor een start, of op het einde van een schitterende reis doorheen Namibie. Dit landgoed was voorheen een werkende boerderij en ligt op een grondstuk van 3.200 hectare, wat werd omgetoverd tot een waar dierenparadijs. Er bevind zich een dierenopvangcentrum, waar onder andere leeuw, luipaard, cheeta, caracal en andere diersoorten worden opgevangen. Dagelijks is er een begeleide wandeling naar de locatie waar de dieren worden gevoed. Naast deze tour zijn er nog tal van andere uiteenlopende activiteiten waar bezoekers kunnen uit kiezen. Daaronder tal van activiteiten met de lokale San, Bosjesmannen, die de gasten onder andere leren om te jagen en/of kennis te maken met eeuwenoude San tradities en gewoontes.

De accommodatie bestaat uit verschillende accommodaties die allemaal zijn opgetrokken uit natuurlijke materialen. De accommodatie is op z'n minst gezegd opvallend, modern en strak, maar tegelijkertijd weet het ook op een bijzondere manier zich mee op te nemen in de omringende natuur. Alle kamers werden zodanig ontworpen dat ze zorgen voor complete privacy, met een zeer ruime kamer met twee enkele bedden, een Eigen privaat terras en met uitzicht over de prachtige natuur. Alle villa's zijn met een rieten dak beschermd tegen de hitte van de dag en zorgen voor de nodige warmte tijdens de koudere nachten. Ook de afwerking in de kamers is bijzonder, ook hier werd zoveel mogelijk met natuurlijke elementen gewerkt. Voor zij die meer van het avontuurlijke houden is er ook een groot kampeerterrein voorzien. Er zijn beschutte badkamers en een gedeelde keuken voorzien. Elke kampeerplaats heeft zijn eigen stroomvoorziening en een barbecue. Alle bezoekers hebben gemakkelijke toegang tot het zwembad en de bar. Ook wat maaltijden betreft heeft deze lodge een streepje voor Zij het voor een lunch of een heerlijk diner, niets wordt aan het toeval overgelaten om een heerlijke maaltijd op tavel te zetten, dank zij Chef Rhona Strauss. Het menu verandert dagelijks en is volledig seizoengebonden.

Opmerking

- Full Board (FB) omvat alle maaltijden inclusief 1 activiteit per persoon per dag
- Fully Inclusive (FI) omvat alle maaltijden, drank en 2 activiteiten per dag

Kinderen
- Max. 2 kinderen per kamer
- 0-3 jaar gratis op de kamer van 2 volwassenen
- 3-12 jaar aan kindertarief indien ze de kamer delen met 2 volw.

Activiteiten 2023 (vooraf te bespreken)
- Full Carnivore Feeding tour: 1000 N$/pp, 500 N$/kind
- Achter de schermen met Marlize: 2490 N$/pp en 1245/kind
- Carnivore, Rhino of Elephant tracking: 2065 N$/pp
- Guided Nature Walk: 625 N$/pp
- Sunset Horse Riding: 1340 N$/pp
- Cheetah Experience of Caracal Experience: 1950 N$/vpp
- Meerkat experience: 875 N$/pp
- Sunrise of sunset game drive: 1800 N$/pp en 900 N$/kind
- Gamedrive (namiddag): 915 N$/pp en 455 N$/kind

-Transfer luchthaven - lodge en lodge-luchthaven: 795 N$/pp (1 persoon), 540 N$/pp (vanaf 2 personen)
-Transfer lodge-Windhoek city en Windhoek City-lodge: 795 N$/pp (1 persoon), 540 N$/pp (vanaf 2 personen)

* Euro prijs is indicatief en schommelt volgens de koersverhouding Rand/Euro per dag. Hoteliers behouden het recht hun prijzen aan te passen zonder voorafgaande kennisgeving. Ondanks alles in het werk is gesteld om de prijzen zo correct mogelijk weer te geven, is Go Zuid-Afrika niet aansprakelijk voor eventuele fouten of aanpassingen.

Reserveer

Maaltijden:

OntbijtLunchDiner

Faciliteiten:

Bar gelegenheid Open haardWasserijZwembadInternet toegangFaxCopyParkeerplaats

In de kamers:

VentilatorWasserijRookverbodThee en koffieKluisjeHaardroger

In de badkamers:

Douche

In de omgeving:

PlattelandStadWildBerg(en) Nationaal ParkNatuurreservaat Rivier of meerTownship
map

Maatwerk is de specialiteit van Go Zuid-Afrika. Er komt heel wat bij kijken om een reis naar Namibie te organiseren en onze grondige kennis van zaken zal u zeker weten te waarderen. Niet te min laten we u de vrijheid om ook zelf aan de slag te gaan. Op basis van uw persoonlijke voorkeur en onze kennis kunnen we een mooie reis samenstellen, waarin uw accommodatie, eventuele activiteiten en autohuur door Go Zuid-Afrika geregeld worden, of u kan al eens een kijkje nemen in ons aanbod van selfdrive programma's. Neem gerust met ons contact op voor een vrijblijvende offerte.

contacteer ons

Afrika door de lens

onze fotogalerij

16781 foto's

kies voor de

GO Zuid-Afrika

digital reisgids

lees meer exclusief voor onze klanten

Onze klanten geven

tevreden klanten is top prioriteit !

lees wat ze zeggen

de beste prijzen voor huurwagens

Huur een auto in