GO ZUID-AFRIKA

Map OptiesOnze accommodaties

Charme Exclusief Natuurparken Privaat Wildparken Mobiele Kampen
Strandverblijven Dorphuisjes Wijndomeinen Apartementen Riviercruise

Google Maps wordt geladen...

terug naar de lijst

Kalahari Bush Breaks

8kamers/units
Namibie | Omaheke | Gobabis Namibische eigenaar/uitbater(s): Logufa
m | Lat:S 22° 20' 10" Long: E 19° 45' 7" check-in: 14:00 tot / check-out: 10:00
Reserveer
Kalahari Bush Breaks is gelegen op een 4000ha privaat boerderij, 85km ten oosten van Gobabis en enkel 26km van de grens met Botswana.

Het hoofdgebouw heeft een eethoek en een bar. Ontbijt en diner worden geserveerd in buffetvorm, maar een lichte lunch moet vooraf worden besteld. Er is een buiten 'Lapa,' waar de gasten kunnen eten en drinken, terwijl ze genieten van een prachtige sterrenhemel! Het zwembad biedt een welkome afkoeling voor de hete middagzon. Er is ook een lounge met een uitnodigende open haard voor tijdens de koude winteravonden. Er is tevens internettoegang en een wasservice kan worden geregeld.
Vanuit de tuin heb je zicht op een waterput die de favoriete plaats is voor het wild en de vogels van de regio.

Elke kamer is uitgerust met een eigen badkamer, een ventilator en klamboes met verfrissende natuurlijke, cross-ventilatie, die zorgt voor een ongestoorde nachtrust. Er zijn 2 soorten accommodatie:
Een rieten complex: Een mooi gebouw met 3 niveaus en 6 kamers.
Prive-collectie: Daarnaast zijn er 2 chalets.

Vanuit de lodge kan je verschillende activiteiten ondernemen, waaronder game drives (vooral bokken, zebras en klein wild) doorheen dit stukje Kalahari-woestijn en nature drives in 4x4 voertuigen, wandelingen en stalking - het observeren van wild vanaf een veilige afstand, onopgemerkt.

De Kalahari Bush Breaks Lodge biedt bezoekers de kans om een van de laatste in wezen intact zijnde ecosystemen in Afrika te zien, evenals een verblijf te genieten op een land waar Bosjesmannen ooit zwierven. Er zijn geen meren of rivieren en de temperaturen zijn extreem in zowel de zomer als in de winter.

Opmerkingen:
Er zijn geen familiekamers, maar er kan wel een extra matras worden toegevoegd per kamer voor kinderen onder 12 jaar.
Maaltijden 2022/23:
-Ontbijt: 250 rand/pp
-Lunch: 240 rand/pp
-Avondmaal: 495 rand/pp en 250 rand/kind

* Euro prijs is indicatief en schommelt volgens de koersverhouding Rand/Euro per dag. Hoteliers behouden het recht hun prijzen aan te passen zonder voorafgaande kennisgeving. Ondanks alles in het werk is gesteld om de prijzen zo correct mogelijk weer te geven, is Go Zuid-Afrika niet aansprakelijk voor eventuele fouten of aanpassingen.

Reserveer

Maaltijden:

Ontbijt

Faciliteiten:

Bar gelegenheid Open haardWasserijZwembadInternet toegang

In de kamers:

VentilatorWasserijRookverbod

In de badkamers:

Douche

In de omgeving:

PlattelandWild
map

Maatwerk is de specialiteit van Go Zuid-Afrika. Er komt heel wat bij kijken om een reis naar Namibie te organiseren en onze grondige kennis van zaken zal u zeker weten te waarderen. Niet te min laten we u de vrijheid om ook zelf aan de slag te gaan. Op basis van uw persoonlijke voorkeur en onze kennis kunnen we een mooie reis samenstellen, waarin uw accommodatie, eventuele activiteiten en autohuur door Go Zuid-Afrika geregeld worden, of u kan al eens een kijkje nemen in ons aanbod van selfdrive programma's. Neem gerust met ons contact op voor een vrijblijvende offerte.

contacteer ons

Afrika door de lens

onze fotogalerij

16781 foto's

kies voor de

GO Zuid-Afrika

digital reisgids

lees meer exclusief voor onze klanten

Onze klanten zeggen

Prachtige ligging met weidse vergezichten en veel wild aanwezig. Zeker 's avonds komen ze heel dicht bij de lodge. ontbijt en avondmaal zeer goed. Lodge was mooi maar opnieuw koud. Hier wel warm water kruik gekregen.

Carine De Temmerman & André Standaert (30-06-2022)

onze accommodatiesin Gobabis (2)

tevreden klanten is top prioriteit !

lees wat ze zeggen

de beste prijzen voor huurwagens

Huur een auto in