GO ZUID-AFRIKA

Map OptiesOnze accommodaties

Charme Exclusief Natuurparken Privaat Wildparken Mobiele Kampen
Strandverblijven Dorphuisjes Wijndomeinen Apartementen Riviercruise

Google Maps wordt geladen...

terug naar de lijst

Villa Margherita

8kamers/units
Namibie | Erongo | Swakopmund Namibische eigenaar/uitbater(s): Ben
18 m | Lat:S 22° 40' 36" Long: E 14° 31' 43" check-in: 14:00 tot 18:00 / check-out: 10:00
Reserveer
Wie op zoek is naar eens iets 'helemaal anders' moet zeker eens overwegen om te verblijven in Villa Margherita in het hartje van Swakopmund. Dit in typische Namibisch - Duitse stijl opgetrokken herenhuis telt slechts acht kamer die op z'n zachts gezegd op een heel bijzondere manier werd ingericht. Hippe kleuren en art deco meubelen wisselen af met moderne kunst en funky elementen. Komt daarbij het perfecte oog voor aandacht en detail maakt dat Villa Margherita zich op een positieve manier afsteekt ten opzichte van de andere logementen. Nog een groot voordeel van de villa is dat ze perfect is gelegen in Swakopmund zodat je vrijwel alles te voet kan doen. Alle kamers beschikken over een flat screen televisie, kluisje, haardroger, gratis draadloos internet en een laptop (op verzoek). Wie niet e ver wil weggaan om iets te eten, kan ook gebruik maken van de organische bistro bij het huis. Wie de stijl van de gevelsteen eerder als wansmakelijk ziet, zou wel eens heel positief verrast kunnen zijn van de schoonheid van binnen. Villa Margherita zeker een adresje om te onthouden bij uw bezoek aan Swakopmund.

* Euro prijs is indicatief en schommelt volgens de koersverhouding Rand/Euro per dag. Hoteliers behouden het recht hun prijzen aan te passen zonder voorafgaande kennisgeving. Ondanks alles in het werk is gesteld om de prijzen zo correct mogelijk weer te geven, is Go Zuid-Afrika niet aansprakelijk voor eventuele fouten of aanpassingen.

Reserveer

Maaltijden:

OntbijtLunchDiner

Faciliteiten:

Luchthaven transfersSatelliet TVOpen haardWasserijInternet toegangDraadloos netwerkFaxCopyParkeerplaats

In de kamers:

VentilatorWasserijRookverbodThee en koffieKluisjeHaardrogerKoelkast/minibarInternetTelevisieSateliet TV

In de badkamers:

Douche

In de omgeving:

StrandPlattelandStadNatuurreservaat Township
map

Maatwerk is de specialiteit van Go Zuid-Afrika. Er komt heel wat bij kijken om een reis naar Namibie te organiseren en onze grondige kennis van zaken zal u zeker weten te waarderen. Niet te min laten we u de vrijheid om ook zelf aan de slag te gaan. Op basis van uw persoonlijke voorkeur en onze kennis kunnen we een mooie reis samenstellen, waarin uw accommodatie, eventuele activiteiten en autohuur door Go Zuid-Afrika geregeld worden, of u kan al eens een kijkje nemen in ons aanbod van selfdrive programma's. Neem gerust met ons contact op voor een vrijblijvende offerte.

contacteer ons

Afrika door de lens

onze fotogalerij

16781 foto's

kies voor de

GO Zuid-Afrika

digital reisgids

lees meer exclusief voor onze klanten

tevreden klanten is top prioriteit !

lees wat ze zeggen

de beste prijzen voor huurwagens

Huur een auto in