GO ZUID-AFRIKA

Map OptiesOnze accommodaties

Charme Exclusief Natuurparken Privaat Wildparken Mobiele Kampen
Strandverblijven Dorphuisjes Wijndomeinen Apartementen Riviercruise

Google Maps wordt geladen...

terug naar de lijst

Waterberg Andersson Campsite

4kamers/units
Namibie | Otjozondjupa | Otjiwarongo Namibische eigenaar/uitbater(s): Waterberg Wilderness
1498.15 m | Lat:S 20° 28' 56" Long: E 17° 17' 21" check-in: 14:00 / check-out: 10:00
Reserveer
Waterberg Andersson Camping is gelegen in het Waterberg Wilderness Reserve, niet te verwarren met Waterberg Nationaal Park. Dit reservaat is volledig in prive handen en is een van de meest bijzondere attracties hier in de regio. Het is de thuisbasis van een unieke flora en fauna. Je kan er onder andere neushoorn, giraf, zebra, bavianen en tal van antilopen waarnemen. Dan hebben we het nog niet eens over de meer dan 200 geregistreerde vogelsoorten die hier voorkomen. Waterberg Andersson camping is gelegen op een heuvel in het dal in de buurt van het Waterberg Plateau Camp en de centrale receptie en bestaat uit vier plaatsen. Elke plaats heeft een dakje voor de nodige schaduw, barbecue en waterkraan. Verder is er ook een zwembad en is hout en vlees voor de barbecue verkrijgbaar bij de receptie. Je hebt er ook een mooi uitkijkpunt met uitzicht op de Kalahari savanne. Elke plaats heeft zijn eigen douche en toilet in de centrale blok, met warm en koud water. Gratis draadloos internet wordt aangeboden bij de centrale receptie (Waterberg Plateau Camping) en gasten zijn vrij om de activiteiten en het restaurant te gebruiken. Best wel even vooraf boeken bij de receptie. Tal van activiteiten kunnen worden ondernomen, zoals de Plateau wandeling die ongeveer drie uur in beslag neemt. Er is tevens ook de Rhino drive die je oog in oog brengt met neushoorn, giraf, zebra, wildebeest en andere diersoorten. Voetsafari behoord eveneens tot de mogelijkheid.
Maaltijden 2020:
- Ontbijt: 210 N$/pp
- Lunch: 190 N$/pp
- Diner: 330 N$/pp

Activiteiten 2020:
- Plateau hike: 313 N$/pp
- "honeymoon sundowner": 750 N$/pp
- Rhino drive: 825 N$/pp
- Rhino tracking: 750 N$/pp
- Cultural tour: 2250 N$/2 pax
- Historische wandeling: gratis

Maaltijden 2021:
- Ontbijt: 240 N$/pp
- Lunch: 220 N$/pp
- Diner: 380 N$/pp

Activiteiten 2021:
- Plateau hike: 350 N$/pp
- "honeymoon sundowner": 863 N$/pp
- Rhino drive: 938 N$/pp
- Rhino tracking: 863 N$/pp
- Cultural tour: 1250 N$/pp (min 2 pers.)
- Historische wandeling: gratis

* Euro prijs is indicatief en schommelt volgens de koersverhouding Rand/Euro per dag. Hoteliers behouden het recht hun prijzen aan te passen zonder voorafgaande kennisgeving. Ondanks alles in het werk is gesteld om de prijzen zo correct mogelijk weer te geven, is Go Zuid-Afrika niet aansprakelijk voor eventuele fouten of aanpassingen.

Reserveer

Faciliteiten:

ZwembadInternet toegangDraadloos netwerkParkeerplaats

In de kamers:

Rookverbod

In de badkamers:

Douche

In de omgeving:

PlattelandBosgebiedWildBerg(en) Nationaal ParkNatuurreservaat
map

Maatwerk is de specialiteit van Go Zuid-Afrika. Er komt heel wat bij kijken om een reis naar Namibie te organiseren en onze grondige kennis van zaken zal u zeker weten te waarderen. Niet te min laten we u de vrijheid om ook zelf aan de slag te gaan. Op basis van uw persoonlijke voorkeur en onze kennis kunnen we een mooie reis samenstellen, waarin uw accommodatie, eventuele activiteiten en autohuur door Go Zuid-Afrika geregeld worden, of u kan al eens een kijkje nemen in ons aanbod van selfdrive programma's. Neem gerust met ons contact op voor een vrijblijvende offerte.

contacteer ons

Afrika door de lens

onze fotogalerij

16781 foto's

kies voor de

GO Zuid-Afrika

digital reisgids

lees meer exclusief voor onze klanten

tevreden klanten is top prioriteit !

lees wat ze zeggen

de beste prijzen voor huurwagens

Huur een auto in