GO ZUID-AFRIKA

Map OptiesOnze accommodaties

Charme Exclusief Natuurparken Privaat Wildparken Mobiele Kampen
Strandverblijven Dorphuisjes Wijndomeinen Apartementen Riviercruise

Google Maps wordt geladen...

terug naar de lijst

Namib Dune Star Camp

9kamers/units
Namibie | Hardap | Sossusvlei Namibische eigenaar/uitbater(s): Gondwana Collection
1147 m | Lat:S 24° 5' 55" Long: E 15° 52' 6" check-in: 14:00 tot / check-out: 10:00
Reserveer
Namib Dune Star Camp ligt op de top van eeuwenoude duinen met uitzicht op het spectaculaire landschap van de Namib woestijn. Deze locatie is het best te omschrijven als een semi-avontuurlijk kamp. Namib Dune Star Camp biedt de sensatie van een verblijf in de woestijn, maar dan wel met luxe en comfort, zoals zachte bedden en een warme douche. Dit intieme kamp telt negen hutten, die zo staan opgesteld dat ze voldoende privacy bieden. Elke hut heeft een eigen badkamer, een grote slaapkamer en een ruim dek. De kamers zijn uitgerust met een dubbel bed dat kan buiten gereden worden voor een nacht onder de sterrenhemel. Elke kamer heeft een extra niet beweegbaar eenpersoonsbed, waardoor het perfect voor gezinnen of vrienden kan dienen. Extra beddengoed is geleverd voor de koelere winternachten onder de sterren. Een breed terras geeft je een ongeevenaard uitzicht over de weidse natuur en is de ideale plek om te genieten van een drankje bij zonsondergang

De zonsondergang wordt gevolgd door een heerlijk diner onder een deken van fonkelende sterren. Namib Dune Star Camp is een eco-vriendelijk kamp waar er op toegezien is dat er zuinig met energie wordt omgesprongen, maar ook dat er wordt op gelet om een zo klein mogelijke impact te hebben op de natuur. Zonnepanelen op de hutten zorgen voor warm water en verlichting en het water wordt opgepompt uit een nabijgelegen boorgat. Warm water en elektriciteit is beperkt en geen ventilator, airconditioning of de stopcontacten zijn beschikbaar. Dit betekent dat gasten vooraf zich moeten bewust zijn dat ze hier helemaal afgezonderd zijn in de natuur, zonder enig echt contact met de buitenwereld, wat net bijdraagt tot een uniek verblijf.

Namib Dune Star Camp biedt gasten het voorrecht om tijd door te brengen in de woestijnwildernis met zijn uitzonderlijke uitzichten, schone lucht, open ruimtes en heldere sterrenhemel. Je kan hier maar max. 1 maal overnachten en je verblijf verloopt dan als volgt

Dag 1:
U moet inchecken bij Namib Desert Lodge: aankomst om 15u30 voor vertrek naar Namib Dune Star Camp om 16u30. Houd er rekening mee dat als u te laat aankomt, er een toeslag zal gerekend worden van 100 N$ per persoon voor de transfer naar het Dune Camp
De transfer is per 4x4 voertuig en de bagage van de gasten wordt mee overgebracht.
Na het inchecken in het camp, is een begeleide duinwandeling van ongeveer 1 uur voorzien.
Diner wordt voorzien in het restaurant van het camp

Dag 2:
Vroege start: wekdienst om 5u30 met koffie/thee/koekjes in de bungalow, gevolgd door een begeleide wandeling bij zonsopgang (ongeveer 1 uur) in de omliggende duinen van het Namib Dune Star Camp.
Na de wandeling heeft u tijd om u op te frissen en wordt de transfer terug naar Namib Desert Lodge voorzien (30 minuten rijden) waar een stevig ontbijt op je wacht.
Houd er rekening mee dat de pendeldienst voor uw ontbijt in Namib Desert Lodge alleen vertrekt vanaf Namib Dune Star Camp tussen 7u en 8u. Helaas is er geen eerdere pendeldienst beschikbaar.

TARIEVEN VOOR DE MAAND juli 2024

Prijzen in Zuid-Afrikaanse rand, per nacht, op basis van overnachting, ontbijt (BB), tenzij anders vermeld. Geldig tussen . Euro prijs louter indicatief (*)

Opmerkingen
- Kinderen +12 toegestaan.
- Avondmaal: 545 N$/pp.

Inchecken
Je dient in te checken bij Namib Desert Lodge, waarna je naar het kamp zal worden gebracht door een parkwachter.
- Juni tot augustus: aankomst ten laatste om 15.45 uur vertrek naar Namib Dune Star Camp om 16 uur.
- September tot november: aankomst ten laatste om 16.45 uur vertrek naar Namib Dune Star Camp om 17 uur.
- December tot februari: aankomst ten laatste om 17.15 uur vertrek naar Namib Dune Star Camp om 17.30 uur.
- Maart tot mei: aankomst ten laatste om 16.45 uur vertrek naar Namib Dune Star Camp om 17 uur.
Wie te laat komt, zal een extra bijdrage moeten betalen voor een persoonlijke transfer naar Namib Dune Star Camp (116 N$)

* Euro prijs is indicatief en schommelt volgens de koersverhouding Rand/Euro per dag. Hoteliers behouden het recht hun prijzen aan te passen zonder voorafgaande kennisgeving. Ondanks alles in het werk is gesteld om de prijzen zo correct mogelijk weer te geven, is Go Zuid-Afrika niet aansprakelijk voor eventuele fouten of aanpassingen.

Reserveer

Maaltijden:

OntbijtDiner

Faciliteiten:

Open haardParkeerplaats

In de kamers:

Rookverbod

In de badkamers:

Douche

In de omgeving:

PlattelandWildNatuurreservaat
map

Maatwerk is de specialiteit van Go Zuid-Afrika. Er komt heel wat bij kijken om een reis naar Namibie te organiseren en onze grondige kennis van zaken zal u zeker weten te waarderen. Niet te min laten we u de vrijheid om ook zelf aan de slag te gaan. Op basis van uw persoonlijke voorkeur en onze kennis kunnen we een mooie reis samenstellen, waarin uw accommodatie, eventuele activiteiten en autohuur door Go Zuid-Afrika geregeld worden, of u kan al eens een kijkje nemen in ons aanbod van selfdrive programma's. Neem gerust met ons contact op voor een vrijblijvende offerte.

contacteer ons

Afrika door de lens

onze fotogalerij

16781 foto's

kies voor de

GO Zuid-Afrika

digital reisgids

lees meer exclusief voor onze klanten

tevreden klanten is top prioriteit !

lees wat ze zeggen

de beste prijzen voor huurwagens

Huur een auto in