GO ZUID-AFRIKA

Map OptiesOnze accommodaties

Charme Exclusief Natuurparken Privaat Wildparken Mobiele Kampen
Strandverblijven Dorphuisjes Wijndomeinen Apartementen Riviercruise

Google Maps wordt geladen...

terug naar de lijst

Vingerklip Lodge

24kamers/units
Namibie | Kunene | Khorixas Namibische eigenaar/uitbater(s): Rebekka von Schumann
959.63 m | Lat:S 20° 23' 38" Long: E 15° 25' 50" check-in: 14:00 tot / check-out: 10:00
Reserveer

Een van de meest dramatische rotsformaties in Namibie is ongetwijfeld de Vingerklip (Vingerrots). Trots als hij is torent deze formatie zich uit over de vallei, beter gekend als de Ugab terrassen. Vingerklip Lodge telt 11 zeer smaakvol ingerichte cottages, met rieten dak. Elke cottage heeft een eigen dek met stoelen en biedt een prachtig uitzicht over de wijde natuur. De kamers zijn stuk voor stuk pareltje en de Duitse eigenares ziet er persoonlijk op toe dat de kamers telkens weer opnieuw worden voorzien van allerhande fijne details, waardoor gasten er zeker van mogen zijn dat hun logement tot in de puntjes verzorgd is. De badkamers zijn in 2019 vernieuwd en de kamers hebben nieuwe airconditioning.

Het hoofdgebouw doet dienst als ontvangstruimte en herbergt onder andere een grote bar, het restaurant en souvenirshop en biedt doorgang tot de verschillende terrassen en zwembad, uiteraard met zicht op de Vingerklip rots. De gastvrijheid, gedienstigheid, vriendelijke service en een uitmuntende keuken krijgt u er zo maar bij. Vingerklip Lodge is in een woord een schitterende lodge te noemen, niet al te gek ver weg van Twyfelfontein, de Verbrande Berg, de Orgelpijpen en het Versteende Woud te ontdekken.


TARIEVEN VOOR DE MAAND juli 2022

Prijzen in Zuid-Afrikaanse rand, per nacht, op basis van kamer, ontbijt, diner (DBB), tenzij anders vermeld. Geldig tussen . Euro prijs louter indicatief (*)

Opmerking:
- kindertarief 4 tot 14 jaar. Kinderen tot 3 jaar verblijven gratis bij de ouders
- Geen single-supplement tussen 01/12/2021 en 30/06/2022

Maaltijden 
- Lunch buffet: 250 N$/pp
- Lunch menu: 200 N$/pp
- Lunch pakket: 150 N$/pp

Activiteiten 
- Sundowner drive: 438 N$/pp

* Euro prijs is indicatief en schommelt volgens de koersverhouding Rand/Euro per dag. Hoteliers behouden het recht hun prijzen aan te passen zonder voorafgaande kennisgeving. Ondanks alles in het werk is gesteld om de prijzen zo correct mogelijk weer te geven, is Go Zuid-Afrika niet aansprakelijk voor eventuele fouten of aanpassingen.

Reserveer

Maaltijden:

OntbijtLunchDiner

Faciliteiten:

Bar gelegenheid WasserijZwembadRolstoel vriendelijkFaxCopyGamedrive(s)Parkeerplaats

In de kamers:

VentilatorWasserijRookverbodThee en koffie

In de badkamers:

DoucheDouche in bad

In de omgeving:

PlattelandBerg(en) Natuurreservaat
map

Maatwerk is de specialiteit van Go Zuid-Afrika. Er komt heel wat bij kijken om een reis naar Namibie te organiseren en onze grondige kennis van zaken zal u zeker weten te waarderen. Niet te min laten we u de vrijheid om ook zelf aan de slag te gaan. Op basis van uw persoonlijke voorkeur en onze kennis kunnen we een mooie reis samenstellen, waarin uw accommodatie, eventuele activiteiten en autohuur door Go Zuid-Afrika geregeld worden, of u kan al eens een kijkje nemen in ons aanbod van selfdrive programma's. Neem gerust met ons contact op voor een vrijblijvende offerte.

contacteer ons

Afrika door de lens

onze fotogalerij

16781 foto's

kies voor de

GO Zuid-Afrika

digital reisgids

lees meer exclusief voor onze klanten

Onze klanten zeggen

Blijft leuk en is vooral een aanrader om vooraf ook te reserveren in het Eagles Nest Restaurant . Zeer leuk . De Lodge zelf is aangenaam de kamers zijn aan een opfrisbeurt toe . Spijtig dat de airco niet functioneerde maar hier speelde Afrikaanse heirkracht een rol denk ik

Govers family (11-10-2019)

tevreden klanten is top prioriteit !

lees wat ze zeggen

de beste prijzen voor huurwagens

Huur een auto in