GO ZUID-AFRIKA

Map OptiesOnze accommodaties

Charme Exclusief Natuurparken Privaat Wildparken Mobiele Kampen
Strandverblijven Dorphuisjes Wijndomeinen Apartementen Riviercruise

Google Maps wordt geladen...

terug naar de lijst

Ongava Lodge

14kamers/units
Namibie | Oshana | Okaukuejo Namibische eigenaar/uitbater(s): Ongava Game Reserve
1176.39 m | Lat:S 19° 19' 59" Long: E 15° 52' 17" check-in: 14:00 tot / check-out: 10:00
Reserveer
Het privé-wildpark Ongava grens aan het zuidelijke deel van het wereldberoemde Etosha Nationaal Park. De Lodge bestaat uit 14 verschillende cottages onder een rieten dak en compleet vervaardigd uit lokale natuursteen. Alle kamers hebben een eigen badkamer met douche, maar ook een buitendouche. Verder zijn ze ook allemaal voorzien van airconditioning, maar ook een ventilator, een kluisje, koffie en thee en een haardroger zijn aanwezig. Tevens hebben ze elk een terras van waar je prachtig zicht hebt over de omgeving. Tijdens de winter (Europese zomer) liggen er 's avonds warmwaterkruiken klaar.

De maaltijden worden onder een boma met rieten dak voorzien, en dit met uitzicht over een waterput. De activiteiten in het kamp omvatten onder andere een safari met 4x4 voertuigen in het Okaukuejo-gebied waar de leeuw, olifant, cheeta, gemsbok, springbok en hartebeest vaak aan de drinkputten te observeren zijn. Vanuit deze Lodge kunnen ook nachtsafari's ondernomen worden. Ongava Lodge mocht reeds herhaaldelijk grote onderscheidingen in ontvangst nemen voor excellente accommodatie en service. Dit gebied is ook gekend voor zijn breed- en puntlipneushoorns die onder begeleiding van een gewapende ranger zelfs te voet worden geobserveerd (kinderen onder de 12 mogen hier niet mee op voetsafari). Draadloos internet beschikbaar in het hoofdgebouw.

TARIEVEN VOOR DE MAAND juli 2024

Prijzen in Zuid-Afrikaanse rand, per nacht, op basis van kamer, ontbijt, diner (DBB), tenzij anders vermeld. Geldig tussen . Euro prijs louter indicatief (*)

Opmerking: 

- Fully inclusive omvat uw overnachting, alle maaltijden, twee activiteiten per dag, inkomgelden, wasserij en lokale drankjes. Eveneens inbegrepen is een Environment Levy van 1%, alsook alle taksen.
- DBB omvat de accommodatie, ontbijt en diner alsook alle taksen. Alle andere kosten (park fees, activiteiten, lunch, dranken,...) zijn ter plaatse te betalen.

Kinderen:
- Kinderen + 6 jaar welkom.
- Kindertarief: van 6 tot 16 jaar, wanneer de kamer delend met 2 volwassenen
- Minimum leeftijd voor walking safaris: 13 jaar
- Minimum leeftijd voor de neushoorn benadering: 16 jaar
- Families met kinderen -12 jaar moeten privé-activiteiten reserveren en is steeds onder voorbehoud van beschikbaarheid!
- Triple kamer: niet mogelijk voor 3 volwassenen


Maaltijden 2024:
- Lunch: 500 N$/pp
- Lunchpakket: 625 N$/pp
Activiteiten 2024:
- Gamedrive 's ochtends: 2750 N$/pp
- Gamedrive namiddag: 1625 N$/pp
- Nature walk: 625 N$/pp
- Night drive: 1375 N$/pp

Maaltijden 2025:
- Lunchpakket: 500 N$/pp
Activiteiten 2025:
- Gamedrive 's ochtends: 3125 N$/pp
- Gamedrive namiddag: 1875 N$/pp
- Nature walk: 750 N$/pp
- Night drive: 1625 N$/pp

* Euro prijs is indicatief en schommelt volgens de koersverhouding Rand/Euro per dag. Hoteliers behouden het recht hun prijzen aan te passen zonder voorafgaande kennisgeving. Ondanks alles in het werk is gesteld om de prijzen zo correct mogelijk weer te geven, is Go Zuid-Afrika niet aansprakelijk voor eventuele fouten of aanpassingen.

Reserveer

Maaltijden:

OntbijtLunchDiner

Faciliteiten:

Luchthaven transfersBar gelegenheid Open haardWasserijZwembadFaxCopyGamedrive(s)Parkeerplaats

In de kamers:

AirconditioningVerwarmingWasserijRookverbodThee en koffieKluisjeHaardroger

In de badkamers:

Douche

In de omgeving:

PlattelandWildBerg(en) Nationaal Park
map

Maatwerk is de specialiteit van Go Zuid-Afrika. Er komt heel wat bij kijken om een reis naar Namibie te organiseren en onze grondige kennis van zaken zal u zeker weten te waarderen. Niet te min laten we u de vrijheid om ook zelf aan de slag te gaan. Op basis van uw persoonlijke voorkeur en onze kennis kunnen we een mooie reis samenstellen, waarin uw accommodatie, eventuele activiteiten en autohuur door Go Zuid-Afrika geregeld worden, of u kan al eens een kijkje nemen in ons aanbod van selfdrive programma's. Neem gerust met ons contact op voor een vrijblijvende offerte.

contacteer ons

Afrika door de lens

onze fotogalerij

16781 foto's

kies voor de

GO Zuid-Afrika

digital reisgids

lees meer exclusief voor onze klanten

tevreden klanten is top prioriteit !

lees wat ze zeggen

de beste prijzen voor huurwagens

Huur een auto in