GO ZUID-AFRIKA

Map OptiesOnze accommodaties

Charme Exclusief Natuurparken Privaat Wildparken Mobiele Kampen
Strandverblijven Dorphuisjes Wijndomeinen Apartementen Riviercruise

Google Maps wordt geladen...

terug naar de lijst

Galton House

8kamers/units
Namibie | Khomas | Windhoek Namibische eigenaar/uitbater(s): Francis
1684.62 m | Lat:S 22° 31' 57" Long: E 17° 5' 29" check-in: 14:00 tot 18:00 / check-out: 10:00
Reserveer
Galton Huis opende in 2012 haar deuren en is gelegen in de hoofdstad Windhoek. Het gastenhuis werd vernoemd naar de beroemde ontdekkingsreiziger Sir Francis Galton. Het verblijf straalt een relaxte maar moderne efficiënte stijl uit, waardoor een zeer gezellige sfeer wordt gecreëerd. Indrukwekkende natuurfotografie siert de muren, terwijl de rest van het interieur een combinatie is van moderne minimalistische en ingetogen schoonheid. Galton House is op slechts tien minuten rijden van het centrum van Windhoek en gelegen aan de rand van de noordelijke buitenwijk van Windhoek, Eros. Deze rustige wijk zorgt ervoor dat de gasten hier verzekerd zijn van rust en stilte. Draadloos internet is voorzien over het hele pand en de acht kamers hebben allemaal een vaste internetverbinding, alsook satelliet-tv. Er zijn koffie- en theefaciliteiten beschikbaar in de receptie. De gemeenschappelijke ruimtes bestaan ​​uit een grote woonkamer, zowel binnen als buiten dineren is mogelijk, een zwembad, een vroege aankomst en laat vertrek kamer (inclusief toilet en douche) en een ingehouden tuin. Een aantal winkels, restaurants en supermarkten liggen op kleine afstand van het gastenhuis.
Opmerking: Kinderen tot 5 jaar verblijven gratis op de kamer van twee volwassenen. Kinderen 6-12 jaar aan 50% van het volwassen tarief.


Transfers: 
-Windhoek International Airport naar Galton House 738 N$/pp, min 2 pax (of vice versa)
-Galton House naar Eros Airport 413 N$/pp, min 2 pax (of vice versa)

* Euro prijs is indicatief en schommelt volgens de koersverhouding Rand/Euro per dag. Hoteliers behouden het recht hun prijzen aan te passen zonder voorafgaande kennisgeving. Ondanks alles in het werk is gesteld om de prijzen zo correct mogelijk weer te geven, is Go Zuid-Afrika niet aansprakelijk voor eventuele fouten of aanpassingen.

Reserveer

Maaltijden:

OntbijtLunchDiner

Faciliteiten:

Luchthaven transfersBar gelegenheid Satelliet TVWasserijZwembadInternet toegangDraadloos netwerkFaxCopyBraaiParkeerplaats

In de kamers:

AirconditioningVerwarmingWasserijRookverbodThee en koffieKluisjeHaardroger

In de badkamers:

Douche

In de omgeving:

PlattelandStadBerg(en) Township
map

Maatwerk is de specialiteit van Go Zuid-Afrika. Er komt heel wat bij kijken om een reis naar Namibie te organiseren en onze grondige kennis van zaken zal u zeker weten te waarderen. Niet te min laten we u de vrijheid om ook zelf aan de slag te gaan. Op basis van uw persoonlijke voorkeur en onze kennis kunnen we een mooie reis samenstellen, waarin uw accommodatie, eventuele activiteiten en autohuur door Go Zuid-Afrika geregeld worden, of u kan al eens een kijkje nemen in ons aanbod van selfdrive programma's. Neem gerust met ons contact op voor een vrijblijvende offerte.

contacteer ons

Afrika door de lens

onze fotogalerij

16781 foto's

kies voor de

GO Zuid-Afrika

digital reisgids

lees meer exclusief voor onze klanten

Onze klanten zeggen

zeer gastvrije en open sfeer!

Sleurs family (14-09-2015)

tevreden klanten is top prioriteit !

lees wat ze zeggen

de beste prijzen voor huurwagens

Huur een auto in