GO ZUID-AFRIKA

Map OptiesOnze accommodaties

Charme Exclusief Natuurparken Privaat Wildparken Mobiele Kampen
Strandverblijven Dorphuisjes Wijndomeinen Apartementen Riviercruise

Google Maps wordt geladen...

terug naar de lijst

Twyfelfontein Tented Camp and campsite

8kamers/units
Namibie | Erongo | Uis Namibische eigenaar/uitbater(s): Manager
651 m | Lat:S 20° 32' 35" Long: E 14° 27' 29" check-in: 14:00 tot 0 / check-out: 10:00
Reserveer
Twyfelfontein Tented Camp werd in 2019 opgericht vanwege het grote gebrek aan accommodatie in een van de meest bezochte regio’s van Namibie, namelijk Twyfelfontein in Damaraland. Het kamp ligt op slechts 19 km van deze werelderfgoedsite met de bekende rotsgraveringen en -schilderingen. Naast de historische Twyfelfontein site kan je ook, al dan niet onder begeleiding van een gids, de orgelpijpen, de verbrande berg en het versteende woud bezoeken.
Het Twyfelfontein Tented Camp is gelegen tussen de Mopane-bomen en omgeven door kleine heuvels. ’s Ochtends word je wakker met het gefluit van de vogels, gewoonlijk zijn dat de roodsnavelfrankolijnen. Van op het uitkijkpunt kan je de prachtige zonsopgang of zonsondergang zien over de mooie granieten rotsheuvels van Damaraland.

Het kamp beschikt over 8 ruime tentchalets of kamers die ongeveer een oppervlakte van 3,5 op 4,5 meter groot zijn. Twee van deze kamers zijn suites die kunnen dienen als familiekamer. De eigenaars van het kamp hebben ervoor gekozen om alles zo milieuvriendelijk te houden. De verlichting wordt opgewekt via zonne-energie, en het warme water voor de douche wordt voorzien door een boiler die wordt opgewarmd met een vuurtje. Ondanks het kampeergevoel zijn alle kamers voorzien van het nodige basiscomfort.
Gasten verblijven in de tentchalets op basis van halfpension, dus het ontbijt en avondmaal is inbegrepen en je kan hier zelfs lunchen. Bezoekers die met eigen tent op de campsite verblijven, kunnen eventueel ook terecht in het restaurant of bij de bar voor een drankje. Er is ook de mogelijkheid om kledingstukken te laten wassen door de wasdienst.

Opmerkingen:
Kinderen tussen 3 en 6 jaar die een chalet delen met de ouders verblijven gratis bij twee volwassenen. Indien het kind de kamer deelt met 1 volwassene, wordt het single-tarief aangerekend voor de volwassene. Kinderen ouder dan 6 jaar betalen kindertarief wanneer ze delen met 1 of 2 volwassenen. Kinderen ouder dan 12 jaar verblijven in hun eigen kamer en worden het volwassentarief aangereken.

Maaltijden 2020:
Gasten die kamperen kunnen ontbijt en avondmaal ter plaatse eten (best op voorhand laten weten).
-Ontbijt: 160 N$/pp
-Avondmaal: 180 N$/pp
-Lunch: 120 N$/pp (of a la carte)
-Light lunch: 71 N$/pp

Activiteiten 2020:
Ephemeral River Elephant Drive: 748 N$/pp

* Euro prijs is indicatief en schommelt volgens de koersverhouding Rand/Euro per dag. Hoteliers behouden het recht hun prijzen aan te passen zonder voorafgaande kennisgeving. Ondanks alles in het werk is gesteld om de prijzen zo correct mogelijk weer te geven, is Go Zuid-Afrika niet aansprakelijk voor eventuele fouten of aanpassingen.

Reserveer

Maaltijden:

Ontbijt

Faciliteiten:

Bar gelegenheid WasserijDraadloos netwerkParkeerplaats

In de kamers:

WasserijRookverbodThee en koffie

In de badkamers:

Douche

In de omgeving:

PlattelandWildBerg(en) Natuurreservaat Rivier of meer
map

Maatwerk is de specialiteit van Go Zuid-Afrika. Er komt heel wat bij kijken om een reis naar Namibie te organiseren en onze grondige kennis van zaken zal u zeker weten te waarderen. Niet te min laten we u de vrijheid om ook zelf aan de slag te gaan. Op basis van uw persoonlijke voorkeur en onze kennis kunnen we een mooie reis samenstellen, waarin uw accommodatie, eventuele activiteiten en autohuur door Go Zuid-Afrika geregeld worden, of u kan al eens een kijkje nemen in ons aanbod van selfdrive programma's. Neem gerust met ons contact op voor een vrijblijvende offerte.

contacteer ons

Afrika door de lens

onze fotogalerij

16781 foto's

kies voor de

GO Zuid-Afrika

digital reisgids

lees meer exclusief voor onze klanten

tevreden klanten is top prioriteit !

lees wat ze zeggen

de beste prijzen voor huurwagens

Huur een auto in