GO ZUID-AFRIKA

Map OptiesOnze accommodaties

Charme Exclusief Natuurparken Privaat Wildparken Mobiele Kampen
Strandverblijven Dorphuisjes Wijndomeinen Apartementen Riviercruise

Google Maps wordt geladen...

terug naar de lijst

Helmeringhausen Hotel and Guest Farm

22kamers/units
Namibie | Karas | Helmeringhausen Namibische eigenaar/uitbater(s): Sabina Schuh
1388.76 m | Lat:S 25° 53' 25" Long: E 16° 49' 19" check-in: 14:00 tot / check-out: 10:00
Reserveer
Ze bestaan nog, zo van die charmante gastenboerderijen waar je het gevoel hebt echt thuis te komen. Precies dat gevoel krijg je bij een bezoek aan Helmeringhausen Farm Hotel and Guest Farm. Dit zuidelijk deel van Namibie is letterlijk bijna in the middle of nowhere' en dan verrassend genoeg heb je deze leuke plek waar je terecht kan voor een goede nachtrust en warme, vriendelijke gastvrijheid. De boerderij kent een lange geschiedenis die teruggaat tot de tijd van de Duitse bezetting, maar het werd ook een beroemde schapen- en geitenkwekerij. Het domein omvat 11.000 hectare en is de ideale stopplaats voor reizigers die doortrekken van het noorden naar het zuiden of het westen, of omgekeerd. In totaal zijn er 22 comfortabele kamers die over een eigen badkamer beschikken. Er is ook een kamer beschikbaar voor reizigers die rolstoelgebonden zijn. De keuken van Helmeringhausen is al even uniek als de boerderij zelf. Dagelijks wordt een heerlijk ontbijt geserveerd en kan je er ook terecht voor een middagmaal. Het avondmaal is in typische Namibische stijl en omvat een drie gangen menu. Het restaurant heeft ook een eigen bar en er is een zwembad met zonneterras. Verder kunnen gasten ook gebruik maken van de koffie- en souvenirwinkel. Wie gebruik wil maken van het internet (wifi) betaalt een eenmalige bijdrage voor ongelimiteerd verkeer. Vanuit het gastenverblijf kunnen ook natuurritten ondernomen worden. Dat je dit gastenverblijf ook een ecovriendelijke locatie kan noemen staat buiten kijf. Elektriciteit wordt opgewekt door middel van windmolens en zonnepanelen en water wordt opgepompt door middel van een pomp die aangedreven wordt op zonne-energie. Alle afval wordt ook nog eens gesorteerd en gerecycleerd. Er is een kampeerterrein op het domein, maar let dat deze geen stroomvoorzieningen heeft. Als laatste mogen we toch niet vergeten mee te geven dat Helmeringhausen Farm legendarisch beroemd is voor haar appeltaart!
Opmerking:
-Camping: geen electriciteitspunt, geen WLAN en geen gebruik van het zwembad.Geen maaltijden inbegrepen
-Self catering: max.4 personen, geen WLAN en geen gebruik van het zwembad. Geen maaltijden inbegrepen

Kinderen:
0 tot 2 jaar gratis bij de ouders op de kamer
Kinderen +2 jaar: volwassenentarief
Familiekamers zijn enkel op speciale aanvraag te boeken. Enkel voor gezinnen met kinderen jonger dan 12. Minimum 3 personen en maximum 4 personen per kamer.

Maaltijden:
-Lunch: 220N$/pp Op voorhand reserveren!
-Lunchpakket: 170N$/pp

* Euro prijs is indicatief en schommelt volgens de koersverhouding Rand/Euro per dag. Hoteliers behouden het recht hun prijzen aan te passen zonder voorafgaande kennisgeving. Ondanks alles in het werk is gesteld om de prijzen zo correct mogelijk weer te geven, is Go Zuid-Afrika niet aansprakelijk voor eventuele fouten of aanpassingen.

Reserveer

Maaltijden:

OntbijtLunchDiner

Faciliteiten:

Bar gelegenheid Satelliet TVWasserijZwembadInternet toegangDraadloos netwerkFaxCopyBraaiParkeerplaats

In de kamers:

VentilatorVerwarmingWasserijRookverbodThee en koffieKluisje

In de badkamers:

Douche

In de omgeving:

PlattelandBerg(en) Natuurreservaat Township
map

Maatwerk is de specialiteit van Go Zuid-Afrika. Er komt heel wat bij kijken om een reis naar Namibie te organiseren en onze grondige kennis van zaken zal u zeker weten te waarderen. Niet te min laten we u de vrijheid om ook zelf aan de slag te gaan. Op basis van uw persoonlijke voorkeur en onze kennis kunnen we een mooie reis samenstellen, waarin uw accommodatie, eventuele activiteiten en autohuur door Go Zuid-Afrika geregeld worden, of u kan al eens een kijkje nemen in ons aanbod van selfdrive programma's. Neem gerust met ons contact op voor een vrijblijvende offerte.

contacteer ons

Afrika door de lens

onze fotogalerij

16781 foto's

kies voor de

GO Zuid-Afrika

digital reisgids

lees meer exclusief voor onze klanten

Onze klanten zeggen

Leuk adresje om te overnachten en de afstand korter te maken naar Sossusvlei. Leuke tuin, attente en vriendelijke man, lekker gegeten!

Yves Osselaer en Greta De Boeck (07-04-2023)

onze accommodatiesin Helmeringhausen (2)

tevreden klanten is top prioriteit !

lees wat ze zeggen

de beste prijzen voor huurwagens

Huur een auto in