GO ZUID-AFRIKA

Map OptiesOnze accommodaties

Charme Exclusief Natuurparken Privaat Wildparken Mobiele Kampen
Strandverblijven Dorphuisjes Wijndomeinen Apartementen Riviercruise

Google Maps wordt geladen...

terug naar de lijst

Kalahari Game Lodge

8kamers/units
Namibie | Karas | Koes Namibische eigenaar/uitbater(s): Mariza en Douw Steyn
960.28 m | Lat:S 25° 39' 24" Long: E 19° 52' 55" check-in: 14:00 tot 18:00 / check-out: 10:00
Reserveer
Kalahari Game Lodge opende de deuren in 2014. Dit klein paradijs, midden de Kalahari woestijn, is gelegen op een grondgebied van een kleine 40.000 hectare en het is de thuisbasis van veel diersoorten, waaronder heel wat antilopen, reptielen, vogels maar ook heel wat unieke plantsoorten. De lodge was reeds bestaande maar werd volledig gerenoveerd in lijn met wat hedendaagse reizigers verwachten van hun accommodatie in dit deel van Afrika. Heel veel aandacht ging er uit naar recyclage van oud materiaal.

De lodge bestaat uit acht luxe chalets met en-suite badkamers, plafondventilatoren, airco's en muskietennetten. De kleine kitchenette is voorzien van thee- en koffiefaciliteiten, een wastafel, een kleine koelkast en een zithoek. Elk chalet beschikt ook over een eigen patio met een idyllisch uitzicht op de rustige omgeving.

De lodge ligt niet eens gek ver weg (18 km) van de grens met Zuid-Afrika, meer bepaald Mata Mata, de doorgang naar het Kgalagadi Transfrontier Park. Er is een eigen restaurant met bar (en televisie), buitenterras met kampvuur, een zitruimte met open haard, zwembad, souvenirshop en een speeltuin. Draadloos internet is beschikbaar.

Er is een brede waaier aan activiteiten die wordt aangeboden op het eigen domein, waarbij de Kalahari woestijn en haar fauna en flora centraal staan. Zo is er de Lion tracking, een 3 tot 5 uur durende game drive waarin je in een 24.000 ha groot afgesloten gedeelte van het domein op zoek gaat naar de Kalahari leeuw. Deze dieren hebben een tracker met gps signaal, waardoor het vinden ervan vergemakkelijkt wordt. Er worden ook 2 tot 3 uur durende rondritten op het domein (scenic drive) georganiseerd, waar er buiten het zien van talloze dieren, ook vooral de nadruk op de prachtige natuur wordt gelegd. De sundowner drive brengt je naar een open dek op het domein van waar drankjes en lichte snacks kunnen genoten worden. Als laatste is er ook nog de Night drive, die een uur duurt en je oog in oog brengt met de verschillende nachtdieren welke in deze woestijn leven. Voor de actievelingen zijn er ook tal van wandelingen op het domein mogelijk.

TARIEVEN VOOR DE MAAND juli 2024

Prijzen in Zuid-Afrikaanse rand, per nacht, op basis van overnachting, ontbijt (BB), tenzij anders vermeld. Geldig tussen . Euro prijs louter indicatief (*)

Opmerking:
- Geen mobiel bereik. Draadloos internet beschikbaar.
- Op de camping geen elektriciteit.
- Visa en Mastercard welkom.
- 2% Tourism Levy inbegrepen in de prijs van de overnachting.
- Activiteiten worden best vooraf geboekt

- Geen familiekamers beschikbaar, elke chalet is voor een max. van 2 personen

Maaltijden 
- Ontbijt: 150 N$/pp
- Lunch/lunchpakket: 150 N$/pp
- Dune braai (3-gangen set menu, max 4 pers): 800 N$/pp
- Diner: 380 N$/pp

Activiteiten 
- Scenic drive (vertrek 7u30 of 14u - duurt 2 tot 3 uur): 700 N$/pp
- Sundowner Drive (1u): 700 N$/pp
- Lion Tracking (vertrek 7u30 of 14u - duurt 3 tot 5 uur, geen kinderen onder de 7 jaar): 1000 N$/pp

Maaltijden 2024
- Ontbijt: 176 N$/pp
- Lunch/lunchpakket: 176 N$/pp
- Diner (3 gangen): 447 N$/pp
- Dune braai: 940 N$/pp

Activiteiten 2024 (Halve prijs voor kinderen onder 9 jaar)
- Scenic drive (vertrek 7u30 of 14u - duurt 2 tot 3 uur): 788 N$/pp
- Sundowner Drive (1u): 788 N$/pp
- Lion Tracking (vertrek 7u30 of 14u - duurt 3 tot 5 uur, geen kinderen onder de 7 jaar): 1113 N$/pp


DAGBEZOEKERS KGALAGADI NATIONAL PARK:

- Bij een dagbezoek aan Kgalagadi Transfrontier park is het belangrijk om je bezoek op voorhand vast leggen, want slechts 20 voertuigen per dag mogen het park binnen voor een dagbezoek (momenteel geldt dit enkel bij Twee Rivieren ingang). Dagbezoekers die het park willen bezoeken, worden aangeraden om goed op voorhand het bezoek vast te leggen door Twee Rivieren camp te contacteren via + 27 (0) 54 561 2000 of per email via [email protected]. U zal dan een bevestiging ontvangen per email, die u op de dag van het bezoek dient mee te nemen. Betaling gebeurt bij het binnengaan van het park. Let wel dat je met deze quota geen rekening hoeft te houden wanneer je een overnachting vastlegt in het park. Het gaat hier uitsluitend over dagbezoekers.
- Indien u via Kgalagadi nationaal park, de grens met Zuid-Afrika in Twee Rivieren wil oversteken, bent u verplicht eerst 2 overnachtingen te boeken in het park zelf
- Bij een dagbezoek aan Kgalagadi National Park vanuit de Kalahari Game lodge, moet u niet in het bezit zijn van een cross border letter voor de huurwagen, maar dient u wel uw internationaal paspoort mee te nemen, daar u de grenspost bij Mata Mata oversteekt. Let er ook op dat deze grenspost opent om 8u en reeds sluit om 16u30. Zorg er dus zeker voor dat u tijdig terug bij de grenspost bent, want eens deze gesloten is, kan u niet meer terug Namibie inrijden en zit u vast in het park zonder accommodatie.

* Euro prijs is indicatief en schommelt volgens de koersverhouding Rand/Euro per dag. Hoteliers behouden het recht hun prijzen aan te passen zonder voorafgaande kennisgeving. Ondanks alles in het werk is gesteld om de prijzen zo correct mogelijk weer te geven, is Go Zuid-Afrika niet aansprakelijk voor eventuele fouten of aanpassingen.

Reserveer

Maaltijden:

OntbijtLunchDiner

Faciliteiten:

Bar gelegenheid Open haardFaxCopyBraaiParkeerplaatsKeuken

In de kamers:

VentilatorRookverbodThee en koffieKoelkast/minibar

In de badkamers:

Douche

In de omgeving:

PlattelandWildNationaal ParkRivier of meerTownship
map

Maatwerk is de specialiteit van Go Zuid-Afrika. Er komt heel wat bij kijken om een reis naar Namibie te organiseren en onze grondige kennis van zaken zal u zeker weten te waarderen. Niet te min laten we u de vrijheid om ook zelf aan de slag te gaan. Op basis van uw persoonlijke voorkeur en onze kennis kunnen we een mooie reis samenstellen, waarin uw accommodatie, eventuele activiteiten en autohuur door Go Zuid-Afrika geregeld worden, of u kan al eens een kijkje nemen in ons aanbod van selfdrive programma's. Neem gerust met ons contact op voor een vrijblijvende offerte.

contacteer ons

Afrika door de lens

onze fotogalerij

16781 foto's

kies voor de

GO Zuid-Afrika

digital reisgids

lees meer exclusief voor onze klanten

Onze klanten geven

onze accommodatiesin Koes (1)

tevreden klanten is top prioriteit !

lees wat ze zeggen

de beste prijzen voor huurwagens

Huur een auto in