GO ZUID-AFRIKA

Map OptiesOnze accommodaties

Charme Exclusief Natuurparken Privaat Wildparken Mobiele Kampen
Strandverblijven Dorphuisjes Wijndomeinen Apartementen Riviercruise

Google Maps wordt geladen...

terug naar de lijst

Tarangire Osupuko Lodge

12kamers/units
Tanzania | Arusha | Karatu Tanzaniaanse eigenaar/uitbater(s): Lea Hunt
999.16 m | Lat:S 3° 47' 4" Long: E 35° 56' 13" check-in: 11:30 / check-out: 10:00
Reserveer
Tarangire Osupuko Lodge is gelegen aan de rand van het Tarangire Nationaal Park en de betekenis van het woord Osupuko komt uit de Masaai taal en wil zeggen 'maagdelijk land'. Deze lodge is deels in handen van de lokale gemeenschap en dat maakt dat een groot deel van de inkomsten de lokale bevolking ten goede komt. In totaal telt de lodge 12 kamers, die op het eerste zicht er maar raar uitzien, maar schijn bedriegt want wanneer je de deur van je kamer opent krijg je meteen te zien dat het er echt heel charmant en comfortabel uitziet. De twaalf kamers staan individueel opgesteld en genieten dus alle privacy, maar ook het prachtige zicht over het nationaal park. Je kan hier dus letterlijk de dieren voor de deur zien passeren en dit vanuit je slaapkamer of van op het terras. Van de twaalf kamers zijn er ook 2 familie kamers die bestaan uit twee bungalows die met elkaar in verbinding staan. Alle kamers zijn zeer netjes ingericht en beschikken over heel wat comfort, mooi meubilair en leuk gedecoreerd. Er werd bij de inrichting van de kamers veel gebruik gemaakt van lokale houtsoorten, maar ook van de Tanga steen, een lokale leisteen. Zelfs vanuit je badkamer heb je zicht op de natuur en voor de liefhebbers is er ook een buitendouche. Het centrale deel of hoofdgebouw is de plaats van bijeenkomst, ook voor alle maaltijden en de activiteiten. Hier bevindt zich een grote open ruimte met zitplaatsen, een bar, restaurant en een groot buitenterras met een leuk zwembad. Ook hier heb je een uitstekend uitzicht over Tarangire Nationaal Park. Het nationaal park is makkelijk bereikbaar en doordat je niet in het park slaapt betaal je niet nog eens extra kosten die hier aan verbonden zijn. Prijs/kwaliteit is Tarangire Osupuko zeker een lodge om aan te raden.
Opmerking: Enkel een voorschot van 25% bevestigt een reservatie. Inbegrepen in de prijs van de overnachting zijn alle maaltijden en koffie en thee, alsook Camping Fees (50 US$/per persoon/dag) Tourism Levy van 1.5 US$/per persoon/dag niet inbegrepen. Ook transfers, gamedrives, drankjes, flying doctors zijn niet inbegrepen.

Kinderen:

- 0 tot 3 jaar: Gratis indien ze bij twee volwassenen veblijven
- 4 tot 12 jaar: aan 100% indien ze de kamer delen met 1 volwassene
- 4 tot 12 jaar: aan 25% indien ze de kamer delen met 2 volwassenen
- 4 tot 12 jaar: aan 75% als twee kinderen een eigen kamer delen, 3e kind aan 25%

Supplementen:

- All Inclusive: 30 US$/per persoon/nacht
- 25 US$/per persoon/nacht voor een verblijf tijdens 24/25/26/31 december, alsook 1 januari
- 30US$ per nacht indien meer dan 2 SGL kamers

- Picknick lunch: 15 US$/per persoon
- Lunch of diner: 20 US$/per persoon
- Bush lunch in Tarangire NP: 50US$/pp, exclusief park fee ( minstens 7 personen)
op voorhand te boeken

Activiteiten:
- Verhuur fiets: 10US$/per uur/fiets
- Bezoek aan Masaai boma: 30US$/pp, op voorhand te boeken
- Night game drive: 70US$/pp, minstens 2 pers en op voorhand te boeken

* Euro prijs is indicatief en schommelt volgens de koersverhouding Rand/Euro per dag. Hoteliers behouden het recht hun prijzen aan te passen zonder voorafgaande kennisgeving. Ondanks alles in het werk is gesteld om de prijzen zo correct mogelijk weer te geven, is Go Zuid-Afrika niet aansprakelijk voor eventuele fouten of aanpassingen.

Reserveer

Maaltijden:

OntbijtLunchDiner

Faciliteiten:

Luchthaven transfersBar gelegenheid ZwembadParkeerplaats

In de kamers:

Rookverbod

In de badkamers:

DoucheDouche in bad

In de omgeving:

PlattelandBosgebiedWildBerg(en) Nationaal ParkRivier of meerTownship
map

Maatwerk is de specialiteit van Go Zuid-Afrika. Er komt heel wat bij kijken om een reis naar Tanzania te organiseren en onze grondige kennis van zaken zal u zeker weten te waarderen. Niet te min laten we u de vrijheid om ook zelf aan de slag te gaan. Op basis van uw persoonlijke voorkeur en onze kennis kunnen we een mooie reis samenstellen, waarin uw accommodatie, eventuele activiteiten en autohuur door Go Zuid-Afrika geregeld worden, of u kan al eens een kijkje nemen in ons aanbod van selfdrive programma's. Neem gerust met ons contact op voor een vrijblijvende offerte.

contacteer ons

Afrika door de lens

onze fotogalerij

16781 foto's

kies voor de

GO Zuid-Afrika

digital reisgids

lees meer exclusief voor onze klanten

tevreden klanten is top prioriteit !

lees wat ze zeggen