GO ZUID-AFRIKA

Map OptiesOnze accommodaties

Charme Exclusief Natuurparken Privaat Wildparken Mobiele Kampen
Strandverblijven Dorphuisjes Wijndomeinen Apartementen Riviercruise

Google Maps wordt geladen...

terug naar de lijst

Farm House Valley

30kamers/units
Tanzania | Arusha | Karatu Tanzaniaanse eigenaar/uitbater(s): Tanganyika Wilderness Camps
1629.35 m | Lat:S 3° 19' 16" Long: E 35° 35' 27" check-in: 12:00 / check-out: 10:00
Reserveer
Farm House Valley bestaat uit 30 luxe kamers met uitzicht op de Oldeani vulkaan in de mooi gelegen Rift Vallei. Zonovergoten ontbijten en diners bij kaarslicht worden genoten in het restaurant of op de veranda en er is ook een ruime lounge om te ontspannen na een lange dag in de bush. De lodge ligt in dezelfde 500 hectare grote koffieboerderij, net als Ngorongoro Farm House, met onafhankelijke voorzieningen, maar helemaal aan de andere zijde van het domein. De lodge opende de deuren eind 2013. Een gezellige hoofdgebouw is de centrale plek van bijeenkomst en hier worden alle maaltijden geserveerd. Het kampvuur staat elke avond klaar voor de hapjes en snacks alvorens het avondmaal. Alle dertig kamers zijn ruim en netjes verzorgd en werden onderverdeelt in drie verschillende vleugels. Ze beschikken over een eigen leefruimte en veranda, alsook een eigen badkamer. Twee kamers zijn met mekaar verbonden en dus geschikt voor families met kinderen. Gezien het gastenverblijf een eigen grote moestuin heeft kan je hier genieten van heerlijke gerechten met verse groenten en fruit, alsook verse melkproducten. Farm House Valley heeft tevens een groot zwembad. Gasten hebben tevens gratis toegang tot het internet. Op elk moment van de dag worden er ook massages aangeboden. Wie op zoek is naar heel wat privacy zal hier zeker zijn gading vinden, wie meer op zoek is naar het wat authentieke en meer charmante, kiest best voor Ngorongoro Farm House.
Opmerking: De tarieven zijn inclusief BTW en taksen. Tussen 24, 25 en 31 december geldt een toeslag van 25 US$/per persoon, per nacht.

Kinderen:

- 0 tot 3 jaar gratis bij twee volwassenen
- 2 of 1 volwassene + 1 kind (3-16): kind gratis
- 2 of 1 volwassene + 2 kinderen (3-16): 1e kind gratis, 2e aan 50%
- Kinderen (3-16) in een eigen kamer aan 25% korting op het volwassen tarief
- Maaltijden voor de kinderen aan 50%
- 2e kind op de kamer, enkel indien mogelijk

Full Board (FB):

- Drie maaltijden per dag, mineraalwater, thee en koffie
- Happy Hour/ Sundowner coctail met vingerhapjes tussen 18 en 19 u
- Namiddagwandeling op de koffieplantage (gratis voor gasten die overnachten, minimum een uur)
- Bijdrage van 0,5 US$ per persoon aan het Emusoi Center voor educatie van Masai vrouwen

Transfers en activiteiten:

- Transfer van en naar Arusha: 250 US$ per trip/voertuig
- Traditionele dansen: 300 US$ per gezelschap
- Massage: full body aan 50 US$/uur en half body aan 30 US$/uur

Begeleide wandelingen in het Ngorongoro Conservation Gebied

Er zijn heel wat wandelwegen in het Ngorongoro Conservation Gebied. Je kan beroep doen op een ranger van het park die je zal begeleiden tijdens een van de wandelingen. De tijd die de wandeling in beslag neemt varieert tussen de twee a vier uur. De meest populaire wandelingen zijn: Empakai en Olmoti Hike. Prijs voor de begeleide wandeling is 30 US$ te betalen en reserveren bij Ngorongoro Conservation Area.

Ngorongoro Crater tour

Je vertrekt 's morgens naar de Ngorongoro krater met een picknick als middagmaal. Je daalt af in de Ngorongoro krater om er de dieren te observeren op het lager gelegen niveau. 150 US$ per persoon (min. 2 pers.) en exclusief park fees en crater service fee.

* Euro prijs is indicatief en schommelt volgens de koersverhouding Rand/Euro per dag. Hoteliers behouden het recht hun prijzen aan te passen zonder voorafgaande kennisgeving. Ondanks alles in het werk is gesteld om de prijzen zo correct mogelijk weer te geven, is Go Zuid-Afrika niet aansprakelijk voor eventuele fouten of aanpassingen.

Reserveer

Maaltijden:

OntbijtLunchDiner

Faciliteiten:

Luchthaven transfersOpen haardWasserijZwembadInternet toegangDraadloos netwerkFaxCopyParkeerplaats

In de kamers:

VentilatorWasserijRookverbodThee en koffieKluisje

In de badkamers:

Douche

In de omgeving:

PlattelandBosgebiedWildBerg(en) Nationaal ParkRivier of meerTownship
map

Maatwerk is de specialiteit van Go Zuid-Afrika. Er komt heel wat bij kijken om een reis naar Tanzania te organiseren en onze grondige kennis van zaken zal u zeker weten te waarderen. Niet te min laten we u de vrijheid om ook zelf aan de slag te gaan. Op basis van uw persoonlijke voorkeur en onze kennis kunnen we een mooie reis samenstellen, waarin uw accommodatie, eventuele activiteiten en autohuur door Go Zuid-Afrika geregeld worden, of u kan al eens een kijkje nemen in ons aanbod van selfdrive programma's. Neem gerust met ons contact op voor een vrijblijvende offerte.

contacteer ons

Afrika door de lens

onze fotogalerij

16781 foto's

kies voor de

GO Zuid-Afrika

digital reisgids

lees meer exclusief voor onze klanten

tevreden klanten is top prioriteit !

lees wat ze zeggen