GO ZUID-AFRIKA

Map OptiesOnze accommodaties

Charme Exclusief Natuurparken Privaat Wildparken Mobiele Kampen
Strandverblijven Dorphuisjes Wijndomeinen Apartementen Riviercruise

Google Maps wordt geladen...

terug naar de lijst

Ruaha River Lodge

24kamers/units
Tanzania | Iringa | Iringa Tanzaniaanse eigenaar/uitbater(s): Foxes Safari Camps
879.10 m | Lat:S 7° 46' 3" Long: E 34° 52' 18" check-in: 12:00 / check-out: 10:00
Reserveer
Ruaha River Lodge is gebouwd van lokale verkregen steen en riet, en gelegen rond natuurlijke kopjes en speelt in op het uitzonderlijke ligging van een bocht in de rivier bij het bijzondere Ruaha Nationaal Park. Ruaha River Lodge is de enige 'lodge' in het park, bestaande uit 24 stenen chalets die zich uitstrekken langsheen de oever van de rivier. Elke chalet heeft een prachtig uitzicht vanaf een grote veranda aan de voorkant, terwijl zeer ruime interieur voorzien is van een zithoek, een bureau en twee aparte bedden of een tweepersoonsbed. Aan de achterzijde van elk chalet is een grote badkamer ingericht met inheems hout, een douche en dubbele wastafels. Het eetgedeelte is een lange open ruimte aan de kant van de rivier. Het ontbijt is de perfecte tijd om te genieten van de dieren die zich een weg banen naar de rivier om er hun dorst te komen lessen. De hele dag trouwens is het een komen en gaan van allerhande dieren en vaak komen grote kuddes olifanten genieten van een verkwikkende water. Er zijn tal van plekjes in Ruaha River Lodge waar je kan genieten, dus niet alleen bij het ontbijt, maar ook bij het zwembad, in de bar of bij een waterput, dit terwijl de zon zachtjes ondergaat en weer heel even verdwijnt om de avond goudgeel te kleuren. Hier worden niet minder dan 530 vogelsoorten waargenomen, want qua aantal al zeer uniek is. Verder tref je hier ook wilde honden, luipaar, cheeta, hyena, koedoe, sabelantiloop, eland en tal van andere diersoorten terug. De Great Ruaha Rivier mag dan wel geen 'machtige' rivier zijn, toch is het een bron van inspiratie en vooral water dat heel wat dieren een planten net die overlevingskans geven die ze nodig hebben. De sleutel naar succesvolle gamedrives begint bij een goed voertuig, maar vooral ook bij ervaring en de motivatie van de ranger/spoorzoeker. Uw gids zal u niet teleurstellen en kent de regio uit zijn broekzak. Die ervaring deelt hij maar al te graag tijdens zijn zoektocht naar dieren. Uw lokale gidsen nemen u ook graag mee op wandelsafari, een unieke manier om vanuit een unieke positie de fauna en flora te genieten.
Opmerkingen: Enkel een voorschot van 30% bevestigt een reservatie. Park Fees niet inbegrepen aan 50 US$/per persoon/dag

Privaat gebruik van het voertuig voor gamedrives: 6 seater aan 250 US$/per voertuig/dag, 9 seater aan 360 US$/per voertuig/dag

Kinderen: 2 tot 12 jaar, als ze de kamer delen met twee volwassenen aan 50%

Full Board (FB): alle maaltijden zonder activiteiten
Fully Inclusive (FI): Omvat de accommodatie, alle maaltijden, ochtend of namiddag, of volle dag gamedrive met gids (gedeeld voertuig). Thee en koffie, waserette, airstrip transfers.

5-8 nachten tarief: van toepassing als u de hoeveelheid nachten spendeert in 1 of meerdere kampen van Foxes Safari Camps (Ruaha River Lodge, Rufiji River Camp, Katavi Wildlife Camp, Stanley's Kopje, Vuma Hills, Mufindi Island Lodge)

Niet inbegrepen zijn de wandelsafaris, Park Fees, drankjes, fooien, verzekering en medische evacuatie, persoonlijke uitgaves

* Euro prijs is indicatief en schommelt volgens de koersverhouding Rand/Euro per dag. Hoteliers behouden het recht hun prijzen aan te passen zonder voorafgaande kennisgeving. Ondanks alles in het werk is gesteld om de prijzen zo correct mogelijk weer te geven, is Go Zuid-Afrika niet aansprakelijk voor eventuele fouten of aanpassingen.

Reserveer

Maaltijden:

OntbijtLunchDiner

Faciliteiten:

Luchthaven transfersBar gelegenheid Open haardWasserijZwembadRolstoel vriendelijkFaxCopy

In de kamers:

VentilatorWasserijRookverbodThee en koffie

In de badkamers:

Douche

In de omgeving:

PlattelandBosgebiedWildBerg(en) Nationaal ParkRivier of meerTownship
map

Maatwerk is de specialiteit van Go Zuid-Afrika. Er komt heel wat bij kijken om een reis naar Tanzania te organiseren en onze grondige kennis van zaken zal u zeker weten te waarderen. Niet te min laten we u de vrijheid om ook zelf aan de slag te gaan. Op basis van uw persoonlijke voorkeur en onze kennis kunnen we een mooie reis samenstellen, waarin uw accommodatie, eventuele activiteiten en autohuur door Go Zuid-Afrika geregeld worden, of u kan al eens een kijkje nemen in ons aanbod van selfdrive programma's. Neem gerust met ons contact op voor een vrijblijvende offerte.

contacteer ons

Afrika door de lens

onze fotogalerij

16781 foto's

kies voor de

GO Zuid-Afrika

digital reisgids

lees meer exclusief voor onze klanten

tevreden klanten is top prioriteit !

lees wat ze zeggen