GO ZUID-AFRIKA

Map OptiesOnze accommodaties

Charme Exclusief Natuurparken Privaat Wildparken Mobiele Kampen
Strandverblijven Dorphuisjes Wijndomeinen Apartementen Riviercruise

Google Maps wordt geladen...

terug naar de lijst

Korona Villa

12kamers/units
Tanzania | Arusha | Arusha Tanzaniaanse eigenaar/uitbater(s): Charles Amani
1226.86 m | Lat:S 3° 27' 7" Long: E 36° 42' 32" check-in: 12:00 / check-out: 10:00
Reserveer
Korona Villa opende de deuren in 2014. Het is een charmant en vooral voordelig gastenverblijf in Arusha. De villa telt 12 kamers die in Afrikaanse stijl werden ingericht. Het centrum van Arusha ligt op 15 minuten van het gastenhuis en is gemakkelijk bereikbaar. Alle dagen wordt een heerlijk Amerikaans ontbijt geserveerd. Gasten kunnen ook genieten van gratis draadloos internet. Alle kamers hebben ook een badkamer met douche. Tevens hebben de kamers ook een koffie- en thee-eilandje. Er is ook televisie in de kamer, in de gezamenlijke eet- en leefruimte. Korona Villa heeft ook haar eigen restaurant en is er een bar met een terras van waar je zicht hebt op Mount Meru en Mount Kilimanjaro. Wie dit wenst kan ook opteren om de maaltijden tot bij de kamer te brengen. Verwacht in Korona Villa geen overdreven luxe maar een gezellig onderkomen aan zeer democratische prijs.
Opmerking: Kinderen tot 4 jaar verblijven gratis op de kamer van twee volwassenen. Kinderen 5 tot 12 jaar aan 50% als ze de kamer delen met twee volwassenen. Luchthaventransfers kunnen vanuit de lodge geregeld worden.

* Euro prijs is indicatief en schommelt volgens de koersverhouding Rand/Euro per dag. Hoteliers behouden het recht hun prijzen aan te passen zonder voorafgaande kennisgeving. Ondanks alles in het werk is gesteld om de prijzen zo correct mogelijk weer te geven, is Go Zuid-Afrika niet aansprakelijk voor eventuele fouten of aanpassingen.

Reserveer

Maaltijden:

OntbijtDiner

Faciliteiten:

Luchthaven transfersBar gelegenheid Satelliet TVOpen haardZwembadInternet toegangDraadloos netwerkFaxParkeerplaats

In de kamers:

VentilatorRookverbodThee en koffieHaardrogerInternetTelevisieSateliet TV

In de badkamers:

Douche

In de omgeving:

PlattelandStadBosgebiedWildBerg(en) Nationaal ParkRivier of meerTownship
map

Maatwerk is de specialiteit van Go Zuid-Afrika. Er komt heel wat bij kijken om een reis naar Tanzania te organiseren en onze grondige kennis van zaken zal u zeker weten te waarderen. Niet te min laten we u de vrijheid om ook zelf aan de slag te gaan. Op basis van uw persoonlijke voorkeur en onze kennis kunnen we een mooie reis samenstellen, waarin uw accommodatie, eventuele activiteiten en autohuur door Go Zuid-Afrika geregeld worden, of u kan al eens een kijkje nemen in ons aanbod van selfdrive programma's. Neem gerust met ons contact op voor een vrijblijvende offerte.

contacteer ons

Afrika door de lens

onze fotogalerij

16781 foto's

kies voor de

GO Zuid-Afrika

digital reisgids

lees meer exclusief voor onze klanten

tevreden klanten is top prioriteit !

lees wat ze zeggen