GO ZUID-AFRIKA

Map OptiesOnze accommodaties

Charme Exclusief Natuurparken Privaat Wildparken Mobiele Kampen
Strandverblijven Dorphuisjes Wijndomeinen Apartementen Riviercruise

Google Maps wordt geladen...

terug naar de lijst

Ngorongoro Sopa Lodge

97kamers/units
Tanzania | Arusha | Karatu Tanzaniaanse eigenaar/uitbater(s): Sopa Lodges
2393.84 m | Lat:S 3° 9' 14" Long: E 35° 40' 35" check-in: 12:00 / check-out: 10:00
Reserveer
Tegenover de altijd prachtige zonsondergangen in het westen, en gelegen op het hoogste punt op de gehele rand van de Ngorongoro krater, bevindt zich Ngorongoro Sopa Lodge met een ongeëvenaard uitzicht over deze enorme caldera. Het hotel omvat de zo typische rondavel huisjes met hun rieten daken en versierd met voorbeelden van Afrika's rijke schakering van artistieke tradities door middel van rijke houtsnijwerk en sculpturen. De lodge harmonieert perfect met zijn dramatische omgeving. De alom onovertroffen vrijgevigheid van ruimte zorgt voor een gastvrije sfeer door zowel warmte en gezelligheid combineren. Het hotel telt in totaal 97 kamers, waarvan 91 beschikken over een dubbel bed en 6 over twee enkele bedden. In alle kamers kan er een extra bed bij worden geplaatst voor een kind. Alle kamers hebben tevens airconditioning en een eigen badkamer, alsook een eigen leefruimte en een buitenterras. Verder beschikt Ngorongoro Sopa Lodge over een eigen wasdienst, is er een groot zwembad, een bar en een buitenterras waar vooraf geboekt kan gedineerd worden. Vlak bij de lobby is er koffieshop waar je kan genieten van verscheidene brouwsels lokale koffie en dit in combinatie met heerlijke dessertjes. Verder is er ook een groot restaurant met terras. Als het weer meezit wordt hier het middagmaal geserveerd, net als het avondmaal. Draadloos internet is beschikbaar in de publieke ruimte. Kinderen van alle leeftijden zijn welkom en er is een babysit beschikbaar mocht dit nodig zijn. Enkele kamers zijn ook rolstoelvriendelijk. Deze locatie is alvast geen malariagebied. Lokale Masai komen regelmatig hun traditionele dansen uitvoeren.
Opmerking: Kinderen onder de 3 jaar verblijven gratis bij twee volwassenen op de kamer. Kinderen 3 tot 12 aan 50% als ze de kamer delen met twee volwassenen. Kinderen tussen 3 en 12 die een eigen kamer hebben aan 75%. Niet inbegrepen is de Tanzania Development Levy (1.5 US$), per persoon/dag. Enkel een voorschot van 50% verzekerd een reservatie.

Tijdens Kerst is er tussen 24,25 en 26/12,alsook 31/12 en 1/1 een supplement van 35 US$/per persoon/per nacht. Tijdens Pasen geldt een supplement van 30 US$/per persoon/nacht. Visa en Mastercard zijn welkom.

Maaltijden:

- Picknick lunch: 30 US$/pp
- Lunch: 30 US$/pp
- Avondmaal: 35 US$/pp

* Euro prijs is indicatief en schommelt volgens de koersverhouding Rand/Euro per dag. Hoteliers behouden het recht hun prijzen aan te passen zonder voorafgaande kennisgeving. Ondanks alles in het werk is gesteld om de prijzen zo correct mogelijk weer te geven, is Go Zuid-Afrika niet aansprakelijk voor eventuele fouten of aanpassingen.

Reserveer

Maaltijden:

OntbijtBuffetLunchDiner

Faciliteiten:

Bar gelegenheid WasserijZwembadRolstoel vriendelijkInternet toegangDraadloos netwerkFaxCopyBaby vriendelijkParkeerplaatsBuffet

In de kamers:

AirconditioningVentilatorVerwarmingWasserijRookverbodThee en koffieKluisjeHaardroger

In de badkamers:

Douche

In de omgeving:

PlattelandWildBerg(en) Nationaal ParkNatuurreservaat Township
map

Maatwerk is de specialiteit van Go Zuid-Afrika. Er komt heel wat bij kijken om een reis naar Tanzania te organiseren en onze grondige kennis van zaken zal u zeker weten te waarderen. Niet te min laten we u de vrijheid om ook zelf aan de slag te gaan. Op basis van uw persoonlijke voorkeur en onze kennis kunnen we een mooie reis samenstellen, waarin uw accommodatie, eventuele activiteiten en autohuur door Go Zuid-Afrika geregeld worden, of u kan al eens een kijkje nemen in ons aanbod van selfdrive programma's. Neem gerust met ons contact op voor een vrijblijvende offerte.

contacteer ons

Afrika door de lens

onze fotogalerij

16781 foto's

kies voor de

GO Zuid-Afrika

digital reisgids

lees meer exclusief voor onze klanten

Onze klanten geven

tevreden klanten is top prioriteit !

lees wat ze zeggen