GO ZUID-AFRIKA

Map OptiesOnze accommodaties

Charme Exclusief Natuurparken Privaat Wildparken Mobiele Kampen
Strandverblijven Dorphuisjes Wijndomeinen Apartementen Riviercruise

Google Maps wordt geladen...

terug naar de lijst

Bougainvillea Safari Lodge

32kamers/units
Tanzania | Arusha | Karatu Tanzaniaanse eigenaar/uitbater(s): Jacob Ombay
1535.06 m | Lat:S 3° 20' 16" Long: E 35° 39' 35" check-in: 14:00 / check-out: 12:00
Reserveer
Wie geen 'fortuin' wil spenderen aan accommodatie, niet ver weg van de beroemde Ngorongoro Krater, is zeker aan het goede adres bij Bougainvillea Safari Lodge, het zusje van het nabij gelegen Karibu Country Lodge. 32 kamers die allemaal netjes neergezet zijn in een zeer mooie en vooral oo grote tuin. De cottages omvatten ook twee familiekamers, met een dubbel en drie enkele bedden. De indeling van iedere kamer is hetzelfde en het mag gezegd worden, ze zijn zeer netjes verzorgd, niet te groot en niet te klein en omvatten onder andere een minibar en een grote rustieke badkamer. Elke cottage heeft ook een eigen terrasje met uitzicht over de tuin en het zwembad. De tuin is tot in de puntjes verzorgd en het zwembad ziet er heel uitnodigend uit. Gratis draadloos internet wordt aangeboden in het hoofdgebouw en er staat ook een computer ter beschikking voor wie dit nodig heeft. Het restaurant serveert alle maaltijden. Verwacht geen culinaire hoogstandjes, maar een heerlijke maaltijd aan een democratische prijs. Bougainvillea Safari Lodge is echt wel goed gelegen en je bent in geen tijd bij Ngorongoro Krater waar je op een wel heel bijzondere manier kan kennis maken met de prachtige natuur en een ongeziene dierenwereld. Ook Tarangire en Lake Manyara zijn makkelijk van hieruit bereikbaar. Een adresje om te onthouden, zeg dat Go Zuid-Afrika het gezegd heeft!
Opmerkingen: Enkel een voorschot van 30% bevestigd een reservatie (niet terugvorderbaar).

Extra's:

Picknick Lunch: 12 US$/per persoon
Middagmaal: 16 US$/per persoon
Avondmaal: 20 US$/per persoon

Kinderen (6-12):

- 1 kind en 1 volwassene op de kamer = single tarief plus kindertarief
- 2 kinderen die een kamer delen = single tarief plus kindertarief
- 3 kinderen die een kamer delen = tarief van twee volwassenen
- 2 volwassenen en 1 kind = tarief voor volwassenen en 1 kind

* Euro prijs is indicatief en schommelt volgens de koersverhouding Rand/Euro per dag. Hoteliers behouden het recht hun prijzen aan te passen zonder voorafgaande kennisgeving. Ondanks alles in het werk is gesteld om de prijzen zo correct mogelijk weer te geven, is Go Zuid-Afrika niet aansprakelijk voor eventuele fouten of aanpassingen.

Reserveer

Maaltijden:

OntbijtBuffetLunchDiner

Faciliteiten:

Luchthaven transfersBar gelegenheid Open haardZwembadInternet toegangFaxCopyParkeerplaatsBuffet

In de kamers:

VentilatorOpen haardRookverbodHaardroger

In de badkamers:

Douche

In de omgeving:

PlattelandStadBosgebiedWildBerg(en) Nationaal ParkRivier of meerTownship
map

Maatwerk is de specialiteit van Go Zuid-Afrika. Er komt heel wat bij kijken om een reis naar Tanzania te organiseren en onze grondige kennis van zaken zal u zeker weten te waarderen. Niet te min laten we u de vrijheid om ook zelf aan de slag te gaan. Op basis van uw persoonlijke voorkeur en onze kennis kunnen we een mooie reis samenstellen, waarin uw accommodatie, eventuele activiteiten en autohuur door Go Zuid-Afrika geregeld worden, of u kan al eens een kijkje nemen in ons aanbod van selfdrive programma's. Neem gerust met ons contact op voor een vrijblijvende offerte.

contacteer ons

Afrika door de lens

onze fotogalerij

16781 foto's

kies voor de

GO Zuid-Afrika

digital reisgids

lees meer exclusief voor onze klanten

tevreden klanten is top prioriteit !

lees wat ze zeggen