GO ZUID-AFRIKA

Map OptiesOnze accommodaties

Charme Exclusief Natuurparken Privaat Wildparken Mobiele Kampen
Strandverblijven Dorphuisjes Wijndomeinen Apartementen Riviercruise

Google Maps wordt geladen...

terug naar de lijst

Tarangire Sopa Lodge

75kamers/units
Tanzania | Shinyanga | Babati Tanzaniaanse eigenaar/uitbater(s): Sopa Lodges
1198.39 m | Lat:S 3° 54' 23" Long: E 36° 5' 44" check-in: 12:00 / check-out: 10:00
Reserveer
Tarangire Sopa Lodge is gelegen in het gelijknamige nationaal park. De lodge is dusdanig opgetrokken dat ze een geheel vormt met de uitgestrektheid van haar omgeving, Tarangire Sopa Lodge ligt verborgen onder de kopjes, oude baobab en uitgestrekte grasvelden, de thuisbasis van de grootste concentratie van olifanten in Afrika. De belangrijkste openbare ruimte werden gebouwd op verschillende niveaus. Bij aankomst wacht je een geparfumeerde handdoek en een gekoelde welkomstdrankje en plotseling ben je jezelf bewust van de enorme omvang van de lobby met haar glinsterende marmeren vloeren, kleurrijke met de hand geweven tapijten, en een ongelooflijk hoog dak. Vanaf hier ben je vrijwel meteen in de lounge en bar met kamer hoge ramen, een terras waar u kunt genieten van een avond 'sundowner' en of een drankje bij de bar. De lodge telt 75 kamers. Omdat de lodge niet omheind is kunnen wilde dieren zich vrij bewegen rond Tarangire Sopa Lodge. Geen wonder dat de lokale wachters er dan ook op staan dat ze je van en naar de kamer brengen. Het gebeurd wel eens dat je onderweg een olifant of twee op je pad tegen komt. Eenmaal in de koelte van je kamer, zal je blij zijn met al de ruimte en luchtigheid, en ook het uitzicht vanaf de beschutte veranda. Alle kamers beschikken over een minibar, twee dubbele bedden en een zeer ruime, goed uitgeruste badkamer. Iedere kamer heeft ook een eigen leefruimte. In de openbare plaatsen genieten gasten van draadloos internet.

Aan de andere kant van de receptie is een koffieshop, waar je kan genieten van een van een breed scala van Tanzaniaanse koffie's, dit samen met een van de vers gebakken broodjes, Het grote restaurant heeft een terras langs de ene kant zodat je kan genieten van een ontbijt met uitzicht op het park. Wanneer het weer het toelaat zal jet middagmaal geserveerd worden bij het zwembad met zijn centrale eiland en de bar naast een droge rivierbedding, die tijdens het regenseizoen opvult. Voor het avondmaal is er de eetkamer met een enorm terras, waar je bij mooi weer kan genieten van een heerlijke maaltijd onder een mooie sterrenhemel.

Opmerking: Kinderen onder de 3 jaar verblijven gratis bij twee volwassenen op de kamer. Kinderen 3 tot 12 aan 50% als ze de kamer delen met twee volwassenen. Kinderen tussen 3 en 12 die een eigen kamer hebben aan 75%. Niet inbegrepen is de Tanzania Development Levy (1.5 US$), per persoon/dag. Enkel een voorschot van 50% verzekert een reservatie.

Tijdens Kerst is er tussen 24,25 en 26/12,alsook 31/12 en 1/1 een supplement van 35 US$/per persoon/per nacht. Tijdens Pasen geldt een supplement van 30 US$/per persoon/nacht. Visa en Mastercard zijn welkom.

Maaltijden:

- Picknick lunch: 30 US$/pp
- Lunch: 30 US$/pp
- Avondmaal: 35 US$/pp

* Euro prijs is indicatief en schommelt volgens de koersverhouding Rand/Euro per dag. Hoteliers behouden het recht hun prijzen aan te passen zonder voorafgaande kennisgeving. Ondanks alles in het werk is gesteld om de prijzen zo correct mogelijk weer te geven, is Go Zuid-Afrika niet aansprakelijk voor eventuele fouten of aanpassingen.

Reserveer

Maaltijden:

OntbijtBuffetLunchDiner

Faciliteiten:

Bar gelegenheid WasserijBibliotheekZwembadInternet toegangDraadloos netwerkFaxCopyBaby vriendelijkParkeerplaatsBuffet

In de kamers:

AirconditioningVentilatorTelefoonWasserijRookverbodThee en koffieKluisjeHaardroger

In de badkamers:

Douche

In de omgeving:

PlattelandBosgebiedWildBerg(en) Nationaal ParkRivier of meerTownship
map

Maatwerk is de specialiteit van Go Zuid-Afrika. Er komt heel wat bij kijken om een reis naar Tanzania te organiseren en onze grondige kennis van zaken zal u zeker weten te waarderen. Niet te min laten we u de vrijheid om ook zelf aan de slag te gaan. Op basis van uw persoonlijke voorkeur en onze kennis kunnen we een mooie reis samenstellen, waarin uw accommodatie, eventuele activiteiten en autohuur door Go Zuid-Afrika geregeld worden, of u kan al eens een kijkje nemen in ons aanbod van selfdrive programma's. Neem gerust met ons contact op voor een vrijblijvende offerte.

contacteer ons

Afrika door de lens

onze fotogalerij

16781 foto's

kies voor de

GO Zuid-Afrika

digital reisgids

lees meer exclusief voor onze klanten

onze accommodatiesin Babati (2)

tevreden klanten is top prioriteit !

lees wat ze zeggen