GO ZUID-AFRIKA

Map OptiesOnze accommodaties

Charme Exclusief Natuurparken Privaat Wildparken Mobiele Kampen
Strandverblijven Dorphuisjes Wijndomeinen Apartementen Riviercruise

Google Maps wordt geladen...

terug naar de lijst

Vuma Hills Tented Camp

16kamers/units
Tanzania | Morogoro | Mpanda Tanzaniaanse eigenaar/uitbater(s): Foxes Safari Camps
743.61 m | Lat:S 7° 23' 22" Long: E 37° 8' 59" check-in: 12:00 / check-out: 10:00
Reserveer
Vuma Hills Tented Camp is schitterend gelegen en ligt boven de boomtoppen waardoor het een uniek zicht krijgt over de eindeloze wildernis van het zuidwestelijke deel van het Mikumi Nationaal Park. De 16 tenten zijn zeer ruim en charmant ingericht. Dank zij een grasdak is er ook nog extra koelte en schaduw. Elke tent heeft een eigen badkamer. Er is een groot kampvuur bij het hoofdgebouw, vlak bij de bar en restaurant. En groot terras geeft en kijkt uit op de Mkata vlaktes. Vanuit het restaurant heb je een mooi zicht op het zwembad en de prachtige omgeving. De beste periode om het kamp te bezoeken zijn de droge maanden tussen juni en februari, maar niet te min kan je altijd terecht bij Vuma Hills. Let wel dat maart en juni nog nat kunnen zijn waardoor de toegang iets minder makkelijk is. De beste manier om er geraken is of met de wagen of met een vlucht. Via de weg ben je in ongeveer 4 uur bij het kamp. Safari Air Link biedt vluchten aan vanuit Dar es Salaam en Zanzibar tot bij Mikumi en vliegt door tot Ruaha Nationaal Park, waar je vervolgens kan doorvliegen naar de noordelijke parken alsook Katavi en Mahale in het westen. Alle gamedrives worden ondernomen in een open 4x4 voertuig en onder de begeleiding van een zeer ervaren ranger. De gidsen zijn lokaal opgeleid en kennen de regio uit hun broekzak.
Opmerkingen: Enkel een voorschot van 30% bevestigt een reservatie. Park Fees niet inbegrepen aan 50 US$/per persoon/dag.

Privaat gebruik van het voertuig voor gamedrives: 6 seater aan 250 US$/per voertuig/dag, 9 seater aan 360 US$/per voertuig/dag

Kinderen: 2 tot 12 jaar, als ze de kamer delen met twee volwassenen aan 50%

Full Board (FB): alle maaltijden zonder activiteiten
Fully Inclusive (FI): Omvat de accommodatie, alle maaltijden, ochtend of namiddag, of volle dag gamedrive met gids (gedeeld voertuig).

5-8 nachten tarief: van toepassing als u de hoeveelheid nachten spendeert in 1 of meerdere kampen van Foxes Safari Camps (Ruaha River Lodge, Rufiji River Camp, Katavi Wildlife Camp, Stanley's Kopje, Vuma Hills, Mufindi Island Lodge)

Niet inbegrepen is de Park Fee (50 US$/per persoon/nacht), drankjes, fooien, verzekering en medische evacuatie, persoonlijke uitgaves

Extra activiteiten:

- Wandelsafari: 50 US$/per persoon
- Udzungwa Mountain dagexcursie (minimum 2 pers.): 188 US$/per persoon

* Euro prijs is indicatief en schommelt volgens de koersverhouding Rand/Euro per dag. Hoteliers behouden het recht hun prijzen aan te passen zonder voorafgaande kennisgeving. Ondanks alles in het werk is gesteld om de prijzen zo correct mogelijk weer te geven, is Go Zuid-Afrika niet aansprakelijk voor eventuele fouten of aanpassingen.

Reserveer

Maaltijden:

OntbijtLunchDiner

Faciliteiten:

Luchthaven transfersBar gelegenheid Open haardWasserijZwembadFaxCopyParkeerplaats

In de kamers:

VentilatorWasserijRookverbodThee en koffie

In de badkamers:

Douche

In de omgeving:

PlattelandBosgebiedWildBerg(en) Nationaal ParkRivier of meerTownship
map

Maatwerk is de specialiteit van Go Zuid-Afrika. Er komt heel wat bij kijken om een reis naar Tanzania te organiseren en onze grondige kennis van zaken zal u zeker weten te waarderen. Niet te min laten we u de vrijheid om ook zelf aan de slag te gaan. Op basis van uw persoonlijke voorkeur en onze kennis kunnen we een mooie reis samenstellen, waarin uw accommodatie, eventuele activiteiten en autohuur door Go Zuid-Afrika geregeld worden, of u kan al eens een kijkje nemen in ons aanbod van selfdrive programma's. Neem gerust met ons contact op voor een vrijblijvende offerte.

contacteer ons

Afrika door de lens

onze fotogalerij

16781 foto's

kies voor de

GO Zuid-Afrika

digital reisgids

lees meer exclusief voor onze klanten

Goed om weten: Gamedrives en andere activiteiten zijn van nature niet privé. Deze worden in gezelschap van anderen uitgevoerd. Sommige privaat wildparken hebben de optie om een privaat voertuig te regelen, mits bijbetaling. Gelieve dit best even vooraf te controleren. Een standaard open terreinwagen biedt plaats aan negen passagiers achterin (3 rijen van drie personen). Zorg ervoor dat u tijdig aanwezig bent zodat u geen activiteiten mist. Als u niet tijdig opdaagt worden gemiste activiteiten niet gecompenseerd.

tevreden klanten is top prioriteit !

lees wat ze zeggen