GO ZUID-AFRIKA

Map OptiesOnze accommodaties

Charme Exclusief Natuurparken Privaat Wildparken Mobiele Kampen
Strandverblijven Dorphuisjes Wijndomeinen Apartementen Riviercruise

Google Maps wordt geladen...

terug naar de lijst

Katavi Wildlife Camp

6kamers/units
Tanzania | Rukwa | Mpanda Tanzaniaanse eigenaar/uitbater(s): Foxes Safari Camps
920.09 m | Lat:S 6° 53' 49" Long: E 31° 9' 36" check-in: 12:00 / check-out: 10:00
Reserveer
Katavi Wildlife Camp ligt tussen de bomen die de Katisunga vlaktes omzomen. Vanuit deze locatie heb je het allerbeste uitkijkpunt om de wilde dieren te observeren. Wees niet verrast als je ook roofdieren zou opmerken. Het restaurant en bar telt twee verdiepingen en is eveneens perfect gelegen om de dagelijkse bewegingen van de dieren te observeren. Vaak komen ze ook tot bij de Katuma rivier om te drinken of de nodige afkoeling te zoeken. De benedenverdieping bestaat uit een bar, een paar zithoeken met comfortabele fauteuils en een gezellige eethoek aan de voorzijde met uitzicht op de Katisunga vlaktes. Boven is een zithoek waar gasten kunnen ontspannen op het warmste uur van de dag, met een prachtig en verrijkend uitzicht over de Katisunga vlaktes. Er is een kleine selectie aan boeken en tijdschriften. Buiten is er een vuurput, meteen de meest geliefde plek bij uitstek wanneer 's avonds het kampvuur brandt en de meest wilde verhalen worden verteld over de belevenissen in de bush. Katavi telt zes grote Meru-stijl tenten, welke alle uitkijken over de savanne en die opgesteld staan op een verhoog. Elke tent heeft een eigen badkamer, een groot terras en een hangmat. Na zonsondergang worden de gasten telkens van en naar de tent gebracht. Alle gamedrives worden ondernomen in een open 4x4 voertuig en onder de begeleiding van een zeer ervaren ranger. De gidsen zijn lokaal opgeleid en kennen de regio uit hun broekzak. Wie dat wenst kan ook deelnemen aan een voetsafari, uniek in alle opzichten en meteen ook een manier om heel wat kennis op te doen door het vinden van allerhande tekens van de aanwezigheid van dieren, of wie oog in oog te komen staan met een kudde olifanten.

Safari Air Link vliegt met regelmaat op Katavi Nationaal Park vertrekkende vanuit Ruaha en terug kerend via Dar es Salaam en Zanzibar. Er is ook de optie om in te vliegen vanuit Arusha, telkens op maandag en donderdag. Met de auto is Katavi toegankelijk via Sumbawanga, maar de wegen zijn niet in goede staat en de rit kan veel langer duren dan wordt ingeschat.

Opmerkingen: Enkel een voorschot van 30% bevestigt een reservatie. Park Fees niet inbegrepen aan 50 US$/per persoon/dag. Katavi Wildlife Camp is gesloten tussen eind februari en eind mei.

Privaat gebruik van het voertuig voor gamedrives: 6 seater aan 250 US$/per voertuig/dag, 9 seater aan 360 US$/per voertuig/dag

Kinderen: 2 tot 12 jaar, als ze de kamer delen met twee volwassenen aan 50%

Full Board (FB): alle maaltijden zonder activiteiten
Fully Inclusive (FI): Omvat de accommodatie, alle maaltijden, ochtend of namiddag, of volle dag gamedrive met gids (gedeeld voertuig).

5-8 nachten tarief: van toepassing als u de hoeveelheid nachten spendeert in 1 of meerdere kampen van Foxes Safari Camps (Ruaha River Lodge, Rufiji River Camp, Katavi Wildlife Camp, Stanley's Kopje, Vuma Hills, Mufindi Island Lodge)

Niet inbegrepen zijn de wandelsafaris (35 US$, kinderen +16), Park (50 US$/per persoon/nacht) en Camping Fees (30 US$/per persoon/per dag), drankjes, fooien, verzekering en medische evacuatie, persoonlijke uitgaves

Extra activiteiten:

- Wandelsafari: 35 US$/per persoon

* Euro prijs is indicatief en schommelt volgens de koersverhouding Rand/Euro per dag. Hoteliers behouden het recht hun prijzen aan te passen zonder voorafgaande kennisgeving. Ondanks alles in het werk is gesteld om de prijzen zo correct mogelijk weer te geven, is Go Zuid-Afrika niet aansprakelijk voor eventuele fouten of aanpassingen.

Reserveer

Maaltijden:

OntbijtLunchDiner

Faciliteiten:

Luchthaven transfersBar gelegenheid Open haardWasserijBibliotheekZwembadFaxCopyParkeerplaats

In de kamers:

VentilatorWasserijRookverbodThee en koffie

In de badkamers:

Douche

In de omgeving:

PlattelandBosgebiedWildBerg(en) Nationaal ParkRivier of meerTownship
map

Maatwerk is de specialiteit van Go Zuid-Afrika. Er komt heel wat bij kijken om een reis naar Tanzania te organiseren en onze grondige kennis van zaken zal u zeker weten te waarderen. Niet te min laten we u de vrijheid om ook zelf aan de slag te gaan. Op basis van uw persoonlijke voorkeur en onze kennis kunnen we een mooie reis samenstellen, waarin uw accommodatie, eventuele activiteiten en autohuur door Go Zuid-Afrika geregeld worden, of u kan al eens een kijkje nemen in ons aanbod van selfdrive programma's. Neem gerust met ons contact op voor een vrijblijvende offerte.

contacteer ons

Afrika door de lens

onze fotogalerij

16781 foto's

kies voor de

GO Zuid-Afrika

digital reisgids

lees meer exclusief voor onze klanten

Goed om weten: Gamedrives en andere activiteiten zijn van nature niet privé. Deze worden in gezelschap van anderen uitgevoerd. Sommige privaat wildparken hebben de optie om een privaat voertuig te regelen, mits bijbetaling. Gelieve dit best even vooraf te controleren. Een standaard open terreinwagen biedt plaats aan negen passagiers achterin (3 rijen van drie personen). Zorg ervoor dat u tijdig aanwezig bent zodat u geen activiteiten mist. Als u niet tijdig opdaagt worden gemiste activiteiten niet gecompenseerd.

tevreden klanten is top prioriteit !

lees wat ze zeggen