GO ZUID-AFRIKA

Map OptiesOnze accommodaties

Charme Exclusief Natuurparken Privaat Wildparken Mobiele Kampen
Strandverblijven Dorphuisjes Wijndomeinen Apartementen Riviercruise

Google Maps wordt geladen...

terug naar de lijst

Ikoma Tented Camp

35kamers/units
Tanzania | Westelijke Serengeti | Karatu Tanzaniaanse eigenaar/uitbater(s): Moivaro
1381.84 m | Lat:S 2° 10' 34" Long: E 34° 42' 40" check-in: 12:00 / check-out: 10:00
Reserveer
Ikoma Tented Camp, beschut in een bos van acacia bomen en met direct uitzicht op de open Afrikaanse savanne bij het wereldberoemde Serengeti Nationaal Park, bestaat uit permanent opgestelde luxe tenten en is zonder meer gelegen op een unieke locatie. Ikoma beschikt over 35 traditionele Meru tenten, elk onder een rieten dak met een eigen veranda met uitzicht op de imposante vlaktes van de Serengeti. Het centrale restaurant en de bar hebben een groot kampvuur, een ideale plek om te ontspannen met een drankje na een lange dag van spannende safaritochten. Ikoma Tented Camp is ideaal gelegen aan de rand van de grootste migratie van wilde dieren ter wereld. Duizenden wildebeest, of gnoe, en zebra maken jaarlijks deze trektocht, terwijl ze achterna worden gezeten door hongerige carnivoren. Vanuit Ikoma Tented Camp reis je in de westelijke corridor van het park, waarbij de Kirawira en de Grumeti rivier centraal staan, de thuisbasis van heel wat krokodillen. Er is geen betere plek om een ​​van de grootste wildlife spektakels van de wereld te genieten. Wie logeert in Ikoma Safari Lodge, krijgt de unieke kans om te genieten van een gamedrive bij valavond, of een wandelsafari. Een geweldige kans om te zien en te horen wat deze unieke plek te bieden heeft. Bezoekers worden begeleid door een professionele ranger. Een geweldige manier om te beginnen of eindigen van een bijzondere dag in de Serengeti, misschien gevolgd door een ontbijt in de bush of een 'sundowner' (drankje) aan het einde van de dag. Het restaurant en de bar serveren een dagelijks wisselend 4 gangen menu. In de namiddag wordt ook koffie en thee gratis aangeboden. Onder de activiteiten die mogelijk zijn vooraf te reserveren behoren, gamedrives, wandelsafari bij zonsopgang of zonsondergang, een bezoek aan de lokale Masaai om meer te weten te komen over hun dagelijkse leefgewoontes.
Opmerking: Tussen 20/12 en 5/1 is een supplement van 25 US$/per persoon van toepassing. In de prijs van de accommodaties zit tevens de Tourism Development Levy (1.5 US$/per persoon/nacht).

Bijkomende activiteiten:

- Bush Diner of lunch: 15 US$ supplement (voor 10u te bestellen)
- Night Gamedrive* (met voertuig en ranger, mits beschikbaarheid): 40 US$/per persoon
- Walking Safari* (2u aan de rand van de Serengeti, begeleid door een ranger): 20 US$/per persoon

* mist beschikbaarheid, best vooraf te reserveren

Kinderen:

Kinderen 0 tot 3 jaar gratis op de kamer bij twee volwassenen. 4 tot 12 jaar aan 50% als ze de kamer delen met twee volwassenen. Kinderen met een eigen kamer, volwassene tarief voor de eerste persoon, 50% voor de tweede persoon op de kamer.

* Euro prijs is indicatief en schommelt volgens de koersverhouding Rand/Euro per dag. Hoteliers behouden het recht hun prijzen aan te passen zonder voorafgaande kennisgeving. Ondanks alles in het werk is gesteld om de prijzen zo correct mogelijk weer te geven, is Go Zuid-Afrika niet aansprakelijk voor eventuele fouten of aanpassingen.

Reserveer
map

Maatwerk is de specialiteit van Go Zuid-Afrika. Er komt heel wat bij kijken om een reis naar Tanzania te organiseren en onze grondige kennis van zaken zal u zeker weten te waarderen. Niet te min laten we u de vrijheid om ook zelf aan de slag te gaan. Op basis van uw persoonlijke voorkeur en onze kennis kunnen we een mooie reis samenstellen, waarin uw accommodatie, eventuele activiteiten en autohuur door Go Zuid-Afrika geregeld worden, of u kan al eens een kijkje nemen in ons aanbod van selfdrive programma's. Neem gerust met ons contact op voor een vrijblijvende offerte.

contacteer ons

Afrika door de lens

onze fotogalerij

16781 foto's

kies voor de

GO Zuid-Afrika

digital reisgids

lees meer exclusief voor onze klanten

tevreden klanten is top prioriteit !

lees wat ze zeggen