GO ZUID-AFRIKA

Map OptiesOnze accommodaties

Charme Exclusief Natuurparken Privaat Wildparken Mobiele Kampen
Strandverblijven Dorphuisjes Wijndomeinen Apartementen Riviercruise

Google Maps wordt geladen...

terug naar de lijst

Lake Masek Tented Camp

20kamers/units
Tanzania | Zuidelijke Serengeti | Karatu Tanzaniaanse eigenaar/uitbater(s): Tanganyika Wilderness Camps
1615.47 m | Lat:S 3° 1' 44" Long: E 35° 2' 34" check-in: 14:00 tot 18:00 / check-out: 10
Reserveer
Lake Masek Tented Camp is een luxe tentenkamp gelegen in de Ngorongoro Conservation Area, meer bepaald aan het prachtige Masek meer in het zuidelijke deel van de Serengeti. Deze unieke locatie heeft gedurende het ganse jaar een zeer goede reputatie voor wat betreft het observeren van wilde dieren en een rijk aanbod aan vogels. Tussen december en april is de kans ook heel groot dat je hier getuige kan zijn van de grote trek van wildebeest, zebra, tal van antilopen en in hun voetsporen de katachtigen als leeuw en luipaard. Het kamp is eco-vriendelijk en alle energie wordt opgewekt door middel van zonnepanelen. Alle water dat gebruikt wordt voor douches en andere watervoorzieningen, worden opgevangen tijdens het regenseizoen. Er wordt ook zoveel mogelijk gewerkt met afbreekbare producten om die impact op het milieu zo minimaal mogelijk te houden. In totaal omvat het tentenkamp 20 luxe tenten met een king size bed dat ook kan omgevormd worden tot twee enkele bedden. Gasten kunnen vanop het terras aan hun tent genieten van het wildleven en het uitzicht op het Masek meer. De badkamer omvat een ligbad en een buitendouche. het hoofdgebouw is statige opgetrokken onder een groot grasdak met heel veel open ruimte zodat je optimaal van de natuur kan genieten. Er is ook een groot dek op een verhoog, dat geef je optimaal de kans om ten volle van de open natuur te genieten. Alle maaltijden worden in de eetruimte geserveerd of op het terras. Wie dit wenst kan ook opteren voor een zogenaamde Bush Breakast of een Sundowner. Er is ook de kans om een bezoek te brengen aan de archeologische site van Olduvia of Laetoli. Nog een belangrijke activiteit die kan worden ondernomen is de ballonsafari over de Serengeti, een unieke en vooral onvergetelijke ervaring!

* Euro prijs is indicatief en schommelt volgens de koersverhouding Rand/Euro per dag. Hoteliers behouden het recht hun prijzen aan te passen zonder voorafgaande kennisgeving. Ondanks alles in het werk is gesteld om de prijzen zo correct mogelijk weer te geven, is Go Zuid-Afrika niet aansprakelijk voor eventuele fouten of aanpassingen.

Reserveer

Maaltijden:

OntbijtLunchDiner

Faciliteiten:

Luchthaven transfersBar gelegenheid Open haardWasserijFaxCopy

In de kamers:

VentilatorWasserijRookverbodThee en koffieKluisje

In de badkamers:

DoucheDouche in bad

In de omgeving:

PlattelandBosgebiedWildBerg(en) Nationaal ParkRivier of meerTownship
map

Maatwerk is de specialiteit van Go Zuid-Afrika. Er komt heel wat bij kijken om een reis naar Tanzania te organiseren en onze grondige kennis van zaken zal u zeker weten te waarderen. Niet te min laten we u de vrijheid om ook zelf aan de slag te gaan. Op basis van uw persoonlijke voorkeur en onze kennis kunnen we een mooie reis samenstellen, waarin uw accommodatie, eventuele activiteiten en autohuur door Go Zuid-Afrika geregeld worden, of u kan al eens een kijkje nemen in ons aanbod van selfdrive programma's. Neem gerust met ons contact op voor een vrijblijvende offerte.

contacteer ons

Afrika door de lens

onze fotogalerij

16781 foto's

kies voor de

GO Zuid-Afrika

digital reisgids

lees meer exclusief voor onze klanten

Onze klanten geven

tevreden klanten is top prioriteit !

lees wat ze zeggen