GO ZUID-AFRIKA

Map OptiesOnze accommodaties

Charme Exclusief Natuurparken Privaat Wildparken Mobiele Kampen
Strandverblijven Dorphuisjes Wijndomeinen Apartementen Riviercruise

Google Maps wordt geladen...

terug naar de lijst

Karatu Simba Lodge

13kamers/units
Tanzania | Arusha | Karatu Tanzaniaanse eigenaar/uitbater(s): Simba Portfolio
1558 m | Lat:S 3° 20' 43" Long: E 35° 40' 10" check-in: 12:00 / check-out: 10:00
Reserveer
Karatu Simba Lodge is gelegen net buiten Karatu, bij het dorp Rhotia, tussen Lake Manyara National Park en de Ngorongoro krater aan de rand met het Ngorongoro Forest Reserve. Hier heb je een prachtig uitzicht over de Ngorongoro Corservation Area. Het ligt op ongeveer 2.5u rijden van Arusha en een uurtje van het Tarangire Nationaal Park. Karatu Simba Lodge laat u kennis maken met het landelijke Tanzania. Boeren van de lokale Iraqw stam zijn de eigenaars van het land dat ze verhuren en beheren de nabij gelegen boerderijen rondom de lodge. De dichtst bijzijnde airstrip is die van Manyara. Buiten de receptie is er ook een gezellige zitruimte, een groot zwembad en een restaurant waar vooral de Franse keuken centraal staat. In de gemeenschappelijke ruimtes is er gratis draadloos internet te verkrijgen.
Opmerking: Enkel een voorschot van 50% bevestigt een reservatie. 24, 25 en 31 december geldt een toeslag van 25 US$/per volwassenen en 15 US$ per kind

Full Board (FB): omvat de overnachting, koffie en thee, drinkwater in de kamer, alle maaltijden. Taksen en Tourism Development Levy zijn inbegrepen.

Niet inbegrepen zijn Park Fees, gamedrives, transfers en persoonlijke uitgaves.

Kinderen:

- Kinderen +5 jaar welkom
- 6 tot 12 jaar aan 50% als ze de kamer delen met twee volwassenen
- 13 tot 17 jaar aan 75% als ze de kamer delen met twee volwassenen

* Euro prijs is indicatief en schommelt volgens de koersverhouding Rand/Euro per dag. Hoteliers behouden het recht hun prijzen aan te passen zonder voorafgaande kennisgeving. Ondanks alles in het werk is gesteld om de prijzen zo correct mogelijk weer te geven, is Go Zuid-Afrika niet aansprakelijk voor eventuele fouten of aanpassingen.

Reserveer

Maaltijden:

OntbijtLunchDiner

Faciliteiten:

Luchthaven transfersBar gelegenheid Open haardWasserijZwembadInternet toegangDraadloos netwerkFaxCopyParkeerplaats

In de kamers:

VentilatorWasserijRookverbod

In de badkamers:

Douche

In de omgeving:

PlattelandBosgebiedWildBerg(en) Nationaal ParkRivier of meerTownship
map

Maatwerk is de specialiteit van Go Zuid-Afrika. Er komt heel wat bij kijken om een reis naar Tanzania te organiseren en onze grondige kennis van zaken zal u zeker weten te waarderen. Niet te min laten we u de vrijheid om ook zelf aan de slag te gaan. Op basis van uw persoonlijke voorkeur en onze kennis kunnen we een mooie reis samenstellen, waarin uw accommodatie, eventuele activiteiten en autohuur door Go Zuid-Afrika geregeld worden, of u kan al eens een kijkje nemen in ons aanbod van selfdrive programma's. Neem gerust met ons contact op voor een vrijblijvende offerte.

contacteer ons

Afrika door de lens

onze fotogalerij

16781 foto's

kies voor de

GO Zuid-Afrika

digital reisgids

lees meer exclusief voor onze klanten

tevreden klanten is top prioriteit !

lees wat ze zeggen