GO ZUID-AFRIKA

Map OptiesOnze accommodaties

Charme Exclusief Natuurparken Privaat Wildparken Mobiele Kampen
Strandverblijven Dorphuisjes Wijndomeinen Apartementen Riviercruise

Google Maps wordt geladen...

terug naar de lijst

Ubuntu Camp

8kamers/units
Tanzania | Arusha | Karatu Tanzaniaanse eigenaar/uitbater(s): Asilia
1665.06 m | Lat:S 3° 19' 38" Long: E 35° 3' 35" check-in: 14:00 / check-out: 10:00
Reserveer
Ubuntu Camp is een seizoensgebonden kamp van acht tenten en een aparte grote tent met een zit- en eetruimte. Het kamp zelf is een traditionele kamp, ontworpen waar men de balans weet te vinden tussen comfort en een authentieke safari beleving. Elke tent kan opgesteld worden met twee of drie enkele bedden, of een dubbel bed. Ze beschikken allemaal over een eigen badkamer met toilet en een 'Pukka' emmer douche. De gemeenschappelijke ruimte is als het ware een met de natuur. Hier kan je genieten van een drankje terwijl je ontspannen in de zetel of bij de bar zit te genieten van de natuur.

Ubuntu in het noorden (juli-oktober)

Vanaf eind juli tot oktober ligt het Ubuntu Camp in de ongerepte wildernis van het noordelijke deel van het Serengeti Nationaal Park. De dagelijkse gamedrives stoppen met regelmaat bij de Mara rivier om er getuige te zijn van de dramatische oversteek van gnoes. Met duizenden trotseren ze de Mara en heel wat van hen vallen ten prooi aan de krokodillen en nijlpaarden in het water. De noordelijke Serengeti vlaktes zijn de thuisbasis van grote kuddes dieren die er het hele jaar door vertoeven. ideaal terrein dus voor leeuw en cheeta, die de graslanden beschouwen als hun uitverkoren jachtgebied. In de weelderige bossen langsheen de Mara kan je ook vaak kuddes olifanten en het schuwe luipaard zien. Om maar te zwijgen over de grote verscheidenheid aan vogels, wel meer dan 500 soorten komen hier voor.

Ubuntu in het zuiden (december-maart)

Het kamp verhuisd tussen december en maart naar het zuidelijke deel van de Serengeti. De grote kudde gnoes kunnen de lok van de jaarlijkse migratie niet weerstaan en trekken naar de eindeloze graslanden, de perfecte plek om te kalven, te grazen en rusten. In hun kielzog tal van andere diersoorten waaronder de leeuw en cheeta.

Ubuntu in het westen (mei-juli)

In mei (en dit tot en met juli), verhuist het Ubuntu Camp naar de westelijke coridor van de Serengeti, het kamp wordt dan opgesteld in de buurt van Handajega, dat is tussen de Nyakoroma Heuvels en de grens van de Serengeti. Het kamp is perfect gelegen om de kuddes gnoes de Grumeti rivier te zien oversteken.

In november het kamp is gesloten voor bezoekers. Het kamp verplaatst zich dan opniew naar de zuidelijke Ngorongoro Conservation Area. De gamedrives worden twee maal per dag aangeboden. Ervaren gidsen laten u op een bijzondere manier kennis maken met alles wat de Serengeti te bieden heeft, van het kleinste grassprietje tot de meest gevaarlijke dieren. Er kunnen ook gamedrives gedurende een volle dag plaats vinden. Dan worden de gasten getrakteerd op een picknick onderweg. Ook geliefd zijn de wandelsafari's die aangeboden worden tussen december en maart. Dat is het moment dat het Ubuntu Camp in het zuiden van de Serengeti gelegen is. Het voorrecht om te wandelen in dit gebied geeft je een spannend gevoel van avontuur en vrijheid. Hoewel je vrijwel zeker in de buurt komt van grote zoogdieren zoals olifant, giraf, buffel of zelfs leeuw, zijn de wandelsafari's volkomen veilig. De ervaren gidsen van Ubuntu Camp en gewapende park rangers begeleiden je op elke wandeling.

De dichts bijzijnde airstrips zijn Kogatende (juli - november -45 minuten), Ndutu (december - maart - 2u) en Grumeti (mei - juli - 45 minuten). Andere activiteien zijn culturele bezoeken (december tot maart) en ballonsafari's (mei tot november).

Opmerking: Enkel een voorschot van 20% bevestigt een reservatie. Minimum 60 dagen voor aankomst moet het resterende bedrag reflecteren op de rekening van Asilia Africa Limited. Valt een reservatie binnen de 60 dagen voor aankomst, dient het volledige bedrag binnen de 5 dagen voldaan te worden.

Kinderen:

- Kinderen +6 jaar welkom.
- Kinderen 6 tot 15 jaar, kamer delend met twee volwassenen aan 60% van het standard tarief

Full Board (FB): Omvat de accommodatie, alle maaltijden, alle drankjes (uitgezonderd champagne, kelderwijnen, sterke drank), Camping Fees (60 US$/per 24u), wasserette

Fully inclusive (FI): Omvat de accommodatie, alle maaltijden, alle drankjes (uitgezonder champagne, kelderwijnen, sterke drank), Camping Fees (60 US$/per 24u) wasserette, gamedrives, wandelsafari's, transfer van en naar de dichtst bijzijnde airstrip

Niet inbegrepen zijn de Park Entry Fees (60 US$/per persoon/24u), niet vernoemde transfers, vluchten, medische bijstand, luchthaventaksen, fooien en persoonlijke uitgave. Indien een Fully Inclusive pakket wordt geboekt kan er ook gekozen worden voor een eigen voertuig met ranger aan 300 US$/per dag, met een minimum van twee dagen.

* Euro prijs is indicatief en schommelt volgens de koersverhouding Rand/Euro per dag. Hoteliers behouden het recht hun prijzen aan te passen zonder voorafgaande kennisgeving. Ondanks alles in het werk is gesteld om de prijzen zo correct mogelijk weer te geven, is Go Zuid-Afrika niet aansprakelijk voor eventuele fouten of aanpassingen.

Reserveer
map

Maatwerk is de specialiteit van Go Zuid-Afrika. Er komt heel wat bij kijken om een reis naar Tanzania te organiseren en onze grondige kennis van zaken zal u zeker weten te waarderen. Niet te min laten we u de vrijheid om ook zelf aan de slag te gaan. Op basis van uw persoonlijke voorkeur en onze kennis kunnen we een mooie reis samenstellen, waarin uw accommodatie, eventuele activiteiten en autohuur door Go Zuid-Afrika geregeld worden, of u kan al eens een kijkje nemen in ons aanbod van selfdrive programma's. Neem gerust met ons contact op voor een vrijblijvende offerte.

contacteer ons

Afrika door de lens

onze fotogalerij

16781 foto's

kies voor de

GO Zuid-Afrika

digital reisgids

lees meer exclusief voor onze klanten

tevreden klanten is top prioriteit !

lees wat ze zeggen