GO ZUID-AFRIKA

Map OptiesOnze accommodaties

Charme Exclusief Natuurparken Privaat Wildparken Mobiele Kampen
Strandverblijven Dorphuisjes Wijndomeinen Apartementen Riviercruise

Google Maps wordt geladen...

terug naar de lijst

Ngorongoro Farm House

53kamers/units
Tanzania | Arusha | Karatu Tanzaniaanse eigenaar/uitbater(s): Tanganyika Wilderness Camps
1601.38 m | Lat:S 3° 19' 38" Long: E 35° 35' 43" check-in: 12:00 / check-out: 10:00
Reserveer
Ngorongoro Farm House is een 500 hectare grote koffieboerderij nestelend in een mooie bosrijke omgeving en op 4 km van de Lolduare ingang naar het Ngorongoro Conservation Gebied. De boerderij biedt 48 cottage kamers en 3 Suites met eigen badkamer gebouwd in 3 intieme kampen. De kamers hebben allen hun eigen veranda en een kleine leefruimte. Het hoofdgebouw omvat een grote leefruimte met restaurant en een groot dek, vanwaar je een prachtig zicht hebt op de Odeani vulkaan. Afhankelijk van het weer kan het middag- of avondmaal ook buiten geserveerd worden. De chefs maken alvast gebruik van eigen gekweekte ingredienten die afkomstig zijn uit de eigen moestuin, die nota bene toegankelijk is voor de gasten. De Lodge is energiezuinig door gebruik te makken van zonnepanelen, met een generator als back-up. Het dichtst bijzijnde vliegveld is Lake Manyara Airstrip en ligt op 40 minuten rijden van de boerderij. Begeleide wandelingen in het Ngorongoro Conservation Gebied behoren tot de mogelijkheden. Gasten kunnen alvast gratis genieten van een begeleide wandeling rond de koffieplantage, gevolgd door een demonstratie van het roosteren van koffiebonen. Bezoeken aan lokale dorpen en scholen kan eveneens, of gewoon relax wat zwemmen in het zwembad op het domein. Op elk moment van de dag kunnen de gasten genieten van een ontspannende massage. De unieke locatie van deze lodge maakt dat het een uitstekende uitvalsbasis is om de Ngorongoro krater te bezoeken. Het ligt aan de voet van de krater ring en op een 30 tal minuten van de toegangspoort tot de krater. Dit maakt dat je in principe binnen het uur op het Ngorongoro plateau en het gelijknamige meer kan staan, de plek bij uitstek om het wild te observeren.
Opmerking: De tarieven zijn inclusief BTW en taksen. Tussen 24, 25 en 31 december geldt een toeslag van 25 US$/per persoon, per nacht.

Kinderen:

- kinderen 0 tot 3 jaar: gratis bij twee volwassenen
- kinderen 3 tot 16 jaar: gratis indien ze de kamer delen met 2 volwassenen
- kinderen 3 tot 16 jaar: prijs volwassene indien ze de kamer delen met 1 volwassene
- Kinderen 3 tot 16jaar: in een eigen kamer aan 25% korting op het volwassen tarief

Full Board (FB):

- Drie maaltijden per dag, mineraalwater, thee en koffie
- Namiddagwandeling op koffieplantage
- Bijdrage van 0,5 US$ per persoon aan het Emusoi Center voor educatie van Masai vrouwen

Transfers en activiteiten:

- Transfer van en naar Arusha: 250 US$ per trip/voertuig
- Traditionele dansen: 300 US$ per gezelschap
- Massage: full body aan 50 US$/uur en half body aan 30 US$/uur

Begeleide wandelingen in het Ngorongoro Conservation Gebied

Er zijn heel wat wandelwegen in het Ngorongoro Conservation Gebied. Je kan beroep doen op een ranger van het park die je zal begeleiden tijdens een van de wandelingen. De tijd die de wandeling in beslag neemt varieert tussen de twee a vier uur. De meest populaire wandelingen zijn: Empakai en Olmoti Hike. Prijs voor de begeleide wandeling is 30 US$ te betalen en reserveren bij Ngorongoro Conservation Area.

Ngorongoro Crater tour

Je vertrekt 's morgens naar de Ngorongoro krater met een picknick als middagmaal. Je daalt af in de Ngorongoro krater om er de dieren te observeren op het lager gelegen niveau. 150 US$ per persoon (min. 2 pers.) en exclusief park fees en crater service fee.

* Euro prijs is indicatief en schommelt volgens de koersverhouding Rand/Euro per dag. Hoteliers behouden het recht hun prijzen aan te passen zonder voorafgaande kennisgeving. Ondanks alles in het werk is gesteld om de prijzen zo correct mogelijk weer te geven, is Go Zuid-Afrika niet aansprakelijk voor eventuele fouten of aanpassingen.

Reserveer

Maaltijden:

OntbijtLunchDiner

Faciliteiten:

Luchthaven transfersBar gelegenheid Open haardWasserijZwembadInternet toegangDraadloos netwerkFaxCopyParkeerplaats

In de kamers:

WasserijRookverbodThee en koffieKluisje

In de badkamers:

Douche

In de omgeving:

PlattelandBosgebiedWildBerg(en) Nationaal ParkRivier of meerTownship
map

Maatwerk is de specialiteit van Go Zuid-Afrika. Er komt heel wat bij kijken om een reis naar Tanzania te organiseren en onze grondige kennis van zaken zal u zeker weten te waarderen. Niet te min laten we u de vrijheid om ook zelf aan de slag te gaan. Op basis van uw persoonlijke voorkeur en onze kennis kunnen we een mooie reis samenstellen, waarin uw accommodatie, eventuele activiteiten en autohuur door Go Zuid-Afrika geregeld worden, of u kan al eens een kijkje nemen in ons aanbod van selfdrive programma's. Neem gerust met ons contact op voor een vrijblijvende offerte.

contacteer ons

Afrika door de lens

onze fotogalerij

16781 foto's

kies voor de

GO Zuid-Afrika

digital reisgids

lees meer exclusief voor onze klanten

Onze klanten geven

tevreden klanten is top prioriteit !

lees wat ze zeggen