GO ZUID-AFRIKA

Map OptiesOnze accommodaties

Charme Exclusief Natuurparken Privaat Wildparken Mobiele Kampen
Strandverblijven Dorphuisjes Wijndomeinen Apartementen Riviercruise

Google Maps wordt geladen...

terug naar de lijst

Tarangire Lodge (Kirurumu)

10kamers/units
Tanzania | Shinyanga | Babati Tanzaniaanse eigenaar/uitbater(s): Kirurumu Under Canvas
1273.04 m | Lat:S 3° 47' 3" Long: E 35° 55' 41" check-in: 14:00 / check-out: 10:00
Reserveer
Kirurumu Tarangire Lodge is gebouwd op de vroegere locatie van Tamarind Camp. Het is ideaal gelegen om uit te kijken over de vloedvlakte waar afhankelijk van het seizoen tal van dieren te zien zijn, waaronder grote kudde olifant, gnoe, zebra en tal van andere diersoorten. Het kamp telt 10 permanente tenten onder canvas, in de vorm van cottages. Ze zijn allemaal in de typische 'Out of Africa' stijl opgetrokken, ruim, sober, maar charmant ingedeeld. In totaal zijn er twee dubbele kamers, 6 kamers met twee enkele bedden, alsook twee familiekamers. Ze beschikken allemaal over een eigen badkamer met zowel warm als koud stromend water. Elke kamer is ook voorzien van elektriciteit en heeft een eigen stoep van waar je het zicht hebt over de open vlakte. Het kamp heeft ook een eigen bar en restaurant en gasten genieten zelfs draadloos internet bij de receptie. Het kamp ligt niet letterlijk in het Tarangire Nationaal Park, maar wel aan de rand op een kleine 15 km van de toegangspoort tot het park.
Opmerking: Park Fees aan 54 US$/pp/dag niet inbegrepen. Wel inbegrepen is de Wildlife Management Fee aan 18 US$/pp/nacht. 24 tot 26 en 31 december, alsook 1 januari geldt een toeslag van 30 US$/pp/dag. Drankjes (huisbier, wijn, lokale sterke drank en frisdrank) kan meteen toegevoegd worden aan het tarief mits supplement van 30 US$/pp

Game Package tarief (minimum twee nachten): 1 vaste gamedrive in het Tarangire National Park inbegrepen. Drankjes (huisbier, wijn, lokale sterke drank en frisdrank) kan meteen toegevoegd worden aan het tarief mits supplement van 30 US$/pp

Transfers: (vooraf te reserveren)

- Tarangire Airstrip 250 US$/per voertuig
- Arusha: 350 US$/per voertuig

Kinderen:

- 0 tot 6 jaar: Delend met 1 of twee volwassenen, maaltijden en accommodatie gratis
- 7 tot 12 jaar: Delend met 1 of twee volwassenen aan 50%
- 7 tot 21 jaar: Indien een eigen kamer aan 60% van het volwassen tarief

* Euro prijs is indicatief en schommelt volgens de koersverhouding Rand/Euro per dag. Hoteliers behouden het recht hun prijzen aan te passen zonder voorafgaande kennisgeving. Ondanks alles in het werk is gesteld om de prijzen zo correct mogelijk weer te geven, is Go Zuid-Afrika niet aansprakelijk voor eventuele fouten of aanpassingen.

Reserveer

Maaltijden:

OntbijtLunchDiner

Faciliteiten:

Luchthaven transfersBar gelegenheid Open haardWasserijInternet toegangDraadloos netwerkFaxCopyParkeerplaats

In de kamers:

WasserijRookverbodThee en koffieKluisje

In de badkamers:

Douche

In de omgeving:

PlattelandBosgebiedWildBerg(en) Nationaal ParkNatuurreservaat Rivier of meerTownship
map

Maatwerk is de specialiteit van Go Zuid-Afrika. Er komt heel wat bij kijken om een reis naar Tanzania te organiseren en onze grondige kennis van zaken zal u zeker weten te waarderen. Niet te min laten we u de vrijheid om ook zelf aan de slag te gaan. Op basis van uw persoonlijke voorkeur en onze kennis kunnen we een mooie reis samenstellen, waarin uw accommodatie, eventuele activiteiten en autohuur door Go Zuid-Afrika geregeld worden, of u kan al eens een kijkje nemen in ons aanbod van selfdrive programma's. Neem gerust met ons contact op voor een vrijblijvende offerte.

contacteer ons

Afrika door de lens

onze fotogalerij

16781 foto's

kies voor de

GO Zuid-Afrika

digital reisgids

lees meer exclusief voor onze klanten

onze accommodatiesin Babati (2)

tevreden klanten is top prioriteit !

lees wat ze zeggen