GO ZUID-AFRIKA

Map OptiesOnze accommodaties

Charme Exclusief Natuurparken Privaat Wildparken Mobiele Kampen
Strandverblijven Dorphuisjes Wijndomeinen Apartementen Riviercruise

Google Maps wordt geladen...

terug naar de lijst

Mufindi Highlands Lodge

11kamers/units
Tanzania | Iringa | Iringa Tanzaniaanse eigenaar/uitbater(s): Foxes Safari Camps
1996.55 m | Lat:S 8° 28' 42" Long: E 35° 25' 28" check-in: 12:00 / check-out: 10:00
Reserveer
Mufindi Highlands Lodge ligt genesteld op de koele heuvels van de Zuidelijke Hooglanden, omringd door ongerepte oerbossen en uitgestrekte theeplantages, Mufindi is de perfecte locatie om eens te ontsnappen, weg van alle stof en wilde dieren tijdens je lange safari's. Het statige herenhuis is opgetrokken in lokale steen en hardhout en staat in harmonie met de prachtige landelijke omgeving. Mufindi Highland Lodge werd gebouwd in 1997 op een 2.000 hectare grote landgoed. De hutten zijn gebouwd uit verantwoord geteeld hout. Vlees, melkproducten en biologisch geteelde groenten zijn allemaal geproduceerd op de boerderij. 10 gezellige houten chalets met twee aparte bedden of een tweepersoonsbed verwelkomen de gasten. Ze beschikken allen over een eigen badkamer en hebben een prachtig uitzicht over de vallei. De Lodge heeft een bruidssuite, compleet met open haard. De lodge heeft een uitnodigende zitkamer, met banken en een kleine bibliotheek rond een grote open haard. Afgezien van deze is er het restaurant, dat 180 graden uitzicht biedt op de vallei. De hooglanden zijn toegankelijk het hele jaar door. Het 'droge' seizoen loopt van mei tot november met zware korte regen van november tot februari, gevolgd door de lange regens vanaf februari. Omdat het op een hoogte ligt, zijn de temperaturen koel in de vroege ochtend en 's avonds, en 's nachts kan er vorst optreden tussen juni en juli. Safari Air Link opereren dagelijkse vluchten naar het dichtstbijzijnde vliegveld van Dar es Salaam, Zanzibar, Mikumi, Selous en Ruaha. Met de auto ligt de lodge op 45 km van Mafinga (Tanzam snelweg).
Opmerkingen: Enkel een voorschot van 30% bevestigt een reservatie.

Kinderen: 2 tot 12 jaar, als ze de kamer delen met twee volwassenen aan 50%

Full Board (FB): alle maaltijden zonder activiteiten

5-8 nachten tarief: van toepassing als u de hoeveelheid nachten spendeert in 1 of meerdere kampen van Foxes Safari Camps (Ruaha River Lodge, Rufiji River Camp, Katavi Wildlife Camp, Stanley's Kopje, Vuma Hills, Mufindi Island Lodge)

Transfer van Dar es Salaam: 110 US$/per voertuig/trip
Transfer van Ngwazi Airstrip: 100 US$/per voertuig/trip

* Euro prijs is indicatief en schommelt volgens de koersverhouding Rand/Euro per dag. Hoteliers behouden het recht hun prijzen aan te passen zonder voorafgaande kennisgeving. Ondanks alles in het werk is gesteld om de prijzen zo correct mogelijk weer te geven, is Go Zuid-Afrika niet aansprakelijk voor eventuele fouten of aanpassingen.

Reserveer

Maaltijden:

OntbijtLunchDiner

Faciliteiten:

Luchthaven transfersBar gelegenheid Open haardWasserijBibliotheekFaxCopyParkeerplaats

In de kamers:

VentilatorWasserijRookverbodThee en koffie

In de badkamers:

Douche

In de omgeving:

PlattelandBosgebiedBerg(en) Nationaal ParkRivier of meerTownship
map

Maatwerk is de specialiteit van Go Zuid-Afrika. Er komt heel wat bij kijken om een reis naar Tanzania te organiseren en onze grondige kennis van zaken zal u zeker weten te waarderen. Niet te min laten we u de vrijheid om ook zelf aan de slag te gaan. Op basis van uw persoonlijke voorkeur en onze kennis kunnen we een mooie reis samenstellen, waarin uw accommodatie, eventuele activiteiten en autohuur door Go Zuid-Afrika geregeld worden, of u kan al eens een kijkje nemen in ons aanbod van selfdrive programma's. Neem gerust met ons contact op voor een vrijblijvende offerte.

contacteer ons

Afrika door de lens

onze fotogalerij

16781 foto's

kies voor de

GO Zuid-Afrika

digital reisgids

lees meer exclusief voor onze klanten

tevreden klanten is top prioriteit !

lees wat ze zeggen