GO ZUID-AFRIKA

Map OptiesOnze accommodaties

Charme Exclusief Natuurparken Privaat Wildparken Mobiele Kampen
Strandverblijven Dorphuisjes Wijndomeinen Apartementen Riviercruise

Google Maps wordt geladen...

terug naar de lijst

Tarangire Safari Lodge

40kamers/units
Tanzania | Arusha | Karatu Tanzaniaanse eigenaar/uitbater(s): Martina
1065.85 m | Lat:S 3° 46' 12" Long: E 36° 1' 16" check-in: 12:00 / check-out: 10:00
Reserveer
Tarangire Safari Lodge bestaat reeds sinds 1985 en is een familiebedrijf om u tegen te zeggen. Het is gelegen in het gelijknamige Tarangire Nationaal Park. De locatie is op z'n zachtst gezegd uniek te noemen. Gelegen op een heuvel met een zelden gezien panorama. Het grote zonneterras is de plek bij uitstek om je neer te zetten en te genieten, genieten en nog eens te genieten. Hier kan je nu eens letterlijk van uit je luie stoel de dieren zien passeren. Dat neem je ook best letterlijk want het is niet ongebruikelijk dat ook olifanten vlak voor je voeten passeren, sterker nog, het zijn geregeld terugkerende gasten! Een extra pluspunt is dat je hier ook een mooi zicht hebt op de Tarangire rivierbedding en die zorgt voor het aantrekken van heel wat dier- en vogelsoorten. In totaal telt Tarangire Safari Lodge 35 tenten en 5 bungalows. Deze werden links en rechts van de lodge geplaatst op de rand van de heuvel en dat maakt dat iedereen ook van bij de kamer kan genieten van het mooie zicht en de dieren die er vrij kunnen bewegen. De tenten zijn wat aan de sobere kant ingericht, maar wel netjes en hebben een eigen badkamer met douche. Elektriciteit wordt verkregen door middel van zonnepanelen. De bungalows staan aan de uiterste rand van het complex en hebben allen een eigen terrasje met een gezellige zithoek. Er zijn 2 kamers met drie bedden en 3 kamers met twee enkele bedden. Ook hier zijn de kamers sober maar netjes verzorgd. In het hoofdgebouw, dat helemaal open is met het buitenterras, is het restaurant ondergebracht en is er ook een gezellige zithoek voorzien. De maaltijden die hier geserveerd worden komen a la carte of in buffetstijl, afhankelijk van het aantal gasten dat de lodge bezoekt. Opteren voor Tarangire Safari Lodge betekent dat je in het Tarangire Nationaal Park vertoefd op amper 10 km van de hoofdingang, met Arusha op amper 2 uur rijden. Enige opmerking die we misschien zouden moeten geven is dat de tenten en bungalows nogal dicht bij elkaar staan, wat maakt dat je mogelijk wel eens het geluid van de buurman zou kunnen horen. Niet te min, dit is echt wel een adresje om te onthouden. Nogmaals, het zicht en de belevenis van de wilde natuur hier maakt alles ruimschoots goed. Zeg dat Go Zuid-Afrika het gezegd heeft!
Opmerking: Tourism Levy van 1.5 US$/per persoon/dag en Park Fee niet inbegrepen en op 24u basis.

Kinderen:

- 0 tot 2 jaar: Gratis indien ze bij twee volwassenen veblijven
- 3 tot 5 jaar: Gratis, uitgezonderd de maaltijden, indien ze bij twee volwassenen verblijven
- 6 tot 12 jaar: 60 US$/per kind/nacht

* Euro prijs is indicatief en schommelt volgens de koersverhouding Rand/Euro per dag. Hoteliers behouden het recht hun prijzen aan te passen zonder voorafgaande kennisgeving. Ondanks alles in het werk is gesteld om de prijzen zo correct mogelijk weer te geven, is Go Zuid-Afrika niet aansprakelijk voor eventuele fouten of aanpassingen.

Reserveer

Maaltijden:

OntbijtLunchDiner

Faciliteiten:

Luchthaven transfersBar gelegenheid Open haardBibliotheekZwembadParkeerplaats

In de kamers:

Rookverbod

In de badkamers:

Douche

In de omgeving:

PlattelandBosgebiedWildBerg(en) Nationaal ParkRivier of meer
map

Maatwerk is de specialiteit van Go Zuid-Afrika. Er komt heel wat bij kijken om een reis naar Tanzania te organiseren en onze grondige kennis van zaken zal u zeker weten te waarderen. Niet te min laten we u de vrijheid om ook zelf aan de slag te gaan. Op basis van uw persoonlijke voorkeur en onze kennis kunnen we een mooie reis samenstellen, waarin uw accommodatie, eventuele activiteiten en autohuur door Go Zuid-Afrika geregeld worden, of u kan al eens een kijkje nemen in ons aanbod van selfdrive programma's. Neem gerust met ons contact op voor een vrijblijvende offerte.

contacteer ons

Afrika door de lens

onze fotogalerij

16781 foto's

kies voor de

GO Zuid-Afrika

digital reisgids

lees meer exclusief voor onze klanten

tevreden klanten is top prioriteit !

lees wat ze zeggen