GO ZUID-AFRIKA

Map OptiesOnze accommodaties

Charme Exclusief Natuurparken Privaat Wildparken Mobiele Kampen
Strandverblijven Dorphuisjes Wijndomeinen Apartementen Riviercruise

Google Maps wordt geladen...

terug naar de lijst

Mdonya Old River Camp

12kamers/units
Tanzania | Iringa | Iringa Tanzaniaanse eigenaar/uitbater(s): Essential Destinations
984.61 m | Lat:S 7° 40' 56" Long: E 34° 39' 16" check-in: 12:00 / check-out: 10:00
Reserveer
Ruaha Nationaal Park is een zeer uniek nationaal par met een zeer gevarieerde vegetatie en een dramatische topografie. Eindeloos glooiende heuvels, uitgestrekte open vlaktes, en overal vind je wel enkele oude baobabs, vaak aan de oevers van de Great Ruaha rivier. Mdonya Old River Camp is al even uniek en met slechts 12 individuele tenten een kamp waar persoonlijke aandacht en service garant staan. De tenten zijn zeer ruim en netjes weggestopt onder enkele vijgenbomen aan de oevers van de gelijknamige rivier. Alle tenten hebben een eigen badkamer, kleedkamer en een terrasje van waar je perfect van de natuur kan genieten. De energie in het kamp wordt opgewekt door zonnepanelen en heel soms een generator. Er is een grote tent waar de gasten verzamelen voor de maaltijden en/of een drankje in de koffie lounge, waar je ook leesboeken kan terugvinden. Er is steeds wel activiteit rond het kamp, met regelmaat zie je er olifant, giraf, koedoe, impala, zebra en tal van andere diersoorten. Gezien er geen omheiningen rond het kamp gebouwd zijn, kunnen ook roofdieren vrij rond bewegen. Onder de vele activiteiten die kunnen worden ondernomen bij Lake Manze Camp behoren natuurlijk de dagelijkse gamedrives in een open 4x4 voertuig. De trips zijn niet gelimiteerd tot vaste tijden en kunnen volledig aangepast worden aan het aantal gasten en periode van de dag. Normaliter vinden deze plaats 's morgens of in de late namiddag. Vaak wordt er ook gekozen voor een ganse dag. De dichtst bijzijnde airstrip is die van Msembe.
Opmerking: Enkel een voorschot van 30% bevestigt een reservatie. In het tarief voor de Fly-in formule zitten alle maaltijden en activiteiten inbegrepen. Voor de Drive-in kunnen extra activiteiten gekozen worden, best wel vooraf reserveren. Het kamp is geopend tussen juni en maart.

Transfer van en naar de dichtstbijzijnde airstrip zijn inbegrepen. Niet inbegrepen zijn Park Fees (30 US$), Tourism Levy (1.5 US$/per persoon), wasserette, drankjes, vluchten (indien van toepassing), medische verzekering, persoonlijke uitgaves.

Kinderen:

- 6 tot 16 jaar: aan 50% als ze de tent delen met twee volwassenen

Activiteiten voor Drive-in:

- Twee gamedrives per dag of een volle dag gamedrive of een gamedrive en bootsafari, plus een wandelsafari: 145 US$/per persoon/dag
- Gamedrive: 65 US$/per persoon

* Euro prijs is indicatief en schommelt volgens de koersverhouding Rand/Euro per dag. Hoteliers behouden het recht hun prijzen aan te passen zonder voorafgaande kennisgeving. Ondanks alles in het werk is gesteld om de prijzen zo correct mogelijk weer te geven, is Go Zuid-Afrika niet aansprakelijk voor eventuele fouten of aanpassingen.

Reserveer

Maaltijden:

OntbijtLunchDiner

Faciliteiten:

Luchthaven transfersBar gelegenheid Open haard

In de kamers:

Rookverbod

In de badkamers:

Douche

In de omgeving:

PlattelandBosgebiedWildBerg(en) Nationaal ParkTownship
map

Maatwerk is de specialiteit van Go Zuid-Afrika. Er komt heel wat bij kijken om een reis naar Tanzania te organiseren en onze grondige kennis van zaken zal u zeker weten te waarderen. Niet te min laten we u de vrijheid om ook zelf aan de slag te gaan. Op basis van uw persoonlijke voorkeur en onze kennis kunnen we een mooie reis samenstellen, waarin uw accommodatie, eventuele activiteiten en autohuur door Go Zuid-Afrika geregeld worden, of u kan al eens een kijkje nemen in ons aanbod van selfdrive programma's. Neem gerust met ons contact op voor een vrijblijvende offerte.

contacteer ons

Afrika door de lens

onze fotogalerij

16781 foto's

kies voor de

GO Zuid-Afrika

digital reisgids

lees meer exclusief voor onze klanten

tevreden klanten is top prioriteit !

lees wat ze zeggen